Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Bogdzia 21:48, 14 cze 2013

Smak luksusu nie dla mnie ,za mało kiełbasy się zmieści a ja mam zawsze dużo gosci.Zostanę przy swoim grilu. Pozdrówka Elu.
ewsyg 21:58, 14 cze 2013

Jak się pogoda popsuje ( czary mary oby nie ) to pooglądam Twoje berberysy i może skorzystam koleżanko po fachu
gierczusia 22:06, 14 cze 2013

boguslawa_madejska napisał(a)

Ładna ta roślinka nie znałam.Elu to ty też oczko masz w odrodzie?

Boguśka .. No przeca mówiłam ,że mam miszcza w upychaniu ...

Kindzia też pierwsze co powiedziała ,jak weszła do mego ogródka : Ty tu nawet oczko masz ??...,

Ba , nawet oczko z fontanną
gierczusia 22:08, 14 cze 2013

ewsyg napisał(a)
Jak się pogoda popsuje ( czary mary oby nie ) to pooglądam Twoje berberysy i może skorzystam koleżanko po fachu

Witam kolejną nauczycielkę .. Ostatnio się śmiałyśmy że na ogrodowisku są dwa kluby : księgowych i nauczycielek .. Inksze profesje też są ale w mniejszości

No jak będziesz kciała mini bereberyska to daj znać .. Ale mam raczej duże odmiany a tych malusich nie mam ..
GosiaJoanna 22:11, 14 cze 2013

Na pół tysiaka 500 buzioli wysyłam :*

gierczusia 22:12, 14 cze 2013

Bogdzia napisał(a)
Smak luksusu nie dla mnie ,za mało kiełbasy się zmieści a ja mam zawsze dużo gosci.Zostanę przy swoim grilu. Pozdrówka Elu.

Bogdziu .. Fajnie ,że wpadłaś .. Ja też zostanę przy swoim " luksusowym ".. Przywiezionym z Miemiec ... Jeszcze za 10 Marek .. Mój grill to prawdziwy eksponat muzealny

Ps.. I też koffam kiełbasę , albo krupnioka .. Mniam .. Za moment żołądek mi przyrośnie do kręgosłupa a tu jeść o tej porze to nie bardzo wypada .. Przynajmniej niech tak będzie oficjalnie ...
gierczusia 22:13, 14 cze 2013

Gośku Joanno.. Jesteś pierwsza ... Kurczę , jak to leci ... Dzięki bardzo za kwiatuszka .. Buziole
ewa004 22:49, 14 cze 2013

Hej hej i ja gratki zostawiam i moją pierwsza rózyczkę
JulkAd 23:09, 14 cze 2013

gierczusia napisał(a)

Boguśka .. No przeca mówiłam ,że mam miszcza w upychaniu ...

Kindzia też pierwsze co powiedziała ,jak weszła do mego ogródka : Ty tu nawet oczko masz ??...,

Ba , nawet oczko z fontanną

Wcale się nie zdziwię, jak któregoś roku przez to oczko mostek przerzucisz.....
....no i gratulki na pół tysiączka zostawiam z cmokaniem w oba policzki
JulkAd 23:17, 14 cze 2013

gierczusia napisał(a)

Ps.. I też koffam kiełbasę , albo krupnioka .. Mniam .. Za moment żołądek mi przyrośnie do kręgosłupa a tu jeść o tej porze to nie bardzo wypada .. Przynajmniej niech tak będzie oficjalnie ...

I po co przypomniałaś, że jest coś takiego jak krupniok z grilla? Teraz chodzić będzie za mną....dawno nie jadłam....oj trza grilla chyba rozpalić....

.......oceny wystawilaś? u mnie do następnego piątku mamy czas, ale od poniedziałku znowu egzaminy zawodowe, więc z czasem na ewentualne poprawy krucho....ale moja Młoda w gimnazjum wszystkie wystawione już ma...
buziam Elu na dobranoc