Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Syla 16:12, 09 wrz 2014

Krakus napisał(a)
no a może po prostu połóż folię na linie kroplującą (tak jak się robi przy kładzeniu instalacji w ziemi)...jak poczujesz coś pod łopatą tzn czas przestać kopać ;p

Linie od zraszaczy i elektryczne panowie zakrywali folią ... wiem o co biega
Syla 16:14, 09 wrz 2014

Milka napisał(a)
To już mamy 2 seriale na forum, fajny sprzęt mają fachowcy

u mnie marny serial ale coś się jednak dzieje .... zaklinam pogodę i przeganiam burze na razie skutecznie ... Rury się zakopują Jutro mam nadzieję , że się siatka p.kretom położy i wyrównywanie ziemi
Syla 16:14, 09 wrz 2014

Enya73 napisał(a)
Ekstra idą prace. Ja też poproszę o namiary na firmę. Chcę nawadnianie. Mam dość latania z wężem po całym ogrodzie.

Pozdrawiam serdecznie

Podpytywałam Panią i niestety nie ich rejon prac przykro mi Anitko
Syla 16:18, 09 wrz 2014

Gardener27 napisał(a)
Sylwia jak idą prace w ogrodzie, na jakim jesteście etapie ?

Jak się doskonale orientujesz , pogoda nie rozpieszcza ..... Straszy burzami wokół a ja odtańcowuję i zaklinam .... U mnie nie pada a jak zaczyna kropić to wznoszę ręce i czaruję .... Do tej pory się udaje oby tak dalej

Dzisiaj się rury zasypują , jutro siata p.kretom i niwelacja terenu pod trawnik .... A jak pogoda dopisze w przyszłym tygodniu trawka .... ale jeszcze może w piąteczek montaż oświetlenia bo mam nadzieję , że towar oświetleniowy dojedzie (wszystkimi możliwymi sposobami udało mi się przyspieszyć dostawę )
Gardener27 16:22, 09 wrz 2014

Syla napisał(a)

Jak się doskonale orientujesz , pogoda nie rozpieszcza ..... Straszy burzami wokół a ja odtańcowuję i zaklinam .... U mnie nie pada a jak zaczyna kropić to wznoszę ręce i czaruję .... Do tej pory się udaje oby tak dalej

Dzisiaj się rury zasypują , jutro siata p.kretom i niwelacja terenu pod trawnik .... A jak pogoda dopisze w przyszłym tygodniu trawka .... ale jeszcze może w piąteczek montaż oświetlenia bo mam nadzieję , że towar oświetleniowy dojedzie (wszystkimi możliwymi sposobami udało mi się przyspieszyć dostawę )

Prace postępują bardzo szybko Ekipa z przypadku dobrze się sprawuje

Dobrze Ci te czary wychodzą Od paru dni świeci słońce i jest wyjątkowo ciekło jak na nasz region o tej porze Czyżby lato sobie o nas przypomniało ?
Syla 16:23, 09 wrz 2014

Kilka zdjątek

Syla 16:26, 09 wrz 2014

Gardener27 napisał(a)

Prace postępują bardzo szybko Ekipa z przypadku dobrze się sprawuje

Dobrze Ci te czary wychodzą Od paru dni świeci słońce i jest wyjątkowo ciekło jak na nasz region o tej porze Czyżby lato sobie o nas przypomniało ?

Bardzo dobrze mi się z Panią współpracuje .... Miła i sympatyczna osoba i potrafi słuchać

Pogoda niezbędna !!!!
Zielona 16:29, 09 wrz 2014

Zastanawiałam się, co u Ciebie Widzę, że ekipa się spisuje, a Ty... pewnie stoisz nad Nimi i kontrolujesz?...czy jednak sobie odpuszczasz i czekasz na zakończenie prac?

Sylwia - co to za kwiaty? Myślałam, że masz tam same rozchodniki, ale chyba to nie tylko one? Piękne!
Gardener27 16:31, 09 wrz 2014

Syla napisał(a)
Kilka zdjątek

Woooooo ale różowo aż daje po oczach Ten gigant w tle to gracek ?
dorciabe 17:02, 09 wrz 2014

Sylwia co to różowo kwitnie? cudnie wygląda