Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 15:35, 13 mar 2013

JulkAd napisał(a)

Eli trawa musi być zimą zielona, bo ona rolę ma do spełnienia podczas zimowych imprez...nie wiem czy Ela będzie nią gości zabawiać, czy jak, no ale ma być i już

Gierczusiu miłego dnia, krótkiego, z małą ilością okienek, bez posiedzeń RP i zebrań z rodzicami

Julciu .. Gdybyś zobaczyła kalendarz imprez mojej rodziny , to byś nie uwierzyła.. Od lutego do połowy sierpnia prawie nic.. Za to potem.. Jakby się wszyscy zmówili ... Większość weekendów zimowo - jesiennych jest zajęta imprezami

A okienka mam 2 w tygodniu i zebranie oraz posiedzenie szykują mi się w przyszłym tygodniu .. Tak ,że teraz jeszcze oddycham pełną piersią ... Dzięki za życzonka , tak ogólnie
gierczusia 15:37, 13 mar 2013

baraga1904 napisał(a)
...wpadam się tylko przywitać...padł mi laptop...buuuu. w niedzielę cały dzień na ogrodo...bo Żona w domu nie było ....i laptop ducha wyzionął....i tyle nadrabiania mam że hej....pozdrawiam... zimę przeklinam...dosłownie

Dawaj lapka Agusiu .., zaraz mu zafundujemy defibrylację ... Albo mu pokażemy facetów w rajtuzach to od razu stanie na nogi

Też klnę na tę zimę !!
gierczusia 15:39, 13 mar 2013

Juzia_G napisał(a)
A tu znowu tysiąc stron do nadrobienia... Nie dam rady...od razu mówię, że nie dam rady...
Eeee i pisma obrazkowego nie ma! I weź tu czytaj

Pozdrawiam!

Juzinko ... Skup się na bieżącym problemie plizzzz ... Trawa zimozielona , kolorowa najlepiej , która zniesie cień i wilgoć .. I wysoka na jakiś metr ...

Potrzebna od zaraz

Ale facetów w rajtuzach możesz sobie wylukać na poprawę humoru
gierczusia 15:42, 13 mar 2013

Gosiniak napisał(a)
Elcia czyli tobie ta nieciekawa aura służy, masz więcej czasu na przemyślenia
Traw nie podpowiem bo ja raczkująca w tych tematach, ale mi tylko miskanty na myśl przychodzą z wysokich Czyli jedak cosik wymyśliłam
Buziam i miłego
p.s szybko wymyślaj tą rabatkę bo wiosna na ciebie czeka a my na nią

Coś w tym jest Gośku , bo mnie przez ten śnieg palma odbija .. Myślę i myślę i co rusz cosik nowego wymodzę

Miskanty spełniają wszystkie warunki oprócz zimozieloności .. Niestety ...szukam dalej a mózg mi się lasuje
gierczusia 15:45, 13 mar 2013

irena_milek napisał(a)

wiecie, wiecie!
na trawy za wcześnie, jeszcze nie kupuj, zdecydowanie odradzam, po swoich doświadczeniach!
ale się będziecie dobrze bawić w towarzystwie chłopaków w rajtuzkach

Koffana .. Ja nawet jeszcze nie wiem CO kupić .. A cuż dopiero gdzie .;.;

A chłopaków w rajtuzach , to możemy Wam do Wrocka wysłać ,jak już nam się znudzą ...

My się podzielimy... Nnooo nie Dziewczyny ??
GosiaJoanna 16:14, 13 mar 2013

Ella Ty tu gadu gadu a ja tam u Gosi od igiełek z szampanem stoje i oblewam 3 seteczki
Milka 16:26, 13 mar 2013

gierczusia napisał(a)

Koffana .. Ja nawet jeszcze nie wiem CO kupić .. A cuż dopiero gdzie .;.;

A chłopaków w rajtuzach , to możemy Wam do Wrocka wysłać ,jak już nam się znudzą ...

My się podzielimy... Nnooo nie Dziewczyny ??

nie wiesz jeszcze co, to może i lepiej zejdzie ci na tym trochę..a chłopaczki jak zbiorą u was punkty pozytywne, można nam podesłać
gierczusia 17:09, 13 mar 2013

GosiaJoanna napisał(a)
Ella Ty tu gadu gadu a ja tam u Gosi od igiełek z szampanem stoje i oblewam 3 seteczki

Łojjj dzięki za info ... Lecaaaaaa
gierczusia 17:37, 13 mar 2013

Pozwalam sobie wkleić ten atykuł bo jest tam masa fajnych porad związanych z pielęgnacją gliniastej ziemi jakiej jestem szczęśliwą posiadaczką

U Irenki chyba znalazłam , mam nadzieję ,że się nie pogniewa

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/185-ogrody-angielskie-stone-house-garden
gierczusia 18:07, 13 mar 2013

irena_milek napisał(a)

nie wiesz jeszcze co, to może i lepiej zejdzie ci na tym trochę..a chłopaczki jak zbiorą u was punkty pozytywne, można nam podesłać

Rozumię Irenko , że kota w worku nie bierzecie ??... Tylko towar sprawdzony po kontroli jakości