Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

Magda70 12:55, 14 cze 2014

Magdalena25 napisał(a)

Magdaleno na tarasie są deski modrzewiowe dwustronnie ryflowane.
Magda70 13:06, 14 cze 2014

Jagodaa napisał(a)
Madzia, obejrzałam i poczytałam jeszcze raz na spokojnie. Idelanie wszystko macie zrobione, a jak widzę ziemie pod trawnik, to już płakać mi się chce, bo ja w życiu tak nie przygotuję terenu... nawet nie chcę myśleć, ja to będzie cudnie wyglądać z trawniczkiem... no bosko po prostu! i te nawierzchnie, płyty, żwirki, marzenie moje . Nie poddam się, będę działać . Aaaaa i altana jak z "zagranicznych" fotek...

Jagoda, bo Cię przełożę przez kolano! Kto jak kto ale Ty mi tu nie płacz bo kawał roboty, którą Ty sama wykonałaś to dopiero jest cudo! I wcale nie wierzę, że Ty ze swoim perfekcjonizmem i lataniem z poziomicą będziesz miała gorzej przygotowany teren pod trawę. Nie bujaj
Magdalena25 13:11, 14 cze 2014

Magda70 napisał(a)

Magdaleno na tarasie są deski modrzewiowe dwustronnie ryflowane.

Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź. U mnie też strasznie leje, prace ogrodowe trzeba przełożyć na ładną pogodę. I grill miał być, no cóż, może się wypogodzi. Pozdrawiam weekendowo
Magda70 13:12, 14 cze 2014

polinka napisał(a)
Magda przychodzę w imieniu mojego eMa Proszę o zdjęcia lustra Kuję żelazo póki gorące...

Polinko, lecę do Ciebie
Magda70 13:20, 14 cze 2014

nieszka napisał(a)
No Pani aleś pojechała z tym tarasem, kącikiem jadalnym... Totalna rewolucja! Bosko jest!
I jeszcze kostka wydłubana... Nie dawaliście tam chyba żadnych krawężników? Nie boisz się że się będzie "rozłazić"?

Nieszko, nie dawalam krawężników. Polbruk leży tam 12 lat i mam nadzieję, że nie bedzie się rozlaził bo przy samym przegu nie chodzimy. A jeśli nawet....to zdolne rączki eMusia coś poprawią
Madzenka 16:32, 14 cze 2014

Jesteś mi winna kasę!!!! Albowiem wypadła mi z wrażenia szczęka w Twym ogrodzie i ją przydepnęłam!!!!

Gdy trawnik urośnie będę Cię PINOWAĆ!
Niech narody wżdy postronne znają, że Polacy nie gęsi najpiękniejsze ogrody mają!!

Latem poturlam się po twoim trawniczku, nawet sie nie wzbraniaj!!!!

Po prostu czad!
Madzenka 16:33, 14 cze 2014

Zachwycająco, nie mogę wyjść z podziwu!
agniecha973 18:28, 14 cze 2014

Dziś dopiero przyszłam na zdjęcia z dedykacją i już nie mam co napisać!!! Wszystko już powiedzieli przede mną. Ale czad! Super wszystko pasuje, jak ulał. Trawnik to będzie kropka nad i. Ale roboty odwaliliście! Brawo!

Szczękę mam jeszcze swoją, więc nie wypadła, ale się dziwię, że tyle młodych dziewczyn już ruchome ma, he he he. Ciągle gubią
aga_szsz 19:04, 14 cze 2014

Ufff. nadrobiłam, prawie zaległości...
świetnie to sobie wymyśliłaś,
a warzywnik z trumienkami...mus skopiować

A gratis to Carex flacca Blue zinger, dostałam taki sam od P. trawki,
...o ile tam kupowałaś
ewakatowice 19:18, 14 cze 2014

Madziu, nic dodać nic ująć. Wszystko takie ładniutkie, jak z gazetki