Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

JulkAd 22:55, 03 lip 2013

gierczusia napisał(a)
Mój Michał wybrał trzy szkoły nierejonowe i wszystkie z egzaminami .. Żeby było śmieszniej do dwóch już wiemy ,że się dostał , a on najbardziej chce iść właśńie do tej trzeciej .... O której nie wiem nicccc .. Więc czekamy do piątku

Jak dostał się do tych dwóch to i do trzeciej też się dostanie...trzymać kciuki będę mocno
gierczusia 22:56, 03 lip 2013

Ja a raczej my już po testach.. Ale wstępnych i też z angola ....a teraz czekamy
gierczusia 22:57, 03 lip 2013

JulkAd napisał(a)

Jak dostał się do tych dwóch to i do trzeciej też się dostanie...trzymać kciuki będę mocno

W tych dwóch był test z angielskiego a w tej materii to spokojna jestem .. A w tej trzeciej był test " na myślenie " który zawierał między innymi słynny paradoks Achillesa i żólwia .., achhh.. Katasrofa....
JulkAd 22:58, 03 lip 2013

Danusine ogrody śniły mi się niejednokrotnie
JulkAd 23:03, 03 lip 2013

baraga1904 napisał(a)
...u nas jest rekrutacja internetowa...i wyniki dopiero w piątek o 10.00....dzieci miały czas żeby donieśc śwaidectwo do szkoły do poniedziałku i teraz trwa weryfikacja...taki zafundowano dziciom tydzień wakacji...jak było normalnie-po staremu to było szybciej....teraz odwrotnie, internetowo i dłużej....a dziciaki tez na wakacje chcą jechac... buuuuu ...a i jeszcze w piatek test z angla tzw. placement test... tak na zakończenie....

Test tydzień po zakończeniu roku to już pomysł do bani...moja Olga test z języka do gimnazjum miała w ostatnim tygodniu nauki i o godzinie 14...i pamiętam, że nawet panie z podstawówki doprowadzały dzieci na ten test do tego gimnazjum, do którego dzieci się wybierały....
JulkAd 23:11, 03 lip 2013

gierczusia napisał(a)

W tych dwóch był test z angielskiego a w tej materii to spokojna jestem .. A w tej trzeciej był test " na myślenie " który zawierał między innymi słynny paradoks Achillesa i żólwia .., achhh.. Katasrofa....

Jak tak się martwisz, to tym bardziej trzymać kciuki będę...
....testy z języków rozumiem, bo chodzi o organizację roku szkolnego - podział na grupy, ale pozostałe testy dla mnie są nie na miejscu...przecież te dzieci w kwietniu już jeden test miały.....
GosiaJoanna 07:45, 04 lip 2013

Szkoda mi tych dzieciaczków, My mieliśmy o wiele lepiej skończyło się podstawówke bez stresu i później szło sie do wybranej szkoły średniej. Później matura, egzaminy na studia i było git. Nawet magisterka mnie tak nie stresowała jak teraz testy gimnazjalne stresuja te biedne dzieci To smutne że nasze dzieci już musza się stresować zamiast korzystac z dzieciństwa.
anna_g 10:49, 04 lip 2013

Jak zwykle wpadam na chwilę i piorunem czytam i wyszło mi Ela że Twoje dziecię do trzech szkół się wybiera??? Moje do jednej nie kcą chodzić - ambitnego masz Chłopaka
A mój gimnazjalista se w ogóle zapomniał przedwczoraj iść sprawdzić czy go aby przyjęli... przy tym całym zamieszaniu z remontem ja też zapomniałam mu przypomnieć (!!!) i wczoraj panika, bo jak nie to należało wczoraj świadectwo zanieść do innej szkoły... tyle, że nie o 21 wieczorem jak mi się to przypomniało... Masakra... Było "ufff, ufff, ufff - tylko spokojnie". Udało się sprawdzić na internecie dzisiaj i owszem jest na liście przyjętych... Szkoła jest stresująca
Pozdrawiam Widzimy się pojutrze
Kindzia 11:24, 04 lip 2013

Dalej się denerwujesz?

Wieczorem pokażę Ci moje kobeątka. Wczoraj obfociłam
gierczusia 11:51, 04 lip 2013

Noo Dziewczynki .. Mój stres gimnazjalny zakończy się jutro ... W lewo czy w prawo , byle już było po

Dzięki za troskę i słowa otuchy i za to ,że trzymacie .. Człekowi od razu lżej na duszy

Julciu , Gosiu Joanno , Kindziu i Aneczko.. Buziolki wieeeelkie