Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

popcorn 15:10, 17 cze 2013

footy, footy!
Tess 15:30, 17 cze 2013

Na śmietnik? Cisy??? O Matulu!
Karmnik wysiałaś, a ja zrobiłam przegląd ogrodu i posciągałam karmnik, co to w różnych dziwnych miejscach rósł, w jedno miejsce
gusiarz 17:32, 17 cze 2013

Madzik - ale fajne zdjęcia nocna Czadowo wyglądają podświetlone modrzewie.... bardzo mi sie u Ciebie popdoba suuuuper
Przetacznik 18:30, 17 cze 2013

Ale wspaniale "doniczkowo i warzywnikowo", przepięknie, taki ład, i dobrane kolory i piękne fotki, bardzo to piękne : )
baraga1904 18:59, 17 cze 2013

....Magda...jedziemy!!!...
...gotowa na bandę rozbójników???
Madzenka 21:20, 17 cze 2013

Magda70 napisał(a)

A my się zastanawialiśmy też nad tymi płytami czy przy wejściu do domu nie położyć...ostatecznie na kostce stanęło... ale nie do końca jestem pewna czy dobrze zrobiliśmy..no cóż...życie

Dobra...spadam...
Lece po miłorzęby i karmnik...

Ja też żałuję, ze mam kostkę przed drzwiami zamiast płyt... Za to ściana wodna ma boki z tych płyt
Gosiniak 21:25, 17 cze 2013

Madzia, rewelacyjny ogród!
Warzywnik powalił mnie na kolana, wszystko takie dopieszczone, miodzio....nic innego nie da się powiedzieć, a hakone też już sobie kupiłam, bo jak można przejść obok niej obojętnie
Pozdrawiam
Konstancja30 21:49, 17 cze 2013

Magda ja szaleje ??? ... ja ??? łanem lawendy ja szaleje to jak nazwać "łan" modrzewi )) i to co z nimi dniem i nocą wyprawiasz ??? ... hmmm ... nio ... proszę ... ... ja chętnie posłucham ...

nawet mi kabelek nie pomógł ... dobrze, że czereśnie dojrzały i truskaweczka ... pierwsza ... słodziutka ... o dobrze, że się posiliłam bo w warzywniaczku to zaniemogłam z wrażenia niczym mickiewiczowska Zosia ... ogólnie ... po tem wszystkim co nie bacząc na trzewia cisnęłaś w prawie ogrodniczkę to Magduś ... tej meliski zdecydowanie za mało

wielkie brawa i buźka
Magda70 21:58, 17 cze 2013

popcarol napisał(a)
footy, footy!

Będą...kiedyś będą

Tess napisał(a)
Na śmietnik? Cisy??? O Matulu!
Karmnik wysiałaś, a ja zrobiłam przegląd ogrodu i posciągałam karmnik, co to w różnych dziwnych miejscach rósł, w jedno miejsce

Wysiałam ale jeszcze malutki jest więc dokupiłam już taki większy "pełnoletni" a ten mój niech rośnie jeszcze w doniczce...

gusiarz napisał(a)
Madzik - ale fajne zdjęcia nocna Czadowo wyglądają podświetlone modrzewie.... bardzo mi sie u Ciebie popdoba suuuuper

U Ciebie ładniej...ale za rok mi się rozrosną trawki i cała reszta....i też będzie git
Przetacznik napisał(a)
Ale wspaniale "doniczkowo i warzywnikowo", przepięknie, taki ład, i dobrane kolory i piękne fotki, bardzo to piękne : )

dzięki
baraga1904 napisał(a)
....Magda...jedziemy!!!...
...gotowa na bandę rozbójników???

Dawaj!!! Ale halo....jakich rozbójników?? Mówiłaś, że to grzeczne 10-latki
Marzena2007 napisał(a)

Ja też żałuję, ze mam kostkę przed drzwiami zamiast płyt... Za to ściana wodna ma boki z tych płyt

Ty mnie nie denerwuj...bo jeszcze bardziej zaczynam żałować....
Gosiniak napisał(a)
Madzia, rewelacyjny ogród!
Warzywnik powalił mnie na kolana, wszystko takie dopieszczone, miodzio....nic innego nie da się powiedzieć, a hakone też już sobie kupiłam, bo jak można przejść obok niej obojętnie
Pozdrawiam

Oj nie można przejść obok hakone obojętnie...ja sobie porozsadzałam swoją i pod tujami posadziłam z 12 szt już nie mogę się efektu doczekać...
Magda70 22:03, 17 cze 2013

Konstancja30 napisał(a)
Magda ja szaleje ??? ... ja ??? łanem lawendy ja szaleje to jak nazwać "łan" modrzewi )) i to co z nimi dniem i nocą wyprawiasz ??? ... hmmm ... nio ... proszę ... ... ja chętnie posłucham ...

nawet mi kabelek nie pomógł ... dobrze, że czereśnie dojrzały i truskaweczka ... pierwsza ... słodziutka ... o dobrze, że się posiliłam bo w warzywniaczku to zaniemogłam z wrażenia niczym mickiewiczowska Zosia ... ogólnie ... po tem wszystkim co nie bacząc na trzewia cisnęłaś w prawie ogrodniczkę to Magduś ... tej meliski zdecydowanie za mało

wielkie brawa i buźka

Oj tam....staram się aby reszcie dorównać
Czereśni już niestety nie ma...zjedzone. Ale truskaweczki rosną - smacznego a i meliski nie martw się nie zabraknie bo ta to akurat rośnie jak szalona...