Magdaleno witaj.
Podziwiam i gratuluję !
Od początku działacie konsekwentnie i efekty są świetne.Bardzo mi się podoba taras z pergolą - ona jest piękna sama w sobie....detale,łączenia...bomba i tyle
Pozdrawiam
A tak poważnie...to pamiętam ten dzień, ten moment jak weszłam na Twój wątek i ujrzałam Twoje kwadraty...i z taką zazdrością patrzyłam...i marzyłam aby chociaż namiastkę podobnego ogrodu mieć u siebie
Wiesz, że ja też już nie wiem co pisać? W ostatnim okresie tyle miłych słów przeczytałam na temat naszego ogrodu. Więc chyba kolejne Dziękuję napiszę i tyle...
a co do szczęki..to dobre Pewnie jakaś promocja była i dlatego tyle ruchomych szczęk
Pergola też mi się podoba ...zwłaszcza właśnie te łączenia. Troszkę się nagimnastykowalam aby przekonać eMa aby takie łączenia były - bo jego pierwsza reakcja na to: ale tak się nie da!
Ale pokazalam fotki i powiedziałam, że jednak komuś się udalo to i jemu się uda
Nie wybieram się niestety , jesli już to Międzyzdroje na weekend sierpniowy..
Marzenia się spełniaja, wstarczy marzyć intensywnie podobno trzeba sobie wizualizować marzenia. Ja sobie wizualizuję dom na skarpie, mega nowoczesny, przeszkolony i ogród na wielu poziomach, tarasowy na emeryturze... Bo aby taką dzialkę kupic to się muszę daleko poza Wrocław przenieść....
Ukłony dla M pilnuj go bo ci wykradnę, potrzebuje pergolę, olejowanie tarasu, palikowanie buków.....