A ja z życzonkami jutro przyjdę, a dzisiaj Twoją dekorację podziwiam...no muszę ruszyć się z łóżka i wymodzić coś u siebie, ale śnieg leżący za oknem mnie zniechęca totalnie...miłego dnia Elu
Julciu .. Ja wiem .. Ten śnieg teź na mnie działa jak płachta na byka ... Dzięki Bogu ,że wczoraj zakupy ozdobowe dokończyłam , bo dziś by mi chyba motywacji brakło ... Wychodzę dziś rano , patrzę na moje drzwi a tam sobie wisi ta budka z wsążeczkami , jajcami... A tu śnieg .. Nie wiedziałam , czy się śmiać , czy płakać ....
A wytłoczkę po jajcach pewnie masz , jakiś sztuczny kwiat znajdziesz , a może już Ci ciemiernik kwitnie.. Ciut buksika i już jest
Gabrysiu ... U mnie teź śnieg ...noo kto to widział śnieg w Wielkanoc ??
Cieszę się ,że się stroik podoba .. Tulipany oczywiście sztuczne , ale w skorupkach jest woda , więc np ciemiernik teź mógłby być ( mój niestety nie zdąźył zakwitnąć )... Albo tulipan żywy
Ja teź mam dom postrojony ale jeszcze ostatnie szlify porządkowe mi zostały ... A okna mom czorne
U mnie Dziewczynki i Chłopaki akcja strojenie idzie pełną parą ... Na drzwiach mi wisi to cudo a śnieg wokoło.. Toż to skandaliczny skandal , jak kiedyś napisała mi Madzenka