Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 20:56, 09 cze 2013

JulkAd napisał(a)
Elu znalazłam dla Ciebie cosik....ale i tak się opłaca co najmniej dwa worki wziąć....chyba, że w końcu u siebie znalazłaś

http://falcon9.home.pl/pl/p/Yara-Mila-Complex-5kg/135

Julciu ... Dzięki wielkie .. Nie znalazłam oczywiście.. Muszę kuknąć jak tam z ceną przesyłki i sobie zamówię , bo mój trawnik wola o pomstę do nieba
gierczusia 20:58, 09 cze 2013

Enya73 napisał(a)
Ela, dziękuję również za śliczną łopatkę Wczoraj byłam tak zakręcona, że dopiero dziś sobie przypomniałam, że coś tam mówiłaś, że coś jest w kwiatkach Poszłam sprawdzić i odkryłam ten cudowny przedmiot pożądania każdej modnej ogrodniczki Wielkie dzięki, buziaczki

.. Prawdę powiedziawszy Seba mi dziś rano mówił " przypomnijmy Anicie o tej łopatce "... Ale .. Achhhh...

W każdym razie cieszę się ,że się podoba i że jej nie wywaliłaś do śmietnika .. Bo to łopatka iście ogrodowiskowa ..

Buziam
Enya73 21:12, 09 cze 2013

No jakże bym śmiała, takie cudne kwiatki wywalać Wiesz, jakie wczoraj było zamieszanie, jak wszyscy punktualnie zjechali na umówioną godzinę Byłam strasznie przejętaWiedziałam, że coś tam jest, ale nie sądziłam, że taka piękna łopatka Świetny pomysł na bukiet tak w ogóle I tym bardziej się ucieszyłam z kolejnej niespodzianki
Gabrysia_ 21:18, 09 cze 2013

Elu...zobaczyłam sobie zdjecia ze spotkanie i tak strasznie mi szkoda,że nie nie byłam tam z wami
Ale auto miałam dopiero po 14:00,więc już nie miało sensu jechać!
Ale cieszę się ,że wam udało się spotkać
Madzenka 21:35, 09 cze 2013

Widzę, że bakcyla spotkaniowego załapałyście
anna_g 21:39, 09 cze 2013

Hm, hm, hm... Taki oficjalny wstęp. Siem piknie ubrałam, wzięłam w łapę kwiatucha i przybyłam do Ciebie Elżbieto z oficjalną misją... Otóż, uprzejmie dzienkujem w imieniu swoim własnym i myślę, że innych też (jak nie to proszę się nie wychylać) za to że byłaś Główną Organizatorką naszego sobotniego spotkania... Niby to takie proste jednakowoż zajęłaś się tym, i przypilnowałaś cobyśmy przybyły na miejsce... Nawet z tym tabletem wyglądałaś jeszcze bardziej organizatorsko-profesjonalnie Zatem w imieniu części braci śląskiej O. uprzejmie jeszcze raz dziękuję i... oczywiście liczę na kolejne spotkania Teraz kwiatuch

i na tym skończył się mój oficjalny występ

Widzialam u Kapiasa leszczynę - na kiju - i zastanawiałam się czy też ją widziałaś i czy to taka jak chcesz? ale już wiem że nie bo szczepiona to niedobra??
Fajnie było Ela - odprężyłam się i zasypiałam z uśmiechem na dziobie a głowie cały czas mi się przewijałyście.
Pozdrawiam i buziole zostawiam
Bogdzia 22:44, 09 cze 2013

Podczytuję to tu to tam o spotkaniu i oczywiście fajnie było.Zawsze jest fajnie. Pozdrówka zostawiam.
Ewa 06:14, 10 cze 2013

Żałuję, że nie zdążyłam i nie poznałam Cię Elu, ale mam nadzieję, że wszystko przed nami.
Fajnie, że Wam sie udało
danuta_szwajcer 07:10, 10 cze 2013

Spotkanie widze udane i co gdzie popatrze to gdzies spotkani no i fajjnie. Tez by m sie przydało to i nastroj by mi sie poprawił Milego dnia zycze
boguslawa_ma... 07:26, 10 cze 2013

Elu jako Ania już dziękowała w imieniu wszystkich za zorganizowanie spotkania ja też dziekuje,
miło było cię poznać