Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Enya73 16:56, 19 sty 2014

Ale świetny pomysł. Macie ze sobą kontakt wzrokowy, możecie być razem, ale osobno. Dziecko może się wyszaleć. Rewelacja.

Luki 17:10, 19 sty 2014

O jejciu, sam bym się pobawił w takim pokoju zabaw Ogrody zimowe są świetne, a jakie praktyczne
Syla 17:35, 19 sty 2014

Enya73 napisał(a)
Ale świetny pomysł. Macie ze sobą kontakt wzrokowy, możecie być razem, ale osobno. Dziecko może się wyszaleć. Rewelacja.

Dzieci mają przyjemność i ja również Właściwie dzisiaj uskuteczniałam czytanie na zielonym dywanie .... czułam się jak bym była na zewnątrz .... fajne wrażenie ..... Nie mogę się doczekać montażu światła na zewnątrz , wówczas i w nocy będzie przyjemnie
Syla 17:38, 19 sty 2014

Luki napisał(a)
O jejciu, sam bym się pobawił w takim pokoju zabaw Ogrody zimowe są świetne, a jakie praktyczne [/quote

Nie dziwię się sama tam urzęduję z zabawkami
ewa004 19:45, 19 sty 2014

Prywatne przedszkole załóż ,wszystko jest, pomieszczenie wymarzone, zabawek jak dla przedszkolaków z całej gminy a z Ciebie Pani przedszkolanka też by niczego sobie była
Syla 19:52, 19 sty 2014

ewa004 napisał(a)
Prywatne przedszkole załóż ,wszystko jest, pomieszczenie wymarzone, zabawek jak dla przedszkolaków z całej gminy a z Ciebie Pani przedszkolanka też by niczego sobie była

ale tylko dla samych chłopaków .... bo jak by doszły wózki i lalki to bym musiała kolejne pomieszczenie dobudować
Zuza 21:11, 19 sty 2014

Syla jak u Ciebie pięknie! Wszystko takie przemyślane i dopieszczone! Szczerze zazdroszczę!
Nie jestem w stanie całego wątku przeczytać (A raczej dwóch) więc bardzo proszę o info: te kulki szczepione na pniu to bukszpany?
Ahh jak u Ciebie ślicznie!
Alisonek 21:18, 19 sty 2014

Świetny pokój do zabaw, i tyle miejsca więc nie ma co się dziwić że cała chłopięca brać do Cibie ciągnie
Urszulla 21:30, 19 sty 2014

Syla napisał(a)

Niech rośnie ..... kulki bukszpanowe będę przesadzać przy brzozach , bo wydaje mi się , że za gęsto je posadziłam .... ale to wszystko przez pośpiech ..... Teraz obiecuję sobie śpieszyć się po woli

Mam jeszcze dylematy przy huśtawce , tam za żywopłotem bukszpanowym mam posadzone 3x rh .... i duży placyk wolny za nimi .... Tam sobie wymyśliłam posadzić 3 sztuki cisa w formie stożka .... ale nie wiem czy tak będzie ok ..... oj te ciągłe rozterki a może jakiś rozłożysty klonik japoński ????

Goń po ogrodzie , nie wystraszę się

jestem za klonikiem

a pokój zabaw wyszedł świetnie choć wolałabym oglądać u Ciebie ogród zimowy w tym czasie
Syla 21:31, 19 sty 2014

Zuza napisał(a)
Syla jak u Ciebie pięknie! Wszystko takie przemyślane i dopieszczone! Szczerze zazdroszczę!
Nie jestem w stanie całego wątku przeczytać (A raczej dwóch) więc bardzo proszę o info: te kulki szczepione na pniu to bukszpany?
Ahh jak u Ciebie ślicznie!

Nawet nie zaczynaj czytać .... szkoda czasu możesz sobie w wizytówkę zerknąć choć i tak w ogrodzie dużo zmian zaszło ..... Te kulki szczepione to cisy dziękuję za miłe słowa