Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Syla 10:19, 07 cze 2014

agam napisał(a)
Nie mogę wchodzić na Twój wątek bo kompleksy ogrodowe mam
Stipa z lawendą pięknie będzie wyglądać.
Stożki do schrupania

Nabaźgrałam coś u Ciebie
agam 11:54, 07 cze 2014

Syla napisał(a)

Nabaźgrałam coś u Ciebie

Wielkie dzięki Twoje sugestie zawsze mile widziane. Tylko nie wiem co miałaś na myśli pisząc o nieregularnym posadzeniu Wojtków z Variegatusami? Jakbyś mogła zaznaczyć na moim projekciku byłoby fajnie. Dzięki.
Syla 14:55, 07 cze 2014

agam napisał(a)

Wielkie dzięki Twoje sugestie zawsze mile widziane. Tylko nie wiem co miałaś na myśli pisząc o nieregularnym posadzeniu Wojtków z Variegatusami? Jakbyś mogła zaznaczyć na moim projekciku byłoby fajnie. Dzięki.

Usiadłam sobie teraz i tak na spokojnie .... fajnie sobie to rozrysowałaś ...Jeśli zdecydujesz się na Rh to jak najbardziej taki układ jak narysowałaś .... a ja to delikatnie skorygowałam o małe co nie co
Rys. przeniosłam do Ciebie ...
Pomyliłam sobie wątki
agam 21:16, 07 cze 2014

Syla dopiero przed chwilką usiadłam, bo gości miałam

Wstawiłam dokładne zdjęcia miejsca gdzie mają być limki. Ty widzisz tam jeszcze umbrę. Ja nie jestem przekonana. Zerknij do mnie jeszcze.
Syla 21:27, 07 cze 2014

agam napisał(a)
Syla dopiero przed chwilką usiadłam, bo gości miałam

Wstawiłam dokładne zdjęcia miejsca gdzie mają być limki. Ty widzisz tam jeszcze umbrę. Ja nie jestem przekonana. Zerknij do mnie jeszcze.

Wróciłam teraz z ogrodu .... Zerknę ale muszę się i dziecię ogarnąć

MalgosiaR 22:04, 07 cze 2014

Sylwia, piękne stożki cudeńka. Jak będę na etapie cisów pomęczę Cię o jakieś namiary ... Trawki z lawendą rewelacja, nie wspomnę o donicach wysokich przed wejściem... Z donicami na tarasie dobrze robisz, pod donicami zostałyby nieładne miejsca, ja swojego tarasu nie dopilnowałam i teraz muszę zadbać kompleksowo, a w miejscach gdzie donice nieruszane były takie plamy powstały.
ana_art 22:41, 07 cze 2014

faktycznie stożki mniam jestem ciekawa gdzie będzie ich miejsce
Syla 22:45, 07 cze 2014

MalgosiaR napisał(a)
Sylwia, piękne stożki cudeńka. Jak będę na etapie cisów pomęczę Cię o jakieś namiary ... Trawki z lawendą rewelacja, nie wspomnę o donicach wysokich przed wejściem... Z donicami na tarasie dobrze robisz, pod donicami zostałyby nieładne miejsca, ja swojego tarasu nie dopilnowałam i teraz muszę zadbać kompleksowo, a w miejscach gdzie donice nieruszane były takie plamy powstały.

Dzisiaj M działam przy tarasie ... musiał ściągnąć poprzednią warstwę oleju ... dramat .... cały dzień .... ale już po jest ekstra

Z donicami masz rację ... dlatego przeniosłam .... taras zrobił się obszerniejszy a kwadratowe zostawiam na ruchomych podstawkach ...
Syla 22:48, 07 cze 2014

ana_art napisał(a)
faktycznie stożki mniam jestem ciekawa gdzie będzie ich miejsce

jak posadzę to pokażę ... dzisiaj sadziłam żywopłot cisowy przy altanie
Syla 22:52, 07 cze 2014

dzisiejsze boje ogrodowe ... donice przeniesione ale ... mus było je opróżnić z warstw ziemi i piasku .... Jedną udało mi się uzupełnić już w rośliny ....
Zdjęcia robocze i prześwietlone , wybaczcie

Dojdzie żwirek i ekobordy ...