Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Gardener27 11:26, 04 wrz 2014

To już ? Idziesz jak rakieta z tymi pracami Po założeniu nowego trawnika bedzie u Ciebie bosko Chyba się wproszę na kawę
Syla 11:54, 04 wrz 2014

Gardener27 napisał(a)
To już ? Idziesz jak rakieta z tymi pracami Po założeniu nowego trawnika bedzie u Ciebie bosko Chyba się wproszę na kawę

dobrze zapraszam po rewolucji
Krakus 12:31, 04 wrz 2014

Musisz Syla częściej wielkie projekty Ogrodowe robić bo pogoda się wtedy robi nad Krakowem ;p

Gardener27 napisał(a)

czyżby grupa krakowska się tworzyła? spotkanie na nowym trawniku?
Gardener27 12:50, 04 wrz 2014

Widzę że więcej chętnych na kawkę i ciastko z dziurka na nowym trawniku

Sylwia wiesz już gdzie Łuccy się przenieśli w Twoje okolice ? Na Węgrzcach już zamkneli sklep i wszystko przewożą Byłem nawet u nich na tej wielkiej wyprzedaży bo to zaraz obok mojej pracy ale powiem szczerze ze cen promocyjnych to ja tam nie dostrzegłem Zakupiłem pare pięknych wrzosów do kompozycji doniczkowych i to wszystko

Trzymam kciuki za rewolucje Pozdrawiam
Katka 12:51, 04 wrz 2014

Oj dzieje się . Zaglądam, podglądam i kibicuje.
Syla 13:01, 04 wrz 2014

Gardener27 napisał(a)
Widzę że więcej chętnych na kawkę i ciastko z dziurka na nowym trawniku

Sylwia wiesz już gdzie Łuccy się przenieśli w Twoje okolice ? Na Węgrzcach już zamkneli sklep i wszystko przewożą Byłem nawet u nich na tej wielkiej wyprzedaży bo to zaraz obok mojej pracy ale powiem szczerze ze cen promocyjnych to ja tam nie dostrzegłem Zakupiłem pare pięknych wrzosów do kompozycji doniczkowych i to wszystko

Trzymam kciuki za rewolucje Pozdrawiam

Wiem gdzie się przenieśli Łuccy .... w drodze do szkoły mój syn zauważył reklamę ale jeszcze na nowy placyk nie zaglądałam bo jestem w ciągłym biegu ... Rozlokowali się blisko mnie Ceny mają wysokie, rzadko do nich zaglądam ....

Ciastko z dziurką ?... Jak chłopcy upieką to ja chętnie zjem
Syla 13:03, 04 wrz 2014

Krakus napisał(a)
Musisz Syla częściej wielkie projekty Ogrodowe robić bo pogoda się wtedy robi nad Krakowem ;p

czyżby grupa krakowska się tworzyła? spotkanie na nowym trawniku?

No ... tak się jakoś zawsze fajnie składa , że jak potrzebuję koniecznie słońca to go mam
Jak by co to ja kawę zrobię
Syla 13:04, 04 wrz 2014

Katka napisał(a)
Oj dzieje się . Zaglądam, podglądam i kibicuje.

dziękuję .... firma działa sprawnie i szybko już się rowy kopią takim fajnym urządzeniem

Gardener27 13:06, 04 wrz 2014

Syla napisał(a)

Wiem gdzie się przenieśli Łuccy .... w drodze do szkoły mój syn zauważył reklamę ale jeszcze na nowy placyk nie zaglądałam bo jestem w ciągłym biegu ... Rozlokowali się blisko mnie Ceny mają wysokie, rzadko do nich zaglądam ....

Ciastko z dziurką ?... Jak chłopcy upieką to ja chętnie zjem

Może po zmianie lokalizacji spuszczą z tonu i ceny bedą bardziej dostepne dla klientów

Z tym pieczeniem to będzie jednak kłopot Ostatnio robiłem dobra czekoladę według przepisu Ewy z wilczej góry Może być ?
Syla 13:22, 04 wrz 2014

Gardener27 napisał(a)

Może po zmianie lokalizacji spuszczą z tonu i ceny bedą bardziej dostepne dla klientów

Z tym pieczeniem to będzie jednak kłopot Ostatnio robiłem dobra czekoladę według przepisu Ewy z wilczej góry Może być ?

Nie jestem wybredna

Zaglądnę do szkółki ale pewnie dopiero w przyszłym tygodniu ... Na pw podam Ci swoją szkółkę z dobrymi cenami ale asortyment jest ograniczony choć tam można trafić na perełki