Jagódko witaj... Cieszę się ,że się ubawłas... Wprawdzie związek trupa z ogrodami jest raczej luźny. ... Ale w zasadzie moźna też trupa w ogródku zakopać ,jak wapna braknie , więc może nam głowy Szefowa nie ukręci
A czy tam u Was wapno można kupić ... Tego nie wiem .. Jak potrzebujesz to Ci go wyślemy dreamlinerem ( tym co się wiecznie psuje i nie lata wcale )
Dzięki za gratulacje i kwiatuszka pozdrawiam gorąco
Eluniu . dzięki za gratulacje i kwiatuszka... Nie martw się ,że Cię imprezka ominęła ... Jeszcze jakąś kawkę pod tą setkę wypijemy ( o ilości stron mówię ,żeby jasność była )
A z następnymi setkami to już chyba tak łatwo nie będzie pozdrowionka
Anitko to mialaś fajny powrót , na jeden dzień ... Czy nie wiesz przypadkiem jak działa ściana wodna ?? Kuknij plizzzz stronkę czy dwie wcześniej i zobacz czy to tak działa jak mi się wydaje ..z góry dzięki
Cieszę się ,że wracasz do zdrowia
witaj u mnie sekundkę zaraz Ci dam namiary ale wiąza moźesz zobaczyć na pierwszej stronie a potem też gdzieś na początku jest z bliska .. Zaraz namierzę i Ci napiszę
Odpowiadając na Twoje pytanie musisz mieć odpowiednią pompę z obiegiem zamkniętym.
ale tak to działa ?? Że się nadmiar wylewa ?? Z pojemnika na górze ??? Bo już mi wybiłyście z głowy tą wylewkę - wodogrzmot i muszę zmienić koncepcję a wiesz ,że ja zosia - samosia jestem