Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

Zeta 19:17, 02 cze 2015

Przepiękne te Czosnki
nawigatorka 19:27, 02 cze 2015

Dzis widziałam w szkółce czosnki Globmaster - piękne gółwki min 20 cm średnicy. w masie wyglądały ekstra jak w Londynie - ale 55 zł za sztukę!
nawigatorka 19:50, 02 cze 2015

gratki na 1100
Ensata 20:20, 02 cze 2015

Czosnki w brunerze rzeczywiscie obłędne.
21:52, 02 cze 2015
idac za falaachów - warzywniczki I liga będę mój prostacki cywilizować bo twoje skrzyneczki oglądam już któryś raz!

ale wszyscy zostawiają achy i ochy a ja postanowiłam się wyłamać i wypowiedzć się na temat twoich rabatek.

więc....
rabata odętkowa - za duzo białego żwirku troche łyso dołem - przynajmniej narazie
rabata z grabami - sory ale te zółte plamy jałowców czy jak im tam, wygladaja niczym rozlana farba albo co innego - może to kwestia zdjecia albo czasu potrzeba roslinkom. na ten moment dziwnie to wyglada.

moze nie doczytałam wszystkiego to sory ale ja pismo obrazkowe i tekst po łebkach

Juzia 22:44, 02 cze 2015

Dzisiaj zaginęła mi jedna kępka stip!!!

Jak złapię tego kota co mi ją zeżarł to nogi z d.....

Magda70 23:00, 02 cze 2015

Ela_z - dziękować

Ewa004 - ja znalazłam jedną cebulę czosnka jakąś podgniłą. Reszta się udala...uff

Siakowa -

Agniecha973 - Masz rację - cudnie skoiowana natura. I to nie podlega żadnej dyskusji...

Leon60 - my tygryski wiemy co ładne

Mała_Mi - a niech to będzie moja wina...co mi tam. Ważne, że Ci się podoba i że będzie ładnie (bo będzie??)

Malgosik, Nicol, - dziękuję

Rench - samo się robi

Madżen - ty mnie Waszymi temp. nie denerwuj! Co do opini to zgadzam się z Tobą i też mi to nie przeszkadza. A co do Bollywood to tata jak chce niech jedzie ale z drugą siostrą ja zostaję

Jazzy - i stąd te sny

Jankosiu - Dam znać jak tylko znajdę. A co do reszty...dokladnie tak jak piszesz więc nie będę się powtarzać

Zeta - następna zarażona

Nawigatorka - jak masz wywalić na kompost to pewnie, że chcę w kupie siła

Lorka - moje czosnki fioletowe też wszystkie z Lidla i Biedry Co do grabów to są to graby fastigiata - to jest właśnie kolumnowe. Sadziłam ponad miesiąc temu i za szt placiłam 75zl. Więc te za 300 to musi być wypasos Masz fotkę u siebie? Wpadnę zaraz i zerknę co tam masz

Aleksandro - no musi dać czadu ja liczę na to! W końcu polowa roślin od Ciebie

Tess - miała być tylko odętka...po calosci. Wymarzyłam sobie taki łan. Ale na taki efekt muszę do przyszlego roku poczekać...więc wcisnęłam tam czosnki i stipę plamami.

Ewakatowice - no ja Cię proszę...

Atena35 - dzięki i bierz co chcesz

Kasia-W - dokładnie tak jest

Kamasja - ja ścinam jak już przekwtną. Jak mi się znudzą. Nie zostawiam suchych na rabatach bo to nawet wskazane dla cebul

Pszczółko - ale pojechalaś tylko gdzie ta moja korona Cieszę się , że moglam tchnąć troszę ogrodowego świata

Nawigatorka - 55zl za sztukę ?! Jak dla mnie przesada. Dzięki

Ensata - też się mnie podobują za kilka dni ciachnę kwiatki brunerze...to wtedy liście będą fajniejsze...

eee_taam - skrzyneczkami i ja się 3 lata temu insirowalam...więc oglądaj do woli i wprowadzaj zmiany u siebie. Fajnie, że się wylamujesz...bo jak za bardzo cukrowo jest to i nudno . A to że coś się nie podoba - nie widzi - to tak jak z ogrodami na Chelsa...nie każdy ogród każdemu się podoba jak i nie każda roślna przypada do gustu

Juzia - a dobrze je policzyłaś?! No i proszę kotom krzywdy nie robić! Może to nornice

Ufff.....skończyłam

Jutro mogę już na spokojnie do Was wpadać...a mam co nadrabiać...tyle nowych wątków

laurowisnia 10:00, 03 cze 2015

Magdo dziękuję za relację, cieszę się, że wskoczyłam w którymś momencie do Twojego wątku i odkryłam relacje. Wszelkie szczegóły i ogólne fotki z ogrodów pokazowych- nie mam ulubionego, wiem tylko co nie w moim guście- to kolejna porcja do wykorzystania dla nas ogrodowozakręconych. Pozdrawiam
monitka 11:40, 03 cze 2015

Magda70 napisał(a)

Monitka...niech rosną zdrowo

Madziula dziękuję zatem ale pamietaj że gdybyś miała jakieś chciejstwo i ja je mam to mów śmiało

Za reklację też dziękuję, uczta dla oczu
nicol21 17:10, 03 cze 2015

I znów obejrzałam ostatnie fotki - bosko jest!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies