Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

Mala_Mi 13:32, 29 sie 2013

Imprezka była.... a ja konałam w męczarniach po kamieniołomach

Zawsze jak fajne to mi koło nosa przeleci....

Gdzie ja to posadzę...hi, hi, hi.... ja ciągle tak mam Teraz gdzie posadzę nowe floksy?
Syla 15:16, 29 sie 2013

szaleństwo dyniasto trawiaste widziałam ..... fajnie połączyłaś warzywo z roślinami ozdobnymi ... u siebie również chcę połączyć borówkę z hortensją , wrzosem ..... na razie w głowie kombinuję jak i co i gdzie ..... ale zima przed nami to mam czas ...... czyściutko u Ciebie wszędzie , że aż chce się żyć buziak
Magda70 15:52, 29 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)
Macham, na piwko i winko się ne załaałam, zsała tylko herbata mietowa

Herbatka też dobra...bo mięta z mojego ogrodu ma się rozumiec aczkolwiek bez %

Gabrysia_ napisał(a)
Limki będą...super!
Czekam na fotki
Buziaki

Będą...tylko gdzie o to jest pytanie...kokocha się chyba ze mnie robi....

ewa004 napisał(a)
Madziu a wiesz jakie dobre winko mi się robi

Wrzosy ładne widziałam w Tesco po 3,99 takie nawet wypasione
W Biedronce też już są ale mniejsze i tez po 3,99

A z czego winko

Tesco u mnie nie ma...
A z Biedrony małych to nie chcę...muszą być ładne bo to do donicy ma być.

makkasia napisał(a)
Pozdrawiam,
u nas ładne wrzosy wczoraj kupiłam (starogard Gd. wielkie sadzonki 5,50)
miłego dnia życzę

Taa...do Starogardu po wrzosy mam jechać??
W sumie to zawsze jakaś przygoda...
Miłego dzionka Kasiu...

Magda70 15:57, 29 sie 2013

asc napisał(a)
Imprezka była.... a ja konałam w męczarniach po kamieniołomach

Zawsze jak fajne to mi koło nosa przeleci....

Gdzie ja to posadzę...hi, hi, hi.... ja ciągle tak mam Teraz gdzie posadzę nowe floksy?

Następnym razem osobiście po Ciebie polecę i nic nie przeleci...
Floksy...nie kuś...
Magda70 16:14, 29 sie 2013

Syla napisał(a)
szaleństwo dyniasto trawiaste widziałam ..... fajnie połączyłaś warzywo z roślinami ozdobnymi ... u siebie również chcę połączyć borówkę z hortensją , wrzosem ..... na razie w głowie kombinuję jak i co i gdzie ..... ale zima przed nami to mam czas ...... czyściutko u Ciebie wszędzie , że aż chce się żyć buziak

Czyściutko...powiedzmy...
Dynia...bez komentarza...
A resztę takk jak piszesz...będziemy kombinować zimą ...będzie się działo...już to czuję. Czachy będą nam dymić od myślenia....
Magda70 16:16, 29 sie 2013

A teraz spadam do domu...czacha to dziś mi dymi...zatoki chyba zaatakowały znów...jezu jak ja tego nie cierpię...

I jeszcze imieninować się będę... znaczy się to nie ja mam imieniny...tak gwoli ścisłości...
an_tre 21:25, 29 sie 2013

Magda70 napisał(a)
A teraz spadam do domu...czacha to dziś mi dymi...zatoki chyba zaatakowały znów...jezu jak ja tego nie cierpię...

I jeszcze imieninować się będę... znaczy się to nie ja mam imieniny...tak gwoli ścisłości...
tylko nie choruj dziewczyno, szkoda czasu na choróbska
pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Madzenka 22:23, 29 sie 2013

Magda70 napisał(a)

Ha zatoki!! Czapkę na głowe
Magda70 22:26, 29 sie 2013

an_tre napisał(a)
tylko nie choruj dziewczyno, szkoda czasu na choróbska
pozdrawiam

Aniu...nie mam zamiaru...masz rację szkoda czasu....no ale co począć?? Zatoki...męczą mnie od jakiegoś czasu...mniej i bardziej intensywnie...
Magda70 22:28, 29 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)

Ha zatoki!! Czapkę na głowe

Ale co?? Teraz mam w czapce chodzić???

Aczkolwiek fakt...nie cierpie czapek....bleeeeee nigdy ich nie nosiłam...i mam za swoje!! Teraz cierpię