Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

baraga1904 07:31, 16 mar 2013

...witam w mroźny sobotni poranek... dawno mnie nie było a tu się działo!!!
..pogoda przegieła,mam na nią focha i już...
..piękny przyrząd kancikowy...też mam plana na taki ..ale trochę później... ...pozdrawiam cieplutko....
GosiaJoanna 10:04, 16 mar 2013

U mnie dzisiaj po zamieci piękne słonko, niebo bez chmurki, tem. -4 w nocy było -10 ...no ale łopaty w dłonie trzeba brać i się odśnieżyć :/
gierczusia 10:52, 16 mar 2013

Witajcie ..

Sporo ostatnio u mnie w pracy się dzieje, więc szaleństwo mam pierwsza klasa.. ...

Mam nadzieję ,że troszkę odpoczęłyście po tym maratonie rajtuzowym a co niektórzy mogli ponadrabiać na spokojnie

U nas nie ma nadal śniegu , wieje wiatr ale dziś pojawiło się słoneczko .. Nie będę Was wnerwiać, bo słucham komunikatów pogodowych i wiem ,że w niektórych regionach jest naprawdę zimowa masakra ... Łączę się z Wami w bólu ..( jeśli to coś da ..,)

Buziam Was weekendowo
gierczusia 10:58, 16 mar 2013

Ostatnio znalazłam jakieś fajne " dziabągi " w sieci.. Nie wiem czy znacie .. Więc pokaże ,może cosik dla swojego domku i ogrodu znajdziecie

To taki dizajn skandynawski

http://www.agamartin.com/pl/c/SWIATLO/71

A tu tak bardziej w stylu retro , może odrobinkę angielskim ...

http://brocante.pl/sklep/szczegoly/produkt/32403-niezwykle-drzewko-retro-ozdoba-na-wielkanoc

gierczusia 11:00, 16 mar 2013

GosiaJoanna napisał(a)
U mnie dzisiaj po zamieci piękne słonko, niebo bez chmurki, tem. -4 w nocy było -10 ...no ale łopaty w dłonie trzeba brać i się odśnieżyć :/

Gosinko .. To może ja wpadnę się przy tym Twoim śniegu odrobinkę pofitnessować
gierczusia 11:05, 16 mar 2013

baraga1904 napisał(a)
...witam w mroźny sobotni poranek... dawno mnie nie było a tu się działo!!!
..pogoda przegieła,mam na nią focha i już...
..piękny przyrząd kancikowy...też mam plana na taki ..ale trochę później... ...pozdrawiam cieplutko....

Aguś witaj .. Jak Twój sprzęt , akcja "defibrylator " pomogła ??

Oj w tym TK maksiu jest szaleństwo ogrodowe , już pisałam .. Też nie miałam w planie kupować sprzętu kancikowego ale jak pooglądałam sobie te Ogrodowiskowe wypieszczone obrzeża, to mi wstyd było... Noo i w tym TK ten przyrząd tak się do mnie uśmiechał ,że nie umiałam się oprzeć. .. Nooo i wilkinson to jest ( nie wiem czy dobry czy kaszana ...).. Mam nadzieję ,że ostry jak żyleta .. I 70 zł.. Eeeeee.......Stracił kunia to i bryczkę ..

Ten kto odwiedza TK , to wie co mam na myśli
Mala_Mi 11:09, 16 mar 2013

U nas TK nie ma.... kancików nie oddawaj..

A tak go zgrabnie powiazałaś ,że zapisuję się do Ciebie na kurs snopowiązania .., podobnie jak do Anki Asc ( Ona nawet jeszcze o tym kursie nie wie.. I tego ,że ma kursantkę teź nie )...

Dawaj kursantka do mnie i to szybko.. oj będzie wesoło Nawet te moje zaspy nie przeszkodzą Już się dokopaliśmy Słonko świeci jest miodzio..... a ja na bieżąco U ciebie
gierczusia 11:14, 16 mar 2013

Enya73 napisał(a)
Ela,to ja się zapisuję na kancikowanie Pozdrawiam ciepło z zimnego B

Koffana ... Najpierw w planie impreza z facetami w rajtuzach ... Robin Hood zaproszony i ci seksi łyżwiarze.. Dla Uczestniczek zamówiony wagon legginsów : różowych , turkusowych i w kwiatki ... Jedziemy do Gośki Joanny bo tam śnieg i lód się jakowyś znajdzie.. A jak nie to na ogród wylejemy wodę

Matkoooo , Gośka mnie zabije
gierczusia 11:43, 16 mar 2013

asc napisał(a)
U nas TK nie ma.... kancików nie oddawaj..

Dawaj kursantka do mnie i to szybko.. oj będzie wesoło Nawet te moje zaspy nie przeszkodzą Już się dokopaliśmy Słonko świeci jest miodzio..... a ja na bieżąco U ciebie

Łojj Aniu .. Mam w Rzeszowie rodzinę.. Dawno już tam nie byłam.. Czemu to tak daleko. ??...

Tym razem to ja mam zaległości ... Nie tylko u Ciebie ,ale u w innych cudnych ogrodach teź .. Nawet u siebie ... Ale przynajmniej Was troszkę pooszczędzałam

A braku TK bardzo współczuję... Tam można często dostać takie cudeńka jakby z innego lepszego świata .. Nie wiem czy pamiętasz te fikuśnie domki dla ptaków.. Parę stron wcześniej....Gdzieźby ktoś u nas wpadł na taki pomysł ,żeby takie fiku miku zrobić .. Prawie wszystko takie siermiężne.. Achhh

Nie oddam kancikowacza , nieeee
Kindzia 11:45, 16 mar 2013

Wiem, że tam , u nas, bez śniegu...MMS dostałam od Grzesia z zieloną trawą pod blokiem...w Pszczynie ze 2-3 cm leży...M teraz dziurę w kamieniu wierci...ale się z wiertła dymi...