Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Sebek 15:53, 16 gru 2013

Syla napisał(a)

Dzięki Seba .... nawet nie wiesz jak mi ulżyło , że ten największy bałagan mam już za sobą .... Teraz planuję tam postawić choinkę

Miejsce idealne, ewnie choinka po sam sufit
Teraz badzie juz tylko piękniej, nie dziwię się, ze Wam ulzylo...Niby krótko to twalo jak na tyle pracy, ale to chyba ponad pol roku...
Syla 16:02, 16 gru 2013

Bogdzia - cieszę się bardzo , że zaglądasz

Luki
- sprawy porządkowe da się załatwić a biel podłogi i wnętrza powtórzy się na elewacji zewnętrznej .... mam jeszcze pomysł na okienka salonowe wkradające się do ogrodu zimowego bo na razie tak sobie wyglądają .....

Robaczku
- mam wreszcie dużą przestrzeń i w dodatku jak napisałaś otwartą na ogród ..... czegóż chcieć więcej ? dzięki , że wpadasz .... wieczorkiem do Ciebie zaglądnę !

Juzia
- nic się przed wami nie ukryje .... zagadka się rozwiązała

Tusiala
- tam wiele nie będzie ale rozrywkowo na pewno

Ewuś - wianki białe zakupione i czarno białe ozdoby również ale czy się odważę na taki akcent !!! w razie "w" przygotowałam się na czerwień

Syla 16:05, 16 gru 2013

Sebek napisał(a)

Miejsce idealne, ewnie choinka po sam sufit
Teraz badzie juz tylko piękniej, nie dziwię się, ze Wam ulzylo...Niby krótko to twalo jak na tyle pracy, ale to chyba ponad pol roku...

Nie znalazłam czasu na wymianę choinki .... będzie ta z poprzedniego roku ..... Myślałam o żywej, pachnącej ale podłogówka rozprawi się z nią raz dwa trzy .....
Loosiuu 17:17, 16 gru 2013

Gratuluję spełnionego marzenia! Cuuudo!
Danusza 17:27, 16 gru 2013

wchodzę i co ? zatkało mnie Sylwia cudo masz pozdrawiam
leon60 18:35, 16 gru 2013

Sylwia pięknie jest po prostu ! ! !
AlKa 18:39, 16 gru 2013

Jest cudownie juz teraz a co dopiero wiosną jak roślinki się rozszaleją. Gratuluje sspełnienia marzenia. Na zimowe wieczory zostaje w Twoim ogrodzie, mam zamiar przyjrzec mu się dokładniej
zbigniew_gazda 18:41, 16 gru 2013

Też mnie zatkao kakao. Sylwia przecudnie. Za wiele tu ogrzewania nie potrzeba bo słoneczko samo nagrzeje.
AlKa 18:42, 16 gru 2013

Wiem jaka to ulga jak sie prace budowlano remontowe skończą ja mam póki co spokój do wiosny a potem czeka mnie totalna demolka łazwienki włacznie z burzeniem ściany i juz mam ochote wyprowadzić się na ten czas, ale z drugiej strony lubie miec wszystko pod kontrolą i znajdź tu złoty środek
Syla 19:00, 16 gru 2013

AlKa napisał(a)
Wiem jaka to ulga jak sie prace budowlano remontowe skończą ja mam póki co spokój do wiosny a potem czeka mnie totalna demolka łazwienki włacznie z burzeniem ściany i juz mam ochote wyprowadzić się na ten czas, ale z drugiej strony lubie miec wszystko pod kontrolą i znajdź tu złoty środek

oj tak , remonty to wyzwanie i nie koniecznie tylko estetyczne ..... w tym wszystkim prowadzenie domu w sposób nienaruszony i dzieci i jeszcze inne ...... Na ten rok czuję się mocno wypalona ..... Mam nadzieję , że wiosną nowe siły nadejdą .....