No ale za niedługo bedzie skończony i wtedy będzie uczta.
Choc jak są ogrody w TV, które znam z forum to mam niedostyt ogromny, bo jest pokazane wszystko bardzo szybko, że potem oglądam drugi raz i zatrzymuję klatką, pomijając fakt, że dużo ujęć, które znam ze zdjęć to nie znajduję.
Ja nie wiem, czemu ta Maja tak krótko leci, jeszcze produkty lokowane dochodzą, no i dlaczego tylko raz w tygodniu.
Tych parę minut, żeby pokazać Twój ogród to nie ma szans.
Hej, hej Mój ogródek to 1700m2 ..... Ograniczam nasadzenia do tzw. wygodnych w obsłudze ... Za dużo czasu wymaga pielęgnacja ...
Do emerytury jeszcze trochę czasu mam a na tym etapie mojego życia inne obowiązki chwilami przytłaczają .... Miewam momenty , że nie wiem co ręce włożyć ...
Tych parę minut w odcinkach Maji z przyjemnością oglądam .... Fajnie , że są chętni aby pokazywać swoje ogrody nawet w okrojonych urywkach , to zawsze dla nas jakaś w migawce kolejna inspiracja o ile się podoba .... Ja zostanę przy swoich zdjęciach dla Was i dla siebie w formie małego albumu pt. jak kiedyś coś powstało u mnie Właściwie to zabawę z ogrodem zaczęłam równolegle z pojawieniem się tego forum Były mocne przeprawy siłowe i umysłowe
Sylwio, a Ty żyjesz złudną nadzieją, że kiedykolwiek "będzie skończony"???
Przecież ogród to niekończąca się opowieść
Zdjęcia ogrodu jak zwykle piękne (rzadko piszę, ale czytam i oglądam bardzo dokładnie ) a co do Mai to również bardzo się cieszę, że ludzie chcą pokazywać swoje ogrody w TV, bo bardzo lubię ten program oglądać, ale sama (nawet gdybym miała co pokazać) miałabym duże opory
Zastanawia mnie jeszcze jedno. Patrząc od furtki, dom jest położony w niecce, ścieżki biegną ku drzwiom wejściowym. Zawsze mi się podobał taki układ, uważam, że robi bardzo przytulne i zapraszające wrażenie. Zastanawiam się natomiast jak to jest z odprowadzeniem wody? Jak są ulewy albo roztopy to woda nie zbiera się pod gankiem?