Zmykam Dziewczynki dobrej nocy Wam życzę.. Idę troszku pomieszkać z eMem .. A choć temat był " gówniany " to świetnie się z Wami dziś ubawiłam, dzięki za towarzystwo .. Buziole
Ela przyszłam się przywitać i zobaczyć co słychać na Twoich obszarach i co...? śmierdząca sprawa...ale jak pożyteczna... faktycznie Twoje metry kwadratowe nie powalają na kolana...ale nasadzenia tak - jak Ty to upchnęłaś?, przyznaje całego wątku nie ogarnęłam, ale przyjdę jeszcze, bo ciekawa jestem
Witaj Julko.. Posiadaczko niesamowitego imienia ... Miałam mieć na imię tak samo jak i Ty ale Tacie coś nie grało no i zostało pospolicie Elżbieta
Co do upychania .. Aaa jestem w tym naprawdę dobra , jak widać
i bardzo żałuję ,że moj developer stawiał domy w głębokim polu przy pomocy gps -a a nie geodety .. Bo zrobił to tak precyzyjnie że obciął nam 50!! M2 działki ... Dlatego taras jest tak nieproporcjonalnie duży w stosunku do reszty ..
Ja też u Ciebie wszystkiego nie dałam rady , ale będę zaglądała .. Pewnie czegoś się nauczę .. Bo warunki bardzo zbliżone..Buziaki
Kurczę .. problem mam o pomoc bardziej doświadczonych proszę
1. Mam na rabacie rh obok cisa , a one się nie lubią ( inne wymagania , ale to wiecie pewnie , ja nie wiedziałam )
2. Za rh chcę mieć stożki obojętnie cis czy buksik
3. Czy lepiej dosadzić cisy i oddzielić jakoś tą ziemie ,jedną od drugiej , cis ma 1.5 M .. !!! To nieżly kolos !!Jest wielgaśny.. Czy go jednak przenieść w inne miejsce a tam dać buksiki ?
Podzielcie się doświadczeniem na temat roślin o innych wymaganiach i przesadzaniu sporych okazów , plizzzz