Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

ewakatowice 08:38, 13 cze 2014

Madziu, ale masz dopieszczony ogród.
Bardzo sprawną z WAS ekipa i projekt pierwsza liga

Słupsk nie Brazylia a mistrzostwa ogrodowiskowe mają miejsce… jak to tak proszę pani…

Lepiej piwko zimne i u Ciebie na tarasie posiedzieć niż w TV

Ściskam
Magda70 08:44, 13 cze 2014

Magdalena25 napisał(a)

Magda!!!
Jestem pod ogromnym, ogromniastym wrażeniem...
Tak u Ciebie elegancko, czyściutko, wszystko zaplanowane, przemyślane.
U mnie tylko dziada z babą brakuje, wielki kociołek ze wszystkim

Powiesz mi, czym wykładaliście taras, bo nasz wciąż betonem świeci?
Aha i jak montuje się te gabiony do podłoża?(tak to się chyba nazywa).

Spokojnie z tym dziadem i babą...u mnie też nie było NAJ...trzeba ten etap przejść i tyle. Więc u Ciebie za jakiś czas pod wpływem Ogrodowiska też będzie pięknie zobaczysz.

Na tarasie są płytki granitowe zakupione w O B I. 40x40
A co do gabionów to musi być wylewka betonowa my kopaliśmy na 40-50 cm.
Ale to w sumie zależy od ich wysokości.

Kasiek napisał(a)
Bomba Madzia Swietnie to wyglada, gratuluje

A dziękuję Bawarka Ależ mnie wczoraj zaskoczyłaś tym porodem...co se przypomnę to się śmieję z tego

gusiarz napisał(a)
O matulu... tu same dryblasy... ja ledwie 160... dlatego po drabinie za wszystkim latam...

Magda... wyszło zajefajnie.... choć bardzo rzadko tego słowa używam.... cuuudnie! Mój eMuś wciąż zapracowany... w pracy... Bidulek nawet na MŚ nie ma czasu ... ale żyć za coś trzeba

Aguś...jak już pisałam my z eMem pracujemy do 16-stej...potem w sumie czas wolny na przyjemności. Dlatego też możemy sobie pozwolić na dziobanie w ogrodzie praktycznie jak tylko pogoda pozwala.
Doskonale rozumiem ludzi, którzy pracują w innym wymiarze czasowym albo poza biurkiem... często nie ma czasu na przyjemności gdy kończy się pracę późno albo po pracy "fizycznej". Wtedy często nie ma się siły i ochoty na ogród. Mam wśród znajomych takie osoby.
Bo jest tak jak piszesz...zyć za coś trzeba. Buziak.

Ale mam nadzieję, że Twojemu eMusiowi uda się kilka meczy obejrzeć?
Magda70 08:50, 13 cze 2014

nicol21 napisał(a)
Fiufiu, ależ u Ciebie pięknie jest. Super że zrobiłaś zdjecia z 1go piętra teraz wszystko jasne.
Piękne to twoje mijsce ogródkowe jest. i warzywniakowe też super, teraz już rozumiem tą masywną ścianę oddzielającą.

Rozjaśniło się troszkę Pani
Ściana wcale nie taka masywna...długa a i owszem na prawie 5 metrów ale wysokość tylko 1,2m
baraga1904 napisał(a)
...niesamowite te widoki z góry...dają zupełanie inne spojrzenie na ogród...bardzo konsekwentnie wszystko wygląda... no i ten szał fioletu...bomba...

Aguś,..ja sama jestem pod wrażeniem tych zdjęć.
ewakatowice napisał(a)
Madziu, ale masz dopieszczony ogród.
Bardzo sprawną z WAS ekipa i projekt pierwsza liga
Słupsk nie Brazylia a mistrzostwa ogrodowiskowe mają miejsce… jak to tak proszę pani…
Lepiej piwko zimne i u Ciebie na tarasie posiedzieć niż w TV
Ściskam

Ewa...dziś będę "strażniczką" na balu gimnazjalnym mojej młodej...więc z piwka nici. Ale jutro wpadaj....będzie taras, piwko a i mecz damy radę obejrzeć

Pozdrawiam zaglądających, i spadam bo troszkę ciężki dzień dziś będę mieć.
Miłego piątku wszystkim zyczę
beta 09:08, 13 cze 2014

no, no....gdybym nie podparła szczęki ręką to musiałbym jej szukać pod biurkiem...co tu jeszcze moge dodać...jest pieknie...tak jak sobie wymarzyłaś...to się nazywa metamorfoza

pozdr i miłej zabawy życzę
Luki 10:08, 13 cze 2014

Czapki z głów... tyle mam do powiedzenia i jeszcze najważniejsze, że wszystko zrobiliście sami Gratuluje.
Magdalena25 10:38, 13 cze 2014

Magda70 napisał(a)

Spokojnie z tym dziadem i babą...u mnie też nie było NAJ...trzeba ten etap przejść i tyle. Więc u Ciebie za jakiś czas pod wpływem Ogrodowiska też będzie pięknie zobaczysz.

Na tarasie są płytki granitowe zakupione w O B I. 40x40
A co do gabionów to musi być wylewka betonowa my kopaliśmy na 40-50 cm.
Ale to w sumie zależy od ich wysokości.

Hej Madziu!

Chodziło mi o taras w tej części wypoczynkowej, tam są jakieś deski?
A co do mojgo ogrodu, to przymierzam się jednak do projektu, jakoś sama chyba nie potrafię
Jagodaa 10:51, 13 cze 2014

Madzia, obejrzałam i poczytałam jeszcze raz na spokojnie. Idelanie wszystko macie zrobione, a jak widzę ziemie pod trawnik, to już płakać mi się chce, bo ja w życiu tak nie przygotuję terenu... nawet nie chcę myśleć, ja to będzie cudnie wyglądać z trawniczkiem... no bosko po prostu! i te nawierzchnie, płyty, żwirki, marzenie moje . Nie poddam się, będę działać . Aaaaa i altana jak z "zagranicznych" fotek...
rere79 10:55, 13 cze 2014

Madzia, codo stworzyłaś ze swoim EM-em. Rewelacja! Kadry z piętra świetne.
Jeszcze raz gratuluję.
Tusiala 13:10, 13 cze 2014

Obrazki z góry PRZEPIĘKNE trawka podkreśli to piękno jeszcze bardziej
ewa004 16:31, 13 cze 2014

Wiesz co ! Jest tak perfekcyjnie .że kurna nawet te buty pasują kolorystycznie