Ela_z - dziękować
Ewa004 - ja znalazłam jedną cebulę czosnka jakąś podgniłą. Reszta się udala...uff
Siakowa -

Agniecha973 - Masz rację - cudnie skoiowana natura. I to nie podlega żadnej dyskusji...
Leon60 - my tygryski wiemy co ładne
Mała_Mi - a niech to będzie moja wina...co mi tam. Ważne, że Ci się podoba i że będzie ładnie (bo będzie??)

Malgosik, Nicol, - dziękuję
Rench - samo się robi
Madżen - ty mnie Waszymi temp. nie denerwuj! Co do opini to zgadzam się z Tobą i też mi to nie przeszkadza. A co do Bollywood to tata jak chce niech jedzie ale z drugą siostrą

ja zostaję
Jazzy - i stąd te sny
Jankosiu - Dam znać jak tylko znajdę. A co do reszty...dokladnie tak jak piszesz

więc nie będę się powtarzać
Zeta - następna zarażona
Nawigatorka - jak masz wywalić na kompost to pewnie, że chcę

w kupie siła
Lorka - moje czosnki fioletowe też wszystkie z Lidla i Biedry

Co do grabów to są to graby fastigiata - to jest właśnie kolumnowe. Sadziłam ponad miesiąc temu i za szt placiłam 75zl. Więc te za 300 to musi być wypasos

Masz fotkę u siebie? Wpadnę zaraz i zerknę co tam masz
Aleksandro - no musi dać czadu

ja liczę na to! W końcu polowa roślin od Ciebie
Tess - miała być tylko odętka...po calosci. Wymarzyłam sobie taki łan. Ale na taki efekt muszę do przyszlego roku poczekać...więc wcisnęłam tam czosnki i stipę plamami.
Ewakatowice - no ja Cię proszę...
Atena35 - dzięki i bierz co chcesz
Kasia-W - dokładnie tak jest
Kamasja - ja ścinam jak już przekwtną. Jak mi się znudzą. Nie zostawiam suchych na rabatach bo to nawet wskazane dla cebul
Pszczółko - ale pojechalaś

tylko gdzie ta moja korona

Cieszę się , że moglam tchnąć troszę ogrodowego świata
Nawigatorka - 55zl za sztukę ?! Jak dla mnie przesada. Dzięki
Ensata - też się mnie podobują

za kilka dni ciachnę kwiatki brunerze...to wtedy liście będą fajniejsze...
eee_taam - skrzyneczkami i ja się 3 lata temu insirowalam...więc oglądaj do woli

i wprowadzaj zmiany u siebie. Fajnie, że się wylamujesz...bo jak za bardzo cukrowo jest to i nudno

. A to że coś się nie podoba - nie widzi - to tak jak z ogrodami na Chelsa...nie każdy ogród każdemu się podoba

jak i nie każda roślna przypada do gustu
Juzia - a dobrze je policzyłaś?! No i proszę kotom krzywdy nie robić! Może to nornice
Ufff.....skończyłam
Jutro mogę już na spokojnie do Was wpadać...a mam co nadrabiać...tyle nowych wątków