Na śmietnik? Cisy??? O Matulu!
Karmnik wysiałaś, a ja zrobiłam przegląd ogrodu i posciągałam karmnik, co to w różnych dziwnych miejscach rósł, w jedno miejsce
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Madzia, rewelacyjny ogród!
Warzywnik powalił mnie na kolana, wszystko takie dopieszczone, miodzio....nic innego nie da się powiedzieć, a hakone też już sobie kupiłam, bo jak można przejść obok niej obojętnie
Pozdrawiam
Magda ja szaleje ??? ... ja ??? łanem lawendy ja szaleje to jak nazwać "łan" modrzewi )) i to co z nimi dniem i nocą wyprawiasz ??? ... hmmm ... nio ... proszę ... ... ja chętnie posłucham ...
nawet mi kabelek nie pomógł ... dobrze, że czereśnie dojrzały i truskaweczka ... pierwsza ... słodziutka ... o dobrze, że się posiliłam bo w warzywniaczku to zaniemogłam z wrażenia niczym mickiewiczowska Zosia ... ogólnie ... po tem wszystkim co nie bacząc na trzewia cisnęłaś w prawie ogrodniczkę to Magduś ... tej meliski zdecydowanie za mało
Oj tam....staram się aby reszcie dorównać
Czereśni już niestety nie ma...zjedzone. Ale truskaweczki rosną - smacznego a i meliski nie martw się nie zabraknie bo ta to akurat rośnie jak szalona...