Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Slawko 16:14, 26 lut 2013

Jestem ZAAAA:! Do Kapiasów mam 15 minut rowerkiem Szkoda, że wcześniej nie zawitałem do ogrodowiska bo w zeszłym roku też było spotkanie u Kapiasów i myślałem, że w tym roku nie będzie a tu niespodzianka i widzę, że jest brany pod uwagę Trzymam kciuki by wypaliło
gierczusia 17:01, 26 lut 2013

Slawko napisał(a)
Jestem ZAAAA:! Do Kapiasów mam 15 minut rowerkiem Szkoda, że wcześniej nie zawitałem do ogrodowiska bo w zeszłym roku też było spotkanie u Kapiasów i myślałem, że w tym roku nie będzie a tu niespodzianka i widzę, że jest brany pod uwagę Trzymam kciuki by wypaliło

Nieee nooo wszyscy atakują ... Łojjj będzie spotkanie .. Sławko to Ty musisz być Sąsiadem Ani i ogrodoterapii .. Zobacz na stronkę poprzednia u mnie

Slawko 17:07, 26 lut 2013

Najwyraźniej sąsiedzi Ja mieszkam przy Goczałkowicach zaraz... ale znać się z Anią i Ogrodoterapią, niestety nie znam Więc czas najwyższy się poznać na spotkaniu
gierczusia 17:11, 26 lut 2013

Dziewczynki a może raczej Oglądający... Danusia u Beatki przestrzegała przed kupowaniem buksików na przedwiośniu .. Podobno nie widać wtedy jeszcze. Czy nie są przypadkiem przemarznięte i czy wogóle będą rosły.. Radziła ,żeby poczekać aż pierwsze przyrosty tegoroczne będą możliwe do zobaczenia..

Dzięki Bogu i Danusi ,ze to przeczytałam , bo ja w gorącej wodzie jestem kąpana
gusiarz 17:24, 26 lut 2013

No więc Elciu - byle do spotkania u Kapiasów - myślę że przyjadę
gierczusia 17:31, 26 lut 2013

gusiarz napisał(a)
No więc Elciu - byle do spotkania u Kapiasów - myślę że przyjadę

Jesteście niemożliwi z tym spotkaniem, wiecie ??... Cudownie niemożliwi
danuta_szwajcer 17:35, 26 lut 2013

To i ja się przyłącze do grupy
gierczusia 17:39, 26 lut 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
To i ja się przyłącze do grupy

Jeeeee super ... Chyba trzeba będzie się zastanowić nad wyborem terminu
boguslawa_ma... 18:25, 26 lut 2013

gierczusia napisał(a)
Ach .. Bardzo mi szkoda tej dąbrówki rozłogowej.. wprowadza takie fajne akcenty kolorystyczne w ogrodzie .. A ta jej " półzimozielonosć " do szału mnie doprowadza ...

Aajjjjj , ale bojowa jestem z rana ( to dlatego że wczoraj calusieńki wieczór musiałam siedzieć na jakiejś przynudniastej konferencji ,i na dodatek mi wifika wyłączyli , czorty )

Ale jest coś ,co częściowo może dąbrówkę zastąpić w kwestii dywany na rabatach , co dostałam w plastikowej skrzynce po lodach od przyjaciół , którzy mieszkają daleko z hasłem : " to u mnie zastępuje ściółkę , jest wszędzie i ślicznie wygląda zawsze !! ".... Przywlokłam to wtedy do domu , wsadziłam w ziemię i zapomniałam... A to rooosło .. Nie wiem ki diabeł ,ale nawet teraz , kiedy część roślin jest lekko " zmasakrowana " TO nadal pełni honory domu ... Może Ktoś zna ??

[/quote
Witaj Elu,mam tą roślinkę parę lat nawet u mnie kwitnie ale nie wiem jak się nazywa.
Bogdzia 18:48, 26 lut 2013

gierczusia napisał(a)
Ach .. Bardzo mi szkoda tej dąbrówki rozłogowej.. wprowadza takie fajne akcenty kolorystyczne w ogrodzie .. A ta jej " półzimozielonosć " do szału mnie doprowadza ...

Aajjjjj , ale bojowa jestem z rana ( to dlatego że wczoraj calusieńki wieczór musiałam siedzieć na jakiejś przynudniastej konferencji ,i na dodatek mi wifika wyłączyli , czorty )

Ale jest coś ,co częściowo może dąbrówkę zastąpić w kwestii dywany na rabatach , co dostałam w plastikowej skrzynce po lodach od przyjaciół , którzy mieszkają daleko z hasłem : " to u mnie zastępuje ściółkę , jest wszędzie i ślicznie wygląda zawsze !! ".... Przywlokłam to wtedy do domu , wsadziłam w ziemię i zapomniałam... A to rooosło .. Nie wiem ki diabeł ,ale nawet teraz , kiedy część roślin jest lekko " zmasakrowana " TO nadal pełni honory domu ... Może Ktoś zna ??

To jest skalnica cienista,są jeszcze inne o ładniejszych kwiatach.