Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

kasia_w 11:16, 29 maj 2015

Magda, chciałam bardzo podziękować ze tę relację- to dla mnie inspiracje na wiele dni oglądania. Dzięki
makkasia 11:22, 29 maj 2015

dziękuję baaardzo
jankosia 11:26, 29 maj 2015

O rany Magdo! Ech... Jak ja uwielbiam wystawy! Pięknie dziękuję że wstawiasz zdjęcia. Jak zwykle jedne aranżacje mnie uwiodły , inne wydają się z kosmosu. Dziwi mnie tylko że tak wielu ludzi pisze tutaj że to wygląda jak bałagan. Dla mnie to jest najpiękniejsze - sztuka przemieszania roślin tak aby wydawało się że same się powysiewały Ślicznie. Dla mnie totalnie nieaktualne są za to ogrody gdzie kępka przy kępce kępkę pogania Ale o gustach się nie dyskutuje W każdym bądź razie ślicznie dziękuję za relację, wrócę z pewnością do niej jeszcze nie raz A nie myślałaś żeby z tego wątek nowy zrobić? Byłoby łatwiej znaleźć
Pozdrówka
babka 11:53, 29 maj 2015

Madziu przesyłka dotarła przed chwilą
Dziękuję pięknie, ależ sie ucieszyłam Fajnie dostawać takie prezenty

Ps. Fotorelacja wspaniała, niektóre przeglądam po kilka razy z zapartym tchem
Buziol :*
Magda_ 13:35, 29 maj 2015

ale świetny wyjazd a zdjęcia.... hm aż odpłynęłam
jankosia 13:49, 29 maj 2015

A jeszcze zapytam, masz może nazwę producenta tych poidełek? Tych co się rodzicom podobały. Boskie są
Tess 13:52, 29 maj 2015

Magda70 napisał(a)

mnie taż rzuciły...aż do nich wróciłam

a co do kopytnika..nie wiem...Tess trzeba podpytać...bo też mi się podoba.

Kopytko raczej nie wytrzyma na całodniowej patelni. Może nie zginie, ale będzie rachityczny. Choć na 100% pewna nie jestem, bo nie próbowałam.
Ale...
Da na pewno radę na stanowisku takim jak u mnie w przedogródku - słońce jest od 13, pełne słońce, ale nie południowe, tylko lekko popołudniowe.

Tess 13:59, 29 maj 2015

Ale uczta! Dzięki za nią, Madziu
Wracam ponapawać się od nowa, już na spokojnie, bo gnana ciekawością, co tam było dalej, pewnie nie wszystko wypatrzyłam.
Teraz idę się delektować
siakowa 14:07, 29 maj 2015

Tess napisał(a)
Ale uczta! Dzięki za nią, Madziu
Wracam ponapawać się od nowa, już na spokojnie, bo gnana ciekawością, co tam było dalej, pewnie nie wszystko wypatrzyłam.
Teraz idę się delektować

to tak jak ja, zawsze szybko przelatuje a potem wracam juz na spokojnie..tak samo z gazetami, najpierw obrazki a potem zgłębianie
Magda70 14:17, 29 maj 2015

Dziewczyny, co do osobnego wątku to już za późno...nie będę przeklejać zdjęc bo mi się nie chce. Zresztą nie wiem gdzie go umieścić - ogrody świata? wystawy? Bo mogę ewentualnie tam link wstawić

Kasiek - no nie mdlałam ale wiesz...eM czekał

Cieszę się bardzo, że podobają się Wam zdjęcia, inspiracje.
Tak jak pisalam wczesniej i jak Wy zauważyłyście - dla kazdego coś fajnego bo przecież różne są nasze gusta. Ale artystyczny "bałagan" góruje w tym roku

Kasia_w - ja to sobie obiecuję, że nie będę się logować w godz. pracy - i też nie daję rady... Ale my kobietki wiemy, że jak mamy coś zrobić to i tak zrobimy - choćbyśmy na pysk padały i do północy pracowały No ja może nie zawsze aż tak...ale zdarza się

Jankosia - witaj u mnie ja też takie wystawy uwielbiam...dziś pokatuję Was jeszcze zdjęciami ogrodów a potem jeszcze wystawa pod namiotem...też będzie ciekawie
co do poidełek to raczej nie mam...ale jest to do ustalenia bo na stronie wystawy są dane wszystkich wystawców...poszperam i dam znać jak coś ustalę

Babka - cieszę się bardzo

Tess - a w cieniu kopytko poradzi sobie???

macham zaglądającym, oglądającym i piszącym