Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 21:51, 03 lip 2013

Bogdzia napisał(a)

Ela masuj mi brzuch ....

Kładż się ..... Na plecachhhhh !!

Bogdziu .. Najgorsze jest to ,że to jest najprawdziwsza prawda a nie jakiś żarcik.....
JulkAd 22:29, 03 lip 2013

gierczusia napisał(a)

Rekrutacja .. Nasza zmora .... My też walczymy .. Zresztą sama mam nerwówkę, bo jeszcze ńie wiem do końca co ze szkołą syna.. Więc do piątku mam szanse stać się kłębkiem nerwów ... Dobrze ,że to spotkanie w sobotę , to się zrelaksuję ... Ale jak moja kieszeń to wytrzyma ??

Elu u mnie ogłoszenie wyników do szkół średnich dzisiaj było....i młyn totalny, bo ci którzy się dostali zamieniali kopie na oryginały, a ci którzy się nie dostali wybierali dokumenty inni przynosili z innych szkół, do których nie zostali przyjęci....no rozgardiasz kompletny....sztresa Twojego rozumiem, moje Dziewczę dziś zostało przyjęte do liceum, ale rano żołądek w gardle miałam....drugi stres będzie 11 lipca....ogłoszenie wyników rekrutacji na wrocławską politechnikę...Kuba wybrał najwyżej punktowany kierunek, więc stres tym większy
baraga1904 22:36, 03 lip 2013

....jestem z Wami dziewczyny bo też czekam na piątkowe wyniki rekrutacji...ufff....to jest trochę chore robic dzieciom taki tydzień nerwówki i wyczekiwania...jestem przeciwna...
JulkAd 22:43, 03 lip 2013

baraga1904 napisał(a)
....jestem z Wami dziewczyny bo też czekam na piątkowe wyniki rekrutacji...ufff....to jest trochę chore robic dzieciom taki tydzień nerwówki i wyczekiwania...jestem przeciwna...

tydzień czasu na wybór gimnazjum ....dla mnie to jest niepojęte, wręcz dziwne, mieszkam w dziurze(gdzie porządnej szkółki z roślinami nie ma), ale do gimnazjum przyjmują rejonami ale jak się ktoś uprze to z jednego końca na drugi może Dziecię dowozić lub puścić samopas, ale szkoła nie robi żadnych problemów z tego powodu....Dziefffczyny co u Was "nie halo" w tych szkołach, bo ja nie rozumiem
gierczusia 22:45, 03 lip 2013

Mój Michał wybrał trzy szkoły nierejonowe i wszystkie z egzaminami .. Żeby było śmieszniej do dwóch już wiemy ,że się dostał , a on najbardziej chce iść właśńie do tej trzeciej .... O której nie wiem nicccc .. Więc czekamy do piątku
gierczusia 22:48, 03 lip 2013

baraga1904 napisał(a)

Ja też tak uważam ,że system rekrutacji jest do bani.. Kiedyś było jasno i klarownie .. Chciało się tam , to się szło , zdawało egzamin i już ... Wszystko jasne.. A teraz.. Listy rezerwowe.. Jestem pod kreską , a może ktoś żrezygnuje... Achhhhhh
gierczusia 22:50, 03 lip 2013

Ale tak grzebiąc dziś napatoczyłam się na stonę realizacji Gardenarium ... Mało mi gały z orbit ńie wylazły ....

Wklejam .. Może komuś się przyda ... O mnie napewno

http://www.gardenarium.pl/realizacje/male-ogrody-przydomowe

Aaaaa.. Nie myślcie ,że tam są tylko małe ogrody przydomowe .....
baraga1904 22:50, 03 lip 2013

...u nas jest rekrutacja internetowa...i wyniki dopiero w piątek o 10.00....dzieci miały czas żeby donieśc śwaidectwo do szkoły do poniedziałku i teraz trwa weryfikacja...taki zafundowano dziciom tydzień wakacji...jak było normalnie-po staremu to było szybciej....teraz odwrotnie, internetowo i dłużej....a dziciaki tez na wakacje chcą jechac... buuuuu ...a i jeszcze w piatek test z angla tzw. placement test... tak na zakończenie....
baraga1904 22:52, 03 lip 2013

gierczusia napisał(a)
Ale tak grzebiąc dziś napatoczyłam się na stonę realizacji Gardenarium ... Mało mi gały z orbit ńie wylazły ....

Wklejam .. Może komuś się przyda ... O mnie napewno

http://www.gardenarium.pl/realizacje/male-ogrody-przydomowe

Aaaaa.. Nie myślcie ,że tam są tylko małe ogrody przydomowe .....

...widziałam wielokrotnie... żródło inspiracji.....
JulkAd 22:54, 03 lip 2013

gierczusia napisał(a)
Ewciu , Olu.. Wielkie dzięki )... Pora już najwyższa ..,

jedna z moich koleżanek " uprowadziła " torebkę innej koleżance ( bardzo podobną w fasonie i kształcie )... i jakąś dobrą godzinę chodziła z obydwoma .. Aż jej się ciężko zobiło i wtedy się zoreintowała ....... Jak nasz szef to usłyszał , to odrzekł... Pora na urlop

Elu mnie i koleżanki szef na urlop wysyłał 18 czerwca, jak siedziałyśmy na egzaminie zawodowym praktycznym(od razu napiszę, że nie trzeba siedzieć na nim w kącie) i z nudów wystosowałyśmy podanie do administratora sali z prośbami (oczywiście takimi irracjonalnymi...nawet w antyramę oprawione ....cóż po 4 godzinach w duchocie ckni się za urlopem