Basiu .. Myśl o tym spotkaniu w te wakacje ... Przecież za rok możemy spotkać się znowu... A teraz czas wakacji.. Nooo i wiesz ... Tylko datę i miejsce strzel
Basiu - wszystko piękne ale to już wymiata Ale się rozrósł ten tymianek... i storczyk... storczyk jaki śliczny jest... Tak go po prostu siup wsadziłaś i rośnie - a on nie potrzebuje jakichś specjalnych warunków, ziemi... itd (pytanie z rodzaju "goopich" bo że rośnie to akurat widzę tylko się "dziwuję" )
Moje heliotropy to przechodzą chyba ciężkie chwile w życiu swoim. Niektóre niestety zmasakrowało. Inne mają pączki kwiatowe - jeszcze nie kwitną, ale po tej nocy z ulewnym deszczem to nie wiem jak wyglądają. Wkurzam się na siebie, bo stały pod drzewem ale że w niedzielę było ładnie to je wystawiłam i... niestety tak zostały... Jak przeżyją to wszystko to już będą chyba super strong heliotropy...
Pozdrawiam
Jaki ciekawy stroczyk... mi si wydaje ogromnie trudne wyhodowanie takiego egzotycznego kwiatka. Heliotropy bardzo lubię i za fiolet i za zapach, pozdrawiam : )
U mnie doniczkowe stoją w miejscu, a drobne petunie to nawet się uwsteczniają
Słoneczko im potrzebne.
Twoje są śliczne, a storczyk... taki maleńki, a króluje