Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 14:04, 25 lut 2013

Madziu , Irenko.. Witajcie po przerwie.. Chyba te kapuchy sprawdzić trzeba .. Jak mi się uda , to drapnę nasionka i jak to mówi moja Babcia " pożyjemy - zobaczymy "... Ta fotka ze śniegiem jest z polskiej stronki , więc może te dwa lata rzeczywiście wytrzyma .. Chciałabym booo fajna jest

Ależ Wam tej gardenii zazdraszczam
anna_g 14:22, 25 lut 2013

Witaj Elu - to ja przybiegłam z rewizytą i kfiatuchem Ale żeby się rozejrzeć u Ciebie to muszę mieć ciut więcej czasu bo na razie w pracy PIT-y rozliczam pracownikom
Pozdrawiam serdecznie i na pewno tu przybiegnę pooglądać

gierczusia 14:25, 25 lut 2013

Witaj u mnie Aniu G.. Na spokojnie to ogarniemy.. A te pity to na poważnie wziąć trzeba ...ja dziś też w biegu ,u Ciebie zaledwie się przywitałam.. Ale nadrobię , słowo harcerza ..,, ( aaaa.. Czy ja byłam harcerzem ???.. A raczej harcerką ?
anna_g 14:46, 25 lut 2013

gierczusia napisał(a)
Witaj u mnie Aniu G..Ale nadrobię , słowo harcerza ..,, ( aaaa.. Czy ja byłam harcerzem ???.. A raczej harcerką ?

Ja nie byłam ani harcerzem ani harcerką Nie "zdążyłam" bo wstyd się przyznać, ale z zuchów mnie wyrzucili za odmienne zdanie - do dzisiaj nie potrafię tego zrozumieć bo całe życie jestem spokojna i spolegliwa - już nie pamętam o co poszło ale widać musieli mnie zdrowo zdenerwować Co prawda mogłam wrócić ale już nie chciałam. Ale i tak Ci wierzę na słowo... Eli
gierczusia 15:03, 25 lut 2013

anna_g napisał(a)

Ja nie byłam ani harcerzem ani harcerką Nie "zdążyłam" bo wstyd się przyznać, ale z zuchów mnie wyrzucili za odmienne zdanie - do dzisiaj nie potrafię tego zrozumieć bo całe życie jestem spokojna i spolegliwa - już nie pamętam o co poszło ale widać musieli mnie zdrowo zdenerwować Co prawda mogłam wrócić ale już nie chciałam. Ale i tak Ci wierzę na słowo... Eli
... ja teź jakiś incudent z harcerzami miałam , ale była to miłość krótkotrwała ... Mam dziś nudnawą konferencję i jak mi włączyli wifika to zagladnę do Ciebie na dłużej już dziś.. A jak nie , to wynudzę się jak mops i wpadnę do Ciebie na chwilkę na odpoczynek ogrodowy jutro... A daleko od Rudy mieszkasz ??
gierczusia 15:07, 25 lut 2013

Dziewczynki i Chłopaki .. ( żeby nie było .. ... Kto ma dabrówkę rozłogową ??? ... Bo u mnie w książce mądrej pisze ,że jest częsciowozimozielona i ja nie wiem o co chodzi ????... Czy może o to ,że moja dąbrówka wyglada jak " pól du.. za krzokiem "???
popcorn 15:08, 25 lut 2013

hej!
ja mam nie wszystkie liście padną przez zimę, cośtam jej widać - roślinka coś jak żurawki. Ciężka zima liście zniszczy, taka jak ostatnio je oszczędza.

pozdrawiam!
Milka 15:23, 25 lut 2013

potwierdzam, tak właśnie jest
anna_g 16:05, 25 lut 2013

gierczusia napisał(a)
... ja teź jakiś incudent z harcerzami miałam , ale była to miłość krótkotrwała ... Mam dziś nudnawą konferencję i jak mi włączyli wifika to zagladnę do Ciebie na dłużej już dziś.. A jak nie , to wynudzę się jak mops i wpadnę do Ciebie na chwilkę na odpoczynek ogrodowy jutro... A daleko od Rudy mieszkasz ??

Będzie kawałek - Czechowice-Dziedzice - ale znowu to nie AŻ tak daleko
anna_g 16:06, 25 lut 2013

irena_milek napisał(a)
potwierdzam, tak właśnie jest

dołączam się do potwierdzeń Irenki