Gabi żywopłot nie musi być tak daleko, ale jeśli chcesz go z każdej strony ciachać to musisz się jakoś między płotem a żywopłotem przedostać.
Na której ścianie płotu chesz go posadzić? Jeśli koło paneli drewnianych to nie będzie tak szybko rósl i może być bliżej. Jeśli od strony pola to bym 50 cm od płotu posadziła, bo możesz go ciąć zza ogrodzenia
Joasiu rzeczywiście ta odmiana/kolor nie jest popularna. Przez przypadek u ogrodnika kupiłam... . Niemal identycznie (kolor) wygląda percy wieseman, tylko nie wiem czy ma tak samo kulisty pokrój jak love song. Zapytaj Bożenki bo ma te rh w swoim rodendornowym ogrodzie.
Joasiu - lewendę cięłam wiosną w kuleczki co nie było trudne bo już taki okrągły pokrój miała. Traz z niej się robią mega kule, rośnie idelanie , nic jej nie będę musiała korygować do jesieni
Aby nie mieć doła wklejam zdjęcia sprzed roku cieszę się, że pomaga, bo mne tak samo zdjęcia Asc motywowały w ubiegłym roku
Marzenko powiedz (tak mniej więcej) ile ma ta skarpeta bukszpanowa ze 2 metry? czy mniej?
Jak zdobędę 3 umbrelki to zrobię 3 skarpety No i muszę wiedzieć ile bukszpanu mi trzeba.