Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

ana_art 08:46, 27 mar 2014

a nie mówiłam... mówiłam cokolwiek wybierzesz będzie świetny efekt
igula 09:03, 27 mar 2014

Pozdrawiam ogrodowiczan z rańca!

Bajka u Ciebie Syluś,

też choruję na takie kanapy, albo chociaż jedno foteliszcze dla szefowej, coby miała gdzie się z książką relaksować w czasie wakacji (bo mam całe wolne ha!)

Jak Ty to robisz, ze od ręki wszystko Ci tak pięknie wychodzi - pytanie retoryczne oczywiście )

Jak byś miała ociupinę wolnej chwili, wejdź proszę do mne, spójrz na moje wypociny - Boże ile mi to czasu zajęło, chociażby wyszukanie każdej roślinki, wygooglowanie, zorientowanie się na jakiej stronie świata pasuje, jaką ziemię preferuje, kiedy kwitnie, wysokość jej i notatki, notatki......

Ale bardzo mi się to podoba, zresztą zawsze lubiłam bawić się w takie rzeczy - kolory, kształty, style....
Tusiala 09:06, 27 mar 2014

WOW
atena35 10:05, 27 mar 2014

Syla napisał(a)
Moje meble .... przepraszam za jakość ale z komórki robiłam i mi się ręce trzęsły poduszki schowane

Nakupiłaś tych klocków
Mi też one się bardzo podobają.
Obyś tylko ich często używała, tzn siedziała sobie, ale Ty nie usiedzisz
Miłego używania.
Acha, pooglądaj dokładnie czy nie masz gdzieś przerwanego splotu, potem może się rozsnuwać,
ja wczoraj wymianiałam jeden klocek
Syla 10:32, 27 mar 2014

atena35 napisał(a)

Nakupiłaś tych klocków
Mi też one się bardzo podobają.
Obyś tylko ich często używała, tzn siedziała sobie, ale Ty nie usiedzisz
Miłego używania.
Acha, pooglądaj dokładnie czy nie masz gdzieś przerwanego splotu, potem może się rozsnuwać,
ja wczoraj wymianiałam jeden klocek

Dobrze Tosiu .... pooglądam dookoła .... nie miałam czasu dokładnie się im przyjrzeć .... dziękuję za cenną uwagę

Jak nie poleżę to choć się na nie napatrzę to również przyjemne doznanie
Syla 10:38, 27 mar 2014

igula napisał(a)

Pozdrawiam ogrodowiczan z rańca!

Bajka u Ciebie Syluś,

też choruję na takie kanapy, albo chociaż jedno foteliszcze dla szefowej, coby miała gdzie się z książką relaksować w czasie wakacji (bo mam całe wolne ha!)

Jak Ty to robisz, ze od ręki wszystko Ci tak pięknie wychodzi - pytanie retoryczne oczywiście )

Jak byś miała ociupinę wolnej chwili, wejdź proszę do mne, spójrz na moje wypociny - Boże ile mi to czasu zajęło, chociażby wyszukanie każdej roślinki, wygooglowanie, zorientowanie się na jakiej stronie świata pasuje, jaką ziemię preferuje, kiedy kwitnie, wysokość jej i notatki, notatki......

Ale bardzo mi się to podoba, zresztą zawsze lubiłam bawić się w takie rzeczy - kolory, kształty, style....

Igula .... jestem na forum trzy lata ale od czterech lat siedzę sobie czytam i przeglądam i oglądam i przyswajam wiedzę ogrodniczą .... Małymi kroczkami ale już coś nie coś wiem Początki są trudne choć nadal robię sobie tak jak napisałaś notatki

Foteliszcze nie ale fotel mogę podesłać miłego dzionka
Syla 10:51, 27 mar 2014

Paulaa napisał(a)
Syla mebelki super, idealnie pasują na Twój tarasik akcja sadzenia cisów- szacun tyle sztuk wsadzić

Pauluś ja nie sama tym razem bo mi łokcie i kolana odmawiają posłuszeństwa ... Wspomogłam się dwoma panami ... Tak pracowali , że aż miło było popatrzeć
Syla 10:51, 27 mar 2014

ana_art napisał(a)
a nie mówiłam... mówiłam cokolwiek wybierzesz będzie świetny efekt

no i miałaś rację ... a jak dołożę poduchy będzie miodzio
Syla 10:53, 27 mar 2014

Majena napisał(a)
Moge tylko napisac Bosko!!!!te mebelki to moje marzenie ale może za kilka lat się spełni:

Marzenia się spełniają i tego Ci życzę
Syla 10:54, 27 mar 2014

Loosiuu napisał(a)
Kanapy idealnie pasują Żywopłot będzie piękny! Co ile sadziłaś cisy? Tak co 30 cm?

Tak wyszło .... co 30 cm ....