Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Martek 14:34, 28 sty 2013

Syla napisał(a)

Pozdrawiam Syla .
Dobrze,że nie musiałaś tego przeżywać
Huś,huś,huś ...

Nie musiałam, ale stresik był bo sytuacja mogła się powtórzyć dzień później również pozdrawiam

Mogła ...
Dobrze,że się nie powtórzyła
Domi 14:47, 28 sty 2013

Czytam o czerwonych elementach w ogrodzie i umieram z ciekawości, bo dotąd widziałam coś takiego tylko w ogrodach japońskich. Czekam z utęsknieniem na zdjęcia z realizacji i pozdrawiam serdecznie
Syla 15:21, 28 sty 2013

Domi napisał(a)
Czytam o czerwonych elementach w ogrodzie i umieram z ciekawości, bo dotąd widziałam coś takiego tylko w ogrodach japońskich. Czekam z utęsknieniem na zdjęcia z realizacji i pozdrawiam serdecznie

czerwień na ścianach będę musiała dopasowywać do foteli plastikowych , które wcześniej nabędę ..... albo i nie ..... zobaczymy buziam
Enya73 15:28, 28 sty 2013

Ciekawa jestem tego nowego projektu z czerwonym Energetyczny kolor, może być ciekawym akcentem na tle zieleni. Do tego jakieś dizajnerskie fotele i będzie czad
No to byle do wiosny, już bliżej, niż dalej. A my będziemy piec chlebowy budować i też siedzę aktualnie nad projektem
Syla 16:06, 28 sty 2013

Enya73 napisał(a)
Ciekawa jestem tego nowego projektu z czerwonym Energetyczny kolor, może być ciekawym akcentem na tle zieleni. Do tego jakieś dizajnerskie fotele i będzie czad
No to byle do wiosny, już bliżej, niż dalej. A my będziemy piec chlebowy budować i też siedzę aktualnie nad projektem

No właśnie .... te foteliki ..... jestem na etapie poszukiwań dobrej ceny Łaaaał piecyk chlebowy .....będzie pysznie ......jak u mamy buziam i powodzenia
Bogdzia 19:17, 28 sty 2013

Nadrobiłam zaległości . Fajne mieliście ferie i dobrze ze bezpieczne. Pozdrówka przesyłam.
Madzenka 20:00, 28 sty 2013

Sylwia mam z Berlina zdjęcie brzóz + czerwieni. Wyglądalo to znakomicie. Zaraz poszukam
Tylko pni brzóz nie widać....

an_tre 20:05, 28 sty 2013

Sylwia trochę zaniedbałam twój ogród przyznaję się bez bicia ale tyle zajęć wokół i powstają coraz to nowe ogrody, które trzeba chociaż raz zobaczyć Dzięki za wizytę pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Syla 22:06, 28 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Sylwia mam z Berlina zdjęcie brzóz + czerwieni. Wyglądalo to znakomicie. Zaraz poszukam
Tylko pni brzóz nie widać....

No i Marzenko jak Cię nie kochać skoro zawsze mówię i mam ...... Czerwień + biel kory brzozy + zieleń bukszpana, cisu w postaci kul i choiny kanadyjskiej w szpalerze i zwiewna jasna trawka ..... no będzie dobrze , będzie ......
Juzia 22:08, 28 sty 2013

Znów zmiany?
Kibicuję jak zawsze