Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Juzia 17:55, 14 lut 2015

O ja Cieeeee!!!
Wizytówka jest super!

Nie mogę sobie nawet wyobrazić jak pięknie będzie w tym sezonie....

Buziak!
MAD 18:27, 14 lut 2015

Wizytówka miód-malina! Coś cudownego. Niesamowity jest ten Twój ogrod...
Krys 19:36, 14 lut 2015

Piekna wizytowka
Loosiuu 11:38, 15 lut 2015

Przeglądałem wizytówkę i świetne zdjęcia wybrałaś

Jak daleko masz posadzone u siebie kule na pniu z cisa, te na froncie z obwódkami bukszpanowymi i hostami? To są funkie 'Praying Hands', prawda? Szybko przyrastają?
baraga1904 11:42, 15 lut 2015

Obejrzałam wizytówkę...wspaniały masz ogród Sylwia, bardzo dojrzały i elegancki...jest dla mnie nieustajaca inspiracją
lindsay80 12:03, 15 lut 2015

Piękne zdjęcia w nowej wizytówce Napisz proszę jak nazywają się te tuje, które widać za tarasem, posadzone naprzemiennie i ile one mają lat?
Na jesieni przeczytałam oba Twoje wątki a teraz czekam na wiosnę by podglądać co tam znowu dopieścisz, choć wydaje się, że ogród jest już tak idealny, że nic nie trzeba zmieniać
Efffa 12:22, 15 lut 2015

Przybiegłam za Lindsay, wizytówka przepiękna znaczy ogród, zostawiam ochy i achy!
Kanutka 13:47, 15 lut 2015

Witam
Nadal przeglądam Twój wątek, ale muszę sie pochwalić, że całą pierwszą część już obejrzałam, drugą narazie obrazkowo. Bardzo mi sie podoba Twoje lustro w gabionie. Mam u siebie płot gabionowy i latarnie koło domuz gabionu (made in my M) i właśnie sie z M zastanawiamy czy nie zrobić takiego lustra - byłoby do kompletu. w związku z tym mam pytanie jakich jest wymiarów Twój gabion (całe przęsło) i jakich wymiarów lustro? Zgrabnie wygląda z całymi nasadzeniami.

Pozdrowionka
Syla 18:20, 15 lut 2015

Kanutka napisał(a)
Witam
Nadal przeglądam Twój wątek, ale muszę sie pochwalić, że całą pierwszą część już obejrzałam, drugą narazie obrazkowo. Bardzo mi sie podoba Twoje lustro w gabionie. Mam u siebie płot gabionowy i latarnie koło domuz gabionu (made in my M) i właśnie sie z M zastanawiamy czy nie zrobić takiego lustra - byłoby do kompletu. w związku z tym mam pytanie jakich jest wymiarów Twój gabion (całe przęsło) i jakich wymiarów lustro? Zgrabnie wygląda z całymi nasadzeniami.

Pozdrowionka

Witam i gratuluję cierpliwości co do ogarnięcia pierwszego wątku
Uwielbiam pytania o rozmiary Zabij , nie pamiętam ... z głowy nie będę od tak .... Jak się dostanę w to miejsce to chętnie pomierzę , choć gdzieś już w drugim wątku zostawiałam wymiary Jak będziesz cierpliwa to zbiorę dane i podam tylko proszę przypomnij się jeszcze
Syla 18:22, 15 lut 2015

Efffa napisał(a)
Przybiegłam za Lindsay, wizytówka przepiękna znaczy ogród, zostawiam ochy i achy!

Hej Efffa - skończyłam przed chwilą uzupełnianie zdjęciami wizytówki Także jest kompletna dziękuję