I nigdzie się stamtąd nie ruszaj. Ja Tobie herbatkę zaparzę, podusię pod nóżki położę, a Ty siedź..... i doradzaj
Żartuję oczywiście. Masz zaległości na forum - pofruwaj po wątkach zanim Ci się oczka znowu skleją.
O Matko Naturo, jak ślicznie. Sylwia to ja już nie zasnę. Mus wziąść ołówek w rekę i rysować, kombinować, projektować...cała noc przede mną.....a tu rano do pracy trzeba.......
Może oczka się naprawią do soboty ...... nie może Ciebie zabraknąć.. masz tak blisko ...buuuuuuu
I możesz jakieś fotki porównawcze i bez powrzucać.. spragniona jestem obrazków radosnych.. a znudzona tematami świątecznymi i życzeniowymi.. Wiem, wiem wszytko w dobrej wierze... ale to jak nie patrzeć jest nudne
Masz rację Andzia .... ja również spragniona kolorowych obrazków i radosnych i życzę sobie aby śnieg posypał sobie jedynie w górach jak już ma gdziekolwiek sypnąć ..... mnie jest tak dobrze z tą pogodą jak jest
haha! Anna... jesteś niemożliwa. Ot, prawdziwa myśl w prostych słowach. Masz rację. Lepsze niż kartki świąteczne by były hurtowe podsumowania sezonu 2013