Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 12:17, 16 mar 2013

Kindzia napisał(a)
Wiem, że tam , u nas, bez śniegu...MMS dostałam od Grzesia z zieloną trawą pod blokiem...w Pszczynie ze 2-3 cm leży...M teraz dziurę w kamieniu wierci...ale się z wiertła dymi...

Jaaaa .. Ale fajnie .., rozumię Kaśko ,że ciurkadło bydzie
bociek 12:22, 16 mar 2013

Kanciorob w TK???????????? Co Ty gadasz kobieto??? Ja mam Danusiowy, ale chetnie jeszcze jeden bym adoptowala Tylko do sztolycy mi siem nie chce jechac. Mam weekend lenia

JEST SLONCE!!!! i 0 na termometrze. Kruca bomba, wreszcie, bo juz myslalam, ze w tym roku bedzie zima przez 12 miesiecy

Bociskam!!!
gierczusia 12:30, 16 mar 2013

bociek napisał(a)
Kanciorob w TK???????????? Co Ty gadasz kobieto??? Ja mam Danusiowy, ale chetnie jeszcze jeden bym adoptowala Tylko do sztolycy mi siem nie chce jechac. Mam weekend lenia

JEST SLONCE!!!! i 0 na termometrze. Kruca bomba, wreszcie, bo juz myslalam, ze w tym roku bedzie zima przez 12 miesiecy

Bociskam!!!

Ooooo Bociskania jeszcze miałam ...Juuupi .. Jak fajnie

W TK jest szał ogrodowy ale wiem co masz na myśli pisząc o leniu w weekend ( bo mam dokładnie to samo ).. U mnie też do TK jest cała wyprawa ,ale zawsze coś tam się wynajdzie .. Teraz byliśmy po fitness strój dla eMa a wróciliśmy z szlafrokiem , pidzamą , kancikowaczem i lampionami .. Nooo i tak to wygląda.

U mnie też słońce .. I temp +2 .. Kofam termometr jak tak pokazuje @

A " kanciorob " - nie znałam ... Bosssskie
gierczusia 12:42, 16 mar 2013

A ja Wam zdaje się nie pokazałam jeszcze moich świeżo nabytych ogrodow- tarasowych " gwiazd ".,.,

iwonaj 12:44, 16 mar 2013

Witaj Elusiu nie martw się że masz mały ogród mój do wielkich też nie należy nie liczy się wielkość ale jakość to jest twój i masz ty się w nim dobrze czuć a mój też nie jest idealny dużo mu brakuje ale cieszę się że po prostu jest plusy też są mniej roboty i szybki efekt pozdrawiam a to dla ciebie
iwonaj 12:46, 16 mar 2013

Ale te latarenki są śliczne pasowały by mi takie gdzie je kupiłaś i czy były białe
Madzenka 12:47, 16 mar 2013

gierczusia napisał(a)
A ja Wam zdaje się nie pokazałam jeszcze moich świeżo nabytych ogrodow- tarasowych " gwiazd ".,.,

Mam taką samą po lewej stronie jupijaj
Madzenka 12:48, 16 mar 2013

A kanciki u rasowej ogrodniczki muszą być!!! Czas kancikowania już wkrótce nic tak nie dodaje urody ogródkowi jak kanciki i obwódki bukszpanowe
iwonaj 12:53, 16 mar 2013

Zgadzam się w 100 procentach a ja ich nie mam i choruję z tego powodu i jest mi wstyd ale nadrobię to
bociek 13:05, 16 mar 2013

Ja piorkuje, jakie lampiony czaderskie.

W W-wie TK jest tak ogolacany, ze jeszcze mi sie nie zdarzylo nic atrakcyjnego kupic. No raz - sieczkarnie do cebuli
I tyle...

Idem korzystac z promieni UVA i UVB Z filtrem na paszczy