Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Syla 23:33, 19 lis 2013

jotka napisał(a)

Sylwia, ślicznie Powiedz mi proszę, czy jak rh przekwitną to masz tam jakieś akcenty kolorystyczne, czy króluje zieleń (tez piękna) ?

Jak rh przekwitnie to wrzoście które tam rosną robią się żółte ..... kwitną na fioletowo i mają zielone gałązki a jak przekwitną robią się właśnie żółte..... Tylko taki jest tam akcencik .... ale planuję coś dosadzić .....
jotka 23:36, 19 lis 2013

Syla napisał(a)

Jak rh przekwitnie to wrzoście które tam rosną robią się żółte ..... kwitną na fioletowo i mają zielone gałązki a jak przekwitną robią się właśnie żółte..... Tylko taki jest tam akcencik .... ale planuję coś dosadzić .....

To nie był zarzut z mojej strony, tylko ciekawość. Zieleń ma tyle odcieni i do tego zróżnicowanie faktury, ...
Syla 08:06, 20 lis 2013

jotka napisał(a)

To nie był zarzut z mojej strony, tylko ciekawość. Zieleń ma tyle odcieni i do tego zróżnicowanie faktury, ...

tak Jotka , wiem że ciekawość i tak to odebrałam ..... napisałam , że myślę nad tym zakątkiem ponieważ jak rh przekwitnie to nic się więcej nie dzieje aaaaa dosadziłam parę sztuk tawułki o biskupim kolorze ale nie wiem czy przetrwa ....
Zielona 10:00, 20 lis 2013

Sylwia, a myślisz, że mój pomysł z dodaniem jasnej wysokiej trawy za rh to dobra myśl, czy jednak nie?
Loosiuu 10:01, 20 lis 2013

Tarasik i podłoga drewniane cudowne! Przepięknie wyszło
Tusiala 12:19, 20 lis 2013

Twój ogród w porannym szronie wygląda przepięknie. Gdybym nie widziała Twojej pracy od początku to wierzyć by się nie chciało, że dopiero dwa lata...
Syla 18:33, 20 lis 2013

Zielona napisał(a)
Sylwia, a myślisz, że mój pomysł z dodaniem jasnej wysokiej trawy za rh to dobra myśl, czy jednak nie?

Maszeruję do Ciebie ...
Syla 18:44, 20 lis 2013

Loosiuu napisał(a)
Tarasik i podłoga drewniane cudowne! Przepięknie wyszło

Jestem zadowolona dziękuję Filip
Syla 18:47, 20 lis 2013

Tusiala napisał(a)
Twój ogród w porannym szronie wygląda przepięknie. Gdybym nie widziała Twojej pracy od początku to wierzyć by się nie chciało, że dopiero dwa lata...

Posiadaczką ogrodu jestem już od ponad sześciu lat .... ale dopiero od trzech , pracuję w nim intensywnie

Dzisiaj również sobie popracowałam przy brzozach . Pozbywałam się chwastów . Mam nadzieję, że i jutro dopisze piękna pogoda czyli słońce i +12st Tak jak lubię
Sebek 18:49, 20 lis 2013

No u mnie pada....Ale rano była tęcza - nawet dwie Świat się przekręca