Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 21:56, 14 mar 2013

Mariusz napisał(a)
Nie dam Ci spokoju, ale ponownie coś znalazłem.
Tym razem zapraszam do mnie https://www.ogrodowisko.pl/watek/2547-przyjazny-ogrod?page=47#post_6

Nie musisz mi dawać spokoju ... Byłam u Ciebie pooglądałam Twoje cudeńka ... Dziękuję

Skłaniam się ku morningowi .. Myśle ,że nadałby fajną lekkość stożkom z cisa.. Zobaczymy czy wytrzyma

Zawsze się martwiłam , jak mi jakaś roślina wypadała aż do momentu , kiedy przeczytałam tutaj chyba Danusine motto : jak Ci się zmarnuje to masz miejsce na nową ładniejszą roślinę .. .. I tego się trzymajmy
anna_g 22:06, 14 mar 2013

gierczusia napisał(a)

U mnie jednego ranka utworzyła się warstwa lodu na tarasie i zaprosilam wszystkich na łyżwy.. Potem Anka zaczęła o figurach na lodzie i to był już tylko krok od reprezentacji Japonii w łyżwiarstwie figurowym ale sprzed.. Nooo sama nie wiem.. Wieeeeelu lat .., i mieli seksi ledzinsy .. I tak się zaczęło.. A potem był robin Hood - faceci w rajtuzach od Gośki Joanny .. Nooo i to masz - streszczenie na życzenie

A Irenka ich chciała wynająć

Hallo Hallo - ja nadrabiam - juz mi się udało 6 stron a zostalo jeszcze z nie wiem ile ale tutaj muszę strzelić focha !!! Ja zaczęłam o figurach na lodzie bo miałyście podziwiać MOJĄ jaskółkę tzn. taką jaką zrobię u Ciebie Ela jak na te łyżwy dojadę! MOJĄ!!! MNIE!!! A tu kurde felek na MNIE mało kto spojrzał ino na tych dziadków mikrej postury i wątpliwej urody w majtkach, rajtuzach czy czym tam jeszcze!!!! No ja protestuję. O tyle Wam tylko wybaczam, że jak czytałam wasze reakcje na "facetów w rajtuzach" to się tak śmiałam że moje dziecko niemal się obraziło bo myślało że to z niego a jak mu wytłumaczyłam to stwierdziło że zwariowałam
Kto w ogóle Gosi_Asi "pozwolił" lecieć na tą 7 stronę??? No kto ja się pytam !!!

A propos trawek też nie doradzę bo jeszcze do trawek nie doszłam (znaczy jeszcze nie są na liście moich chciejst to i nic nie wiem o nich) na razie doszłam do host i hortek

Pozdrawiam i wracam do czytania, uffff.... zbulwersowana jezdem

gierczusia 08:08, 15 mar 2013

Aniuś.. Tym razem to ja się śmialam jak dzika ...

Poza tym, tu nie ma nic do śmiacia.. Ja już od wczoraj nic nie jem i kupiłam 5 par seksi rajtuzow.. ... Coby przynajmniej w części tym " przeystojniakom " dorównać ... Bo urodą , to wiem ,że nie mam szans .. Ale chociaż tymi rajtuzami
gierczusia 08:12, 15 mar 2013

anna_g napisał(a)

A propos trawek też nie doradzę bo jeszcze do trawek nie doszłam (znaczy jeszcze nie są na liście moich chciejst to i nic nie wiem o nich) na razie doszłam do host i hortek

W kwestii trawek decyzja już zapadła .. Będzie morning light.. Mam nadzieję ,że wytrzymie u mnie spartańskie warunki. .. Może sobie u mnie pooglądaasz , to już coś będziesz wiedzieć na przyszłość

A co zdecydowałaś z hortką?.. Bo masz podobne chyba wymagania jak ja.. Zdaje się ,że mała miała być ( jak mi się cuś nie pofyrtało )
gierczusia 08:14, 15 mar 2013

A tak ogólnie to doszliśmy do wniosku ,że seksi rajtuzy cieszą się tu na Ogrodowisku dużym powodzeniem więc zamawiamy hurtem cały wagon ....... Różowych , turkusowych , zielonych w fioletowe kwiatki i czarne... Nooo bo wiecie .. Czarne wyszczupla ... Ci z tego zdjęcia chyba teź to wiedzą
gierczusia 08:18, 15 mar 2013

anna_g napisał(a)

Kto w ogóle Gosi_Asi "pozwolił" lecieć na tą 7 stronę??? No kto ja się pytam !!!

Nooo ja nie pozwalałam ... ... To jakaś niesubordynacja była ....

Ale ja Ją za to uwielbiam ... Gośku Joanno.. dziękujemy .. Za odkrycie dla nas tajemnych atrakcji rajtuzowych

Bo tu Anka pisze ,że rajtuzy były okryte klauzulą " ściśle tajne " ( fajne )
GosiaJoanna 08:34, 15 mar 2013

gierczusia napisał(a)

Nooo ja nie pozwalałam ... ... To jakaś niesubordynacja była ....

Ale ja Ją za to uwielbiam ... Gośku Joanno.. dziękujemy .. Za odkrycie dla nas tajemnych atrakcji rajtuzowych

Bo tu Anka pisze ,że rajtuzy były okryte klauzulą " ściśle tajne " ( fajne )

Ania Panów w rajtuzach chciała chyba tylko dla siebie
GosiaJoanna 08:37, 15 mar 2013

A jeśli chodzi o gliniastą glebę to słyszałam, że należy wykopać spory dołek pod roślinkę i uzupełnić go odpowiednią glebą do danej roślinki i wszystko rośnie piknie
....Elllu u mnie dzisiaj prawdziwy koniec świata, zamieć taka że nic nie widać.....zdominował mnie biały kolor
anna_g 08:41, 15 mar 2013

Noooo widzem ja, że nie uzyskam zrozumienia w kwestii jaskółek w rajtuzach... czy jak to było bo już mi się wszystko pomieszało... No trudno jakoś przełknę tą gorzką pigułkę W takim razie... też refektuję na rajtuzy... różowe poproszę Nie będę się wyszczuplać.

Horti jeszcze nie zdecydowana - Ewa z Mazur zamawiała Silver Dollar - da znać co jej przyjdzie. Ja może poczekam aż dojadę do jakiejś szkółki np. Pisarzowic i zobaczę co tam oferują - w każdym razie zostały mi trzy faworytki - Silver Dollar, Bobo albo ta Limka maluśka od Ani_asc - tylko nie widziałam jej na razie nigdzie w sprzedaży.

Eluś masz mikro ogród, makro wątek - i do tego jeszcze tyle roślin w tym swoim mikroskopku że ja nie wiem gdzie ty to wtykasz.... Ale fajnie
Pozdrawiam zimowo, u mnie śnieg, -5 stopni i zima w pełni, chyba faktycznie wybiorę się na łyżwy - wezmę ze sobą moje dzieciaki (dwóch chlopaków) i , nie ma to tamto, oczywiście ubiorę im... rajtuzy Miłego...
anna_g 09:28, 15 mar 2013

GosiaJoanna napisał(a)

Ania Panów w rajtuzach chciała chyba tylko dla siebie

Gosiu - a kto by nie chciał? no sama powiedz? no kto?