Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

Zeta 07:17, 02 cze 2015

Przepiękne zdjęcia ....podoba mi się
Takie tam hahahah
Ale Twój ogród i tak wymiata ......a ja kupiłam seslerię ...tak mi się u Ciebie spodobała
nawigatorka 07:17, 02 cze 2015

I ja wszystko obejrzałam ale i tak najbardziej ciesze się z relacji z Twojego ogrodu. I dzięki Tobie wiem,że tam gdzie miały wyrosnąć mi czosnki błękitne wyrosły mi czosnki Ostrowskiego.a na róż w moim ogrodzie miejsca nie ma.juz reklamowałam.jak przekwitania mogę Ci je dać jeśli chcesz.pozdrawiam
lorka 09:23, 02 cze 2015

obejrzałam do końca, czosnki wynotowałam, bo jeszcze nie mam w ogrodzie ( znaczy się miałam jeden ot taki z lidla hehe)..

Jak zobaczyłam ogród zwycięski, to zaczęłam się zastanawiać po jakiego grzyba od 3 lat w pocie czoła oczyszczam, wyrównuje, nasadzam kombinuje.. zostawiłabym tą łąkę makowo rumiankową i miałabym trendy

a tak już na poważnie, Twój ogród zachwycający taki właśnie od linijki.. w takich człowiek się wycisza.. może mój kiedyś taki będzie ..

i pytanie na koniec graby to zwykłe fastigiata czy columnaris? bo takie równiusienieńkie.. kupiłam 3 zwykłe przedwczoraj za grosze, i teraz ,żeby je wyprowadzić to poodcinałam boczne gałązki i będę do bambusa przypinać,żeby się prostowały.. no i nie wiem czy sobie darować bo nic z tego nie będzie i posadzić je gdzieś z tyłu i wrócić do ogrodniczego wyskoczyć z 300 zł i kupić porządne proste wysokie fastigiaty
aleksandra_g 12:03, 02 cze 2015

i rabata odętkowa - dostala ostatnio kamyki...

coś tam ją już widać? myślisz, że da w tym roku czadu? nie ukrywam, że namiętnie jej kibicuję
Tess 12:06, 02 cze 2015

Co masz na tej odętkowej, oprócz czosnków? Tj. w jakim towarzystwie będzie odętka w swoim rozkwicie?
ewakatowice 12:11, 02 cze 2015

Znowu zdjęcia jak z obrazka jakiegoś,
Pooglądałam i idę się dołować
atena35 12:13, 02 cze 2015

Magda70 napisał(a)
A w związku z tym, że zupa ugotowana i relacja skończona to pomęczę Was jeszcze moim ogrodem bo mi zaraz czosnki przekwitną

Cudne te Twoje widoki czosnkowe Dla mnie bajka

Zdjęcia z odmianami pozwoliłam sobie ukraść do siebie
Dla mnie Gladiator i Giganteum to do dziś było jedną odmianą teraz widzę różnicę.
Mam nadzieję, że się nie pogniewasz.
kasia_w 12:30, 02 cze 2015

Piękny ogród masz Madziu! Jak się biegnie po wątku, to spokojnie można go wziąć za ciąg dalszy relacji

No 1 bardzo mi się podoba, jako dzieło sztuki. Ale myślę że to takie ogrodowe Haute Couture- nawet jeśli piękne, to nie do noszenia. Nie umiałabym docenić takiego piękna w moim ogrodzie
kamasja 13:41, 02 cze 2015

Magda co robisz z czosnkami jak przekwitną? Moje już zielenieją a mam pierwszy raz. Relacja cudna, nabrałam ochoty na wyjazd, na żywo musi być wspaniale.
Pszczelarnia 17:12, 02 cze 2015

Królowa Czosnków!
A one są w brunerze i to jest też świetne!
Dziękuję raz jeszcze nieustannie za relację - tchnełas trochę ogrodowego świata w mój umysł spragniony ogrodów.