Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Syla 19:40, 06 sty 2014

Gabrysia_ napisał(a)
Sylwia...a gdzie ty zniknęłaś?

Gabrysiu , zaplątałam się w swoim dalszym planowaniu .... W tym roku również będzie się działo i przygotowuję strategię ściskam noworocznie !
Syla 19:44, 06 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)
Syla gdzie ty jesteś? Wypoczywasz czy nas opuściałaś?
Jest szansa że dojedziesz do nas w sobotę do Białki?

Jestem Marzenko i nigdzie się nie wybieram tzn. nie opuszczam tego forum absolutnie
Nie dojadę do Białki . Zbieram się trochę zdrowotnie .... Dzisiaj chodzę ale wczoraj tylko leżałam .... Coś mnie wiruski uwielbiają za bardzo i muszę temu sprostać . Dzisiaj rano odklejałam oczy rumiankiem , bo się tak mocno pokleiły , że schodziłam po schodach z pomocą Jazda bez trzymanki .....

ściskam noworocznie i życzę super zabawy w Białce
Syla 19:46, 06 sty 2014

Ula, Makkasia, Baraga, Ania DS, Agam .... pięknie dziękuję dziewczyny za życzenia .... Dla Was również wszystkiego co najlepsze i najlżejsze na nowy rok !!!
alinak 19:49, 06 sty 2014

z oczkami mam tak samo . pomógł atecortin . jakieś wiruski latają po Małopolsce . byłoby fajnie , gdybyś wyskoczyła choć na jeden dzień w sobotę , ale zdrowie ważne , choć przyznam że po świętach też smarkata byłam i pojechałam na mrozik do Białki . wszystko wymroziło i mój katar też . wróciłam jak nówka
Syla 19:49, 06 sty 2014

Nikita napisał(a)
Witam bardzo, bardzo wieczorową porą. Czy ty chcesz Syla żebym z głodu umarła….3 dni siedzę przed monitorem i oglądam. Nic nie jem, nie piję tylko wybałuszam gały. Takie ciekawe rzeczy pokazujesz, że inaczej nie można. Najpierw wątek o zakładaniu ogrodu, potem Ogród Sylwii cz.I i Ogród Sylwii cz.II oczywiście. Jakaś reanimacja potrzebna będzie – bo mam chyba migotanie przedsionków.
Sylwia – super! super! super! Mistrzostwo świata. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Wielki szacun.
Ale dość tych achów i ochów – słyszysz je pewnie kilka razy dziennie – czas poprosić o fachową poradę i pomoc.
Będę niedługo reorganizowała szpaler tuji – chcę poszerzyć rabatkę i dosadzić troszkę koloru, a kształt jednej z twoich rabatek podbił moje serce – po prostu miłość od pierwszego wejrzenia.
Chciałam zapytać czy mogę sobie od ciebie zapożyczyć......kształt linii brzegowej trawnika tej właśnie rabatki.…….Plisssss

Zapraszam do mojego "szmaragdowego" to sama zobaczysz, że mój ogródek wygląda jakby został zniewolony przez iglaki i wymaga pilnej interwencji. Danusia wpadła na chwilkę i od razu zarządziła rewolucję - to wywalić, to dosadzić, tamto przyciąć - po prostu cała rabatka do góry korzonkami.
No czas chyba spać, pozdrawiam cieplutko i buziaki przesyłam.

Witam Nikita szerokim noworocznym uśmiechem zapożyczaj , przenoś do siebie co tylko Ci się spodoba w moim ogródku .... będzie mi miło .....
Linię rabaty, tę którą pokazujesz w tym roku poszerzyłam o 1,5m i wygląda troszkę inaczej niż w wizytówce .... Jeśli jesteś zainteresowana to podrzucę zdjęcia porównawcze pozdrawiam cieplutko i niebawem wstąpię do Ciebie
Matka 19:50, 06 sty 2014

Zdjęcia porównawcze to tutaj pokazuj
Syla 19:53, 06 sty 2014

Alisonek napisał(a)
Wpadłam się przywitać i powiedzieć, że spaceruję po Twoich zielonych włościach i nie mam ochoty stąd wychodzić. Jaką metamorfozę przeszedł Twój gród to się w głowie nie mieści. Podziw i oklaski także dla Ciebie, za pracę jaką włożyłaś żeby osiągnąć takie mistrzostwo.
Moje ulubione miejsce to wejście i witające gości kulki cisów na pniu z obwódeczką bukszpanową - cudowność!!!!
Pozdrawiam i od razu życzenia na Nowy Rok zostawię, szczęścia, radości i marzeń bez liku
Alisonek

Cześć Alisonek !!! To miło , że do mnie zawitałaś Mój ogród zmienił się i to dosyć szybko ale skutki tej metamorfozy czuję do chwili obecnej ..... Za dużo na jedne ręce i kręgosłup Teraz już się nie śpieszę bo doszłam do wniosku , że nikt mnie przecież nie goni
Moje ulubione miejsce to jeszcze gaik brzozowy

Dla Ciebie również wszystko co najlepsze na nowy rok
Syla 19:56, 06 sty 2014

dorota_maziarz napisał(a)
Witam, przyszłam się przywitać oficjalnie, bo po cichutku Twój ogród Sylwio podglądałam już kilkakrotnie. Masz piękny, duży ogród, bardzo zadbany i pięknie skomponowany. Miło podgląda się go o każdej porze roku, widać, że tworzysz go z wielką pasją. Pozdrawiam

Witam i ja Cieszę się , że nie zostałam pominięta i do mnie trafiłaś Dużo za mną ale jeszcze trochę tego do zrobienia zostało ....Serdecznie zapraszam do dalszego podglądania ściskam mocno
leon60 19:57, 06 sty 2014

Sylwuś zdrówka życzę
Syla 19:59, 06 sty 2014

Ewa, Robertop, Zawitka, Anna Studio, Mala Mi ...... dziękuję , że zaglądacie pozdrawiam serdecznie !!!