Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Syla 16:33, 04 wrz 2014

Zielona napisał(a)
Sylwia...
Nie raz rozmawiałyśmy, jak to niby profesjonale firmy potrafią nieprofesjonalnie się zachować... Twoja jest jak widać rewelacyjna. Trzymam kciuki za wszystkie prace.

PS Runianka pięknie się przyjęła, a żurawki puściły młode listeczka. Jupi!!! Czym się odwdzięczę?

Trochę strat na pewno będzie ... dzisiaj kolejne żurawki musiały być wykopane .... Właśnie idę im zapewnić optymalne warunki przetrwania w doniczkach Nie narzekam .... jestem pozytywnie zaskoczona

Cieszę się ogromnie , że roślinki się przyjęły ...... czym się odwdzięczysz ??? uśmiechem
Syla 16:35, 04 wrz 2014

Katka napisał(a)

To ja bardzo proszę o namiary na tą firmę. Na przyszłość, czyli pewnie na przyszły rok. Widzę, że profesjonalnie to wszystko robią a jak jeszcze Ty jesteś zadowolona to warto taką firmę sobie zapisać i zapamiętać.

Oczywiście podam tylko poczekajmy na zakończenie prac .... ok ???? wówczas zobaczę jak to się wszystko w tzw. praniu zachowuje
Katka 16:39, 04 wrz 2014

Syla napisał(a)

Oczywiście podam tylko poczekajmy na zakończenie prac .... ok ????

Oczywiście, mnie się nie spieszy jak pisałam wcześniej. Będę bardzo wdzięczna .
ewakatowice 16:49, 04 wrz 2014

Powiem, że na zdjęciach prace „naprawcze” trawnika wyglądają bardzo rzetelnie.
Prace naprawdę idą w szybkim tempie. Cieszę się, że się cieszysz bo i wszyscy się cieszą
Pogoda jak na zamówienie. Zaglądam, trzymam mocno kciuki.
Myślę, że panowie tak się starają bo widzą jaki ogrom pracy i nakładów Twój piękny ogród wymagał
A i inwestorka z prawdziwą pasją!

Buziaki gorące!
MalgosiaR 19:31, 04 wrz 2014

Sylwia trzymam kciuki za pogode, szybkie i sprawne prace. Ciagle kibicuje a moze kiedys i ja Cie nawiedze
Syla 21:18, 04 wrz 2014

ewakatowice napisał(a)
Powiem, że na zdjęciach prace „naprawcze” trawnika wyglądają bardzo rzetelnie.
Prace naprawdę idą w szybkim tempie. Cieszę się, że się cieszysz bo i wszyscy się cieszą
Pogoda jak na zamówienie. Zaglądam, trzymam mocno kciuki.
Myślę, że panowie tak się starają bo widzą jaki ogrom pracy i nakładów Twój piękny ogród wymagał
A i inwestorka z prawdziwą pasją!

Buziaki gorące!

Mam nadzieję , że proces naprawczo trawnikowy , wyręczający w podlewaniu oraz oświetleniowy zostanie zakończony w przyszłym tygodniu .........
Ale jest tych kabli, kabelków .... rany ... czy ja tego nie zniszczę ciągłym przekopywaniem i przesadzaniem ... Będę musiała być bardziej delikatna w tych zabiegach teraz

ściskam Ewuś !!!
Syla 21:19, 04 wrz 2014

MalgosiaR napisał(a)
Sylwia trzymam kciuki za pogode, szybkie i sprawne prace. Ciagle kibicuje a moze kiedys i ja Cie nawiedze

Dziękuję .... ciekawa jestem czy jutro pogoda się utrzyma ... Taką jak dziś zatrzymuję na wyłączność Nawiedź kochana , tylko jak się bałagany pokończą
Richie 21:32, 04 wrz 2014

Widzę Syla że idziesz na całość i bardzo dobrze. Kiedyś te prace musiały być wykonane w takim ogrodzie jak Twój. Teraz będzie już tylko z górki i wygodniej Pozdrawiam i życzę dobrej pogody
Madzenka 21:50, 04 wrz 2014

Syla napisał(a)

Mam nadzieję , że proces naprawczo trawnikowy , wyręczający w podlewaniu oraz oświetleniowy zostanie zakończony w przyszłym tygodniu .........
Ale jest tych kabli, kabelków .... rany ... czy ja tego nie zniszczę ciągłym przekopywaniem i przesadzaniem ... Będę musiała być bardziej delikatna w tych zabiegach teraz

ściskam Ewuś !!!

Zniszczysz nie raz.... Ciągle coś przetnę przy przesadzaniu...

Niesamowity mają sprzet, firma prezentuje się MEGAprofesjonalnie
Krakus 07:46, 05 wrz 2014

Syla napisał(a)

Tobie już przecież sprzedałam info z cenami w tym roku byli niżsi od marketów

myślałem że coś nowego wyczaiłaś w okolicy