Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Madzenka 20:58, 11 kwi 2013

noemi napisał(a)

Ale sobota aktualna ?

Madziu jeszcze nie wiem..... Wszystko zależy od grabów, jutro będę dzownić i dam znać.... Jesli będe musiała po nie jechać to chyba nie.... Odezwę się jutro...
Madzenka 20:59, 11 kwi 2013

JulkAd napisał(a)
Marzenka chyba się tak zapracowała, że nocowała w ogrodzie, ale nie dziwota wszystkich ciągnie do zielonego

Najpierw w ogrodzie, potem na jodze, potem zaproacowana, potem u fryzjera ... Oj zabrakło mi czasu na leniuchowanie
Madzenka 20:59, 11 kwi 2013

JulkAd napisał(a)
Madżenko odpoczywasz od ogrodu w tak paskudną pogodę?....chyba masz rację, bo wczoraj się ciepło ubrałam, a i tak czułam, że przydałyby się reformy...jaki nawóz sypałaś na trawę? hydrokomplex czy cosik innego?

U nas wczoraj było baaardzo przyjemnie, nawet żon na zewnątrz popracował
Madzenka 21:01, 11 kwi 2013

irena_milek napisał(a)
Marzenko, zazdroszczę, działaj za nas dwie
co tam błoto, dzień długi i ciepło

Działam, aż mi dzisiaj żal serce ściskał, że nie mam czasu dla ogrodu ... Było tak ciepło i wiosenny deszczyk..... Wróciłam o zmroku i już nic w ogrodzie nie widać
Za to oświetlenie ściany wodnej sobie uruchomiłam i się na nią patrzę
Madzenka 21:02, 11 kwi 2013

gierczusia napisał(a)

Bossskie .... I takie " na czasie "

Ela Ty się nie ciesz, Ty spluń za siebie trzy razy!!! Ja nie zamierzam już nic odsnieżać ani reform nosić
Madzenka 21:05, 11 kwi 2013

Slawko napisał(a)

U was dopiero po 17 wyszło słoneczko? U mnie od rana walczyło z chmurskami... pojawiało się i znikało i temperatura też wyższa ponad 13 stopni Na fotki z dzisiejszego dnia, możemy liczyć? Pozdrawiam

P.S. Mam takie małe pytańko Marzenko Co to masz za róże w swoim ogrodzie? Jakbyś mogła mi podać ich nazwy, to bardzo bym był wdzięczny Kupowane wszystkie na rosarium.com.pl?

Sławko fotki najwcześniej w sobotę.... Jutro też młyn....
Mam róże okrywowe, myślałm, że tylko fairy ale chyba mam jeszcze inne bo mają większe kwiaty. Mam też aspirin rose i jedną austinkę golden celebration. Zamówiłam kolejne trzy austinki, bo przepadłam z miłości do nich.... Będę sadzić w maju....
I są jeszcze ze starego ogrodu NN....
noemi 21:06, 11 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)

Madziu jeszcze nie wiem..... Wszystko zależy od grabów, jutro będę dzownić i dam znać.... Jesli będe musiała po nie jechać to chyba nie.... Odezwę się jutro...

OK
Madzenka 21:07, 11 kwi 2013

baraga1904 napisał(a)

...oj...chyba mamy ten sam problem...brak asfaltu lub kostki na drodze to koszmar ...wszystko brudne z błota...ja i M. to nie dotyczy bo zmotoryzowani ale dzieci wracajace ze szkoły naniosą tego błota w chol... i sprzatanko ciagłe...

Aga ja w starym domu czekałam 7 lat na drogę.... Gdy się wyprowadzalam wybrukowali... W tym od trzech lat walczę z psem i córką o błoto Ale sukces w tym roku będzie droga!!!!!!!!!!!! przetarg już zakończony, podpisują umowę i ma być. Cud jakiś!!!
Madzenka 21:08, 11 kwi 2013

jotka napisał(a)

tzn, że kozaczki można jednak schować ? 2 kolorowe bawełniane koszulki wczoraj kupiłam, a tu topless w perspektywie

Jotka topless..... Zasyczałam aż
Sebek 21:09, 11 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)

Aga ja w starym domu czekałam 7 lat na drogę.... Gdy się wyprowadzalam wybrukowali... W tym od trzech lat walczę z psem i córką o błoto Ale sukces w tym roku będzie droga!!!!!!!!!!!! przetarg już zakończony, podpisują umowę i ma być. Cud jakiś!!!

No cud! I widzisz - trzy lata tylko czekałaś