Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Madzenka 13:41, 09 gru 2012

I zapomniałam dodać, ze z białej donicy musiałam wyeksmitować bukszpana. Tymczasowo poszedł do czerwonej donicy i udaje bonzaja

I pozdrawiam was znad kawki
Madzenka 13:43, 09 gru 2012

I banda wróbli przyleciała na obiad. Słabe zdjęcie bo przez szybę i pod słońće , ale nie mogłam się oprzeć uwiecznienia tej zimowej stołówki. Rotacja w stadzie niesutanna, ruch jak na Marszałkowskiej

Konstancja30 13:44, 09 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
Choinka w ciągu dnia. jednak nie umiem zimą robić zdjęć, tak pięknie błyszczała w słońcu a zdjęcie takie nie jest..

jest problem ze złapaniem błysku ... wiem bo kiedyś próbowałam i dzięki światu za cyfrówkę bo natrzaskałam milion klatek a błysku ani jednego ... zrezygnowana dorobiłam potem w cyfrowej ciemni ... innym razem błysk złapałam chyba na ręcznym ustawieniu ... oczywiście zapomniałam jak to było ... choinka piekna już na zdjęciu a wiem, że trzeba pomnożyć siłę piękna razy 5 przynajmniej ... Madżenko brawo i ... piekne bomby
Joanka 13:49, 09 gru 2012

Śliczna choinka, nawet bez promieni słonecznych prezentuje się bosko

Przypomniałaś mi o kawie.... właśnie M oddalił się w stronę kuchni
ana_art 13:55, 09 gru 2012

Madżena bój się najwyższego! Ty wianka nie zrobisz? Normalnie groże paluchem, spójż w lustro, noseczek Ci urusł jak Pinokiowi... Już ja widzę jak wszystkim kopary opadną po waszym wiankowaniu
a choinka cudo, od dwóch lat jestem zakochana w białych bombkach i taka też będzie i w tym roku u mnie.
an_tre 13:56, 09 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
Choinka w ciągu dnia. jednak nie umiem zimą robić zdjęć, tak pięknie błyszczała w słońcu a zdjęcie takie nie jest..
Marzenko ale ruch u ciebie od rana a od ostatnie mojej wizyty przybyło 10 stronek, uff masz tempo dziewczyno choineczka śliczna i za dnia, i w świetle lampek miłej niedzieli
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Madzenka 13:58, 09 gru 2012

Ponieważ narzekacie, że za dużo stronek oddalam się na zasłużony odpoczynek
Konstancja30 13:58, 09 gru 2012

i też mam kawkę ... też świeci słoneczko ... też uważam, że wrocławskie wianki nam doładują bazę estetyki w łebkach ... też kocham białe i srebrne bombki i też będą mocną nutą w tym roku ... uffffffff
Konstancja30 13:59, 09 gru 2012

ja nie widziałam żeby ktoś narzekał ... a Nesbo będziemy słuchać z Anią w drodze na styczniowe narty i miej panie w opiece opony bo jak się nasłuchamy to żadna nie wysiądzie z bumka ... za nic
zbigniew_gazda 14:13, 09 gru 2012

Ja nie narzekam a na dowód dodaję posta a co . Piękne zdjęcie wróbelków. Dbaj o nie Marzenko również bo na wiosnę raniutko odpłacają się niezapomnianym ćwierkaniem .