Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 20:32, 03 lip 2013

A u mnie gorąc .. Dla odmiany .. Dziś była taka temperatura ,że nawet bikini wydawało się kożuchem .. Przed chwilką zaczęłam zasłużony urlop .. Będę ładować akumulatory na zmagania z dzieciakami w przyszłym roku szkolnym ...
Poprą więc się już zrelaksować

JulkAd 21:00, 03 lip 2013

No to odpoczywaj Kochana, ja urlop mieć będę od poniedziałkowego popołudnia, kiedy to wszystko oddam...na razie walczymy nadal z rekrutacją...i niby szkoła noffffoczesna otwierana na karty z chipem (ino do wc nie chcą nam kart podłączyć i rekrutacja niby przez internet się odbywa i automatycznie, ale weryfikację trzeba na piechotę robić....buziam wieczornie..
....pomysła na identyfikację robalków przyjmuję....naciąganie i pinezki.ok...nic tylko po pościel dla nich muszę do lasu pojechać,
boguslawa_ma... 21:06, 03 lip 2013

Elu miłego urlopu
ewa004 21:18, 03 lip 2013

Miłego urlopu ,pogodę zapowiadają ładną więc ładuj się kobieto ile wlezie
leon60 21:24, 03 lip 2013

Miłego wypoczynku !
gierczusia 21:32, 03 lip 2013

JulkAd napisał(a)
No to odpoczywaj Kochana, ja urlop mieć będę od poniedziałkowego popołudnia, kiedy to wszystko oddam...na razie walczymy nadal z rekrutacją...i niby szkoła noffffoczesna otwierana na karty z chipem (ino do wc nie chcą nam kart podłączyć i rekrutacja niby przez internet się odbywa i automatycznie, ale weryfikację trzeba na piechotę robić....buziam wieczornie..
....pomysła na identyfikację robalków przyjmuję....naciąganie i pinezki.ok...nic tylko po pościel dla nich muszę do lasu pojechać,

Rekrutacja .. Nasza zmora .... My też walczymy .. Zresztą sama mam nerwówkę, bo jeszcze ńie wiem do końca co ze szkołą syna.. Więc do piątku mam szanse stać się kłębkiem nerwów ... Dobrze ,że to spotkanie w sobotę , to się zrelaksuję ... Ale jak moja kieszeń to wytrzyma ??

gierczusia 21:35, 03 lip 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Elu miłego urlopu

Bogusiu .. Dzięki .. Myśl Kobietko ,myśl .....co z tymi Pisarzowicami
gierczusia 21:39, 03 lip 2013

Ewciu , Olu.. Wielkie dzięki )... Pora już najwyższa ..,

jedna z moich koleżanek " uprowadziła " torebkę innej koleżance ( bardzo podobną w fasonie i kształcie )... i jakąś dobrą godzinę chodziła z obydwoma .. Aż jej się ciężko zobiło i wtedy się zoreintowała ....... Jak nasz szef to usłyszał , to odrzekł... Pora na urlop
Bogdzia 21:43, 03 lip 2013

gierczusia napisał(a)
Ewciu , Olu.. Wielkie dzięki )... Pora już najwyższa ..,

jedna z moich koleżanek " uprowadziła " torebkę innej koleżance ( bardzo podobną w fasonie i kształcie )... i jakąś dobrą godzinę chodziła z obydwoma .. Aż jej się ciężko zobiło i wtedy się zoreintowała ....... Jak nasz szef to usłyszał , to odrzekł... Pora na urlop

Ela masuj mi brzuch ....
boguslawa_ma... 21:46, 03 lip 2013

gierczusia napisał(a)

Bogusiu .. Dzięki .. Myśl Kobietko ,myśl .....co z tymi Pisarzowicami

No myślę