Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

aga_k 18:44, 05 lip 2013

Gratulacje dla syna i mamy, wiem co przeżywałaś bo sama do wczoraj siedziałam jak na szpilkach, nam też się udało
gierczusia 18:45, 05 lip 2013

JulkAd napisał(a)
No to już czymać kciuków nie muszem?....no to gratulki przesyłam....dla Syna i zesztresowanej Mamusi.....
...wszyscy tu się cieszą z sukcesów dzieci, to i ja się trochę pocieszę - w połowie, bo druga połowa moich Latorośli wyniki ma dopiero 11 lipca

Już czymać nie musisz Julciu ... Ale za czymanko dziękuję

A teraz to my "poczymiemy" za Twoje Dzieciątko .... " Dzieciątko "
gierczusia 18:46, 05 lip 2013

aga_k napisał(a)
Gratulacje dla syna i mamy, wiem co przeżywałaś bo sama do wczoraj siedziałam jak na szpilkach, nam też się udało

Hurrra .... Jak to dobrze ,że wszystkim się udało , wszyscy się dostali i sa zadowoleni .. Rewelacja

Aguś .. Również gratulacje
gierczusia 18:49, 05 lip 2013

Kindzia napisał(a)

Nie kcem...focha strzeliłam... Niech se u Ciebie rośnie A ja będę podziwiać

Noooo oki .. Jak kcesz ....

A co do szkoły .. Tam jest też liceum , więc jak mu się będzie podobało ,to będzie po problemie na 6 lat

I na to liczę
JulkAd 18:50, 05 lip 2013

anna_g napisał(a)

Po pierwsze to gratulacje dla Michała Zuch Chłopak... Moje dziecię nie dostało się do "wymarzonej" szkoły bo jego wymarzoną było gimnazjum rejonowe do ktorego go "nie puściłam"... Czy dobrze czy źle zrobilam to siem okaże w praniu Do "niewymarzonej" się dostał - jakiś jednak podskórny chochlik mówi mi że będzie mu tam dobrze I tego siem trzymam
do jutra, buziole

Ja już Ci Mamusia mogę powiedzieć, że dobrze zrobiłaś....ja tego nie zrobiłam i żałowałam całe 3 lata, a moja Młoda świetnie by tam dała radę....
gierczusia 18:52, 05 lip 2013

GabiK napisał(a)
Gratuluję Elu sukcesu syna. Ciekawa jestem, co to będzie jak moja będzie w tym wieku. Co do tego czasu wymyślą, to jeszcze 8 lat.

Może wrócą do systemu szkoły 8 letniej .. Kto wie ??

Wiesz ,że dziś byłam pytać o lustro do ogrodu..... Patrzyli na mnie jak na wariata

Mówię im ,że w Warszawie takie ustrojstwa mają a oni na to : Pani... Tu jest prowincja
gierczusia 18:58, 05 lip 2013

anna_g napisał(a)

Po pierwsze to gratulacje dla Michała Zuch Chłopak... Moje dziecię nie dostało się do "wymarzonej" szkoły bo jego wymarzoną było gimnazjum rejonowe do ktorego go "nie puściłam"... Czy dobrze czy źle zrobilam to siem okaże w praniu Do "niewymarzonej" się dostał - jakiś jednak podskórny chochlik mówi mi że będzie mu tam dobrze I tego siem trzymam
do jutra, buziole

Myślę tak jak Julka ,że nie będziesz żałować ... Troszku się Młodzież podenerwuje ,że nie rejon..ale w sumie będzie dobrze

Do jutra .. Buziaki
JulkAd 19:00, 05 lip 2013

gierczusia napisał(a)

Już czymać nie musisz Julciu ... Ale za czymanko dziękuję

A teraz to my "poczymiemy" za Twoje Dzieciątko .... " Dzieciątko "

Masz rację Elu z Niego prawdziwe "Dzieciątko"......jedyne metr osiemdziesiąt parę
Urszulla 19:19, 05 lip 2013

Mama się cieszy
z sukcesu Synka
krzynka piwa myślę wypita już dawniej
żebyś dojechała do Pisarzowic
gierczusia 19:21, 05 lip 2013

GosiaJoanna napisał(a)
Gratulacje dla fajnego Meszczyzny i jego przesymatycznej Mamusi o wspaniałym Tatcie tez nie zapomnę no w końcu jakis tam swój udział Chłopina.. "

Gosieńko.. Dzięki za lody .. Mniam ... Gdyby było troszku wcześniej to bym do sklepu poleciała ... Bo ja na tej mojej " wsi " nawet do sklepu muszę autem , bo mam ze 3 km ....

A co do udziału eMa .. Był taki kawał o hrabim , który swoje nocne wyczyny określał " achhhh , taka tam sobie nocna dłubanina "