Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Syla 22:46, 21 paź 2014

Zostałam usprawiedliwiona za jakość zdjęć nocnych

Agacia - mój ogród nie nadaje się do tv .... jeszcze nie skończony ....
bdan 07:40, 22 paź 2014

Syla napisał(a)
Z

No ale za niedługo bedzie skończony i wtedy będzie uczta.
Choc jak są ogrody w TV, które znam z forum to mam niedostyt ogromny, bo jest pokazane wszystko bardzo szybko, że potem oglądam drugi raz i zatrzymuję klatką, pomijając fakt, że dużo ujęć, które znam ze zdjęć to nie znajduję.

Ja nie wiem, czemu ta Maja tak krótko leci, jeszcze produkty lokowane dochodzą, no i dlaczego tylko raz w tygodniu.

Tych parę minut, żeby pokazać Twój ogród to nie ma szans.

Gratuluje Sylwia.

Napisz prosze jak duży jest Twój ogród
Syla 09:45, 22 paź 2014

bdan napisał(a)

No ale za niedługo bedzie skończony i wtedy będzie uczta.
Choc jak są ogrody w TV, które znam z forum to mam niedostyt ogromny, bo jest pokazane wszystko bardzo szybko, że potem oglądam drugi raz i zatrzymuję klatką, pomijając fakt, że dużo ujęć, które znam ze zdjęć to nie znajduję.

Ja nie wiem, czemu ta Maja tak krótko leci, jeszcze produkty lokowane dochodzą, no i dlaczego tylko raz w tygodniu.

Tych parę minut, żeby pokazać Twój ogród to nie ma szans.

Gratuluje Sylwia.

Napisz prosze jak duży jest Twój ogród

Hej, hej Mój ogródek to 1700m2 ..... Ograniczam nasadzenia do tzw. wygodnych w obsłudze ... Za dużo czasu wymaga pielęgnacja ...
Do emerytury jeszcze trochę czasu mam a na tym etapie mojego życia inne obowiązki chwilami przytłaczają .... Miewam momenty , że nie wiem co ręce włożyć ...
Tych parę minut w odcinkach Maji z przyjemnością oglądam .... Fajnie , że są chętni aby pokazywać swoje ogrody nawet w okrojonych urywkach , to zawsze dla nas jakaś w migawce kolejna inspiracja o ile się podoba .... Ja zostanę przy swoich zdjęciach dla Was i dla siebie w formie małego albumu pt. jak kiedyś coś powstało u mnie Właściwie to zabawę z ogrodem zaczęłam równolegle z pojawieniem się tego forum Były mocne przeprawy siłowe i umysłowe
bdan 10:12, 22 paź 2014

Widzisz bo ja szukam tych co maja duże ogrody i dają radę , bo ostatnio doła mam w związku z wielkością mojego (22 ar).

Twój ogród dla mnie jest bardzo dużą inspiracją. Napisz prosze jakie drzewa poleciłabyś do dużego ogrodu.

Na tę chwilę mam miłorzeby Mariken, pendula, umberki, Nigrę, buk Rohan obelisk, brzozy dorennbos, klon szczepiony crimson sentry, platan kulisty alphen's globe, malutkiego ambrowca.

Mathildis 12:39, 22 paź 2014

Syla napisał(a)
Zostałam usprawiedliwiona za jakość zdjęć nocnych

Sylwio, a Ty żyjesz złudną nadzieją, że kiedykolwiek "będzie skończony"???

Przecież ogród to niekończąca się opowieść

Zdjęcia ogrodu jak zwykle piękne (rzadko piszę, ale czytam i oglądam bardzo dokładnie ) a co do Mai to również bardzo się cieszę, że ludzie chcą pokazywać swoje ogrody w TV, bo bardzo lubię ten program oglądać, ale sama (nawet gdybym miała co pokazać) miałabym duże opory
Syla 12:52, 22 paź 2014

bdan napisał(a)
Widzisz bo ja szukam tych co maja duże ogrody i dają radę , bo ostatnio doła mam w związku z wielkością mojego (22 ar).

Twój ogród dla mnie jest bardzo dużą inspiracją. Napisz prosze jakie drzewa poleciłabyś do dużego ogrodu.

Na tę chwilę mam miłorzeby Mariken, pendula, umberki, Nigrę, buk Rohan obelisk, brzozy dorennbos, klon szczepiony crimson sentry, platan kulisty alphen's globe, malutkiego ambrowca.

Wiem , byłam u Ciebie i czytałam Nie masz jeszcze tulipanowca - piękny jest . Do dużego ogrodu super drzewo

bdan 12:57, 22 paź 2014

Syla napisał(a)

Wiem , byłam u Ciebie i czytałam Nie masz jeszcze tulipanowca - piękny jest . Do dużego ogrodu super drzewo

Też o nim myślałam, bo już kiedyś pytałam u niego u Ciebie, co to za drzewko piekne drzewko.
leon60 13:00, 22 paź 2014

Doczytałam, że nad Flamingo dumasz, mnie on się niesamowicie podoba pokaż miejsce gdzie myślisz go posadzić
Buziaki
Agacia 22:39, 22 paź 2014

Fajnie, że jest wizytówka - ogród w pigułce. Lubię to oglądać

Zastanawia mnie jeszcze jedno. Patrząc od furtki, dom jest położony w niecce, ścieżki biegną ku drzwiom wejściowym. Zawsze mi się podobał taki układ, uważam, że robi bardzo przytulne i zapraszające wrażenie. Zastanawiam się natomiast jak to jest z odprowadzeniem wody? Jak są ulewy albo roztopy to woda nie zbiera się pod gankiem?
Janina 10:05, 23 paź 2014

Sylwia ogród nocą piękny ale najbardziej urzekły mnie podświetlone brzozy. Efekt jest niesamowity.