Madżenko odpoczywasz od ogrodu w tak paskudną pogodę?....chyba masz rację, bo wczoraj się ciepło ubrałam, a i tak czułam, że przydałyby się reformy...jaki nawóz sypałaś na trawę? hydrokomplex czy cosik innego?
Dziekuję wszystkim za wizyty Odpowiem wieczorkiem. Ponieważ zrobiło się ciepło + 11 i ciut przjaśniło biegnę pracować na ogrodzie i posprzątać przed wejściem... Buuuu jakie błoto.... Buuuu ja kcem drogę....
U was dopiero po 17 wyszło słoneczko? U mnie od rana walczyło z chmurskami... pojawiało się i znikało i temperatura też wyższa ponad 13 stopni Na fotki z dzisiejszego dnia, możemy liczyć? Pozdrawiam
P.S. Mam takie małe pytańko Marzenko Co to masz za róże w swoim ogrodzie? Jakbyś mogła mi podać ich nazwy, to bardzo bym był wdzięczny Kupowane wszystkie na rosarium.com.pl?
...oj...chyba mamy ten sam problem...brak asfaltu lub kostki na drodze to koszmar ...wszystko brudne z błota...ja i M. to nie dotyczy bo zmotoryzowani ale dzieci wracajace ze szkoły naniosą tego błota w chol... i sprzatanko ciagłe...