Jestem Marzenko i nigdzie się nie wybieram tzn. nie opuszczam tego forum absolutnie
Nie dojadę do Białki . Zbieram się trochę zdrowotnie .... Dzisiaj chodzę ale wczoraj tylko leżałam .... Coś mnie wiruski uwielbiają za bardzo i muszę temu sprostać . Dzisiaj rano odklejałam oczy rumiankiem , bo się tak mocno pokleiły , że schodziłam po schodach z pomocą Jazda bez trzymanki .....
Ula, Makkasia, Baraga, Ania DS, Agam .... pięknie dziękuję dziewczyny za życzenia .... Dla Was również wszystkiego co najlepsze i najlżejsze na nowy rok !!!
z oczkami mam tak samo . pomógł atecortin . jakieś wiruski latają po Małopolsce . byłoby fajnie , gdybyś wyskoczyła choć na jeden dzień w sobotę , ale zdrowie ważne , choć przyznam że po świętach też smarkata byłam i pojechałam na mrozik do Białki . wszystko wymroziło i mój katar też . wróciłam jak nówka
Witam Nikita szerokim noworocznym uśmiechem zapożyczaj , przenoś do siebie co tylko Ci się spodoba w moim ogródku .... będzie mi miło .....
Linię rabaty, tę którą pokazujesz w tym roku poszerzyłam o 1,5m i wygląda troszkę inaczej niż w wizytówce .... Jeśli jesteś zainteresowana to podrzucę zdjęcia porównawcze pozdrawiam cieplutko i niebawem wstąpię do Ciebie
Cześć Alisonek !!! To miło , że do mnie zawitałaś Mój ogród zmienił się i to dosyć szybko ale skutki tej metamorfozy czuję do chwili obecnej ..... Za dużo na jedne ręce i kręgosłup Teraz już się nie śpieszę bo doszłam do wniosku , że nikt mnie przecież nie goni
Moje ulubione miejsce to jeszcze gaik brzozowy
Dla Ciebie również wszystko co najlepsze na nowy rok
Witam i ja Cieszę się , że nie zostałam pominięta i do mnie trafiłaś Dużo za mną ale jeszcze trochę tego do zrobienia zostało ....Serdecznie zapraszam do dalszego podglądania ściskam mocno