Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

ewsyg 21:34, 07 lip 2013

Tak sobie Elu oglądam zdjęcia z Waszego spotkanie i żal mi pewną część ciała ściska
BarbaraM 08:07, 08 lip 2013

Ela,dziękują za spotkanie.
I za to też że zwróciłaś moją uwagę na nachyłki.
Rzeczywiście piękna łąka byłaby...
Chyba gdzieś wykorzystam ten pomysł
Ale dowiedziałam się właśnie że nie zimuje w gruncie
gierczusia 10:54, 08 lip 2013

Urszulla napisał(a)
To ja przepraszam.....
za tą powrotną drogę,
to był chyba najdłuższy skrót jaki wybrałam

wpadaj do mnie na nowe fotki
się uśmiejesz z mojej werwy,
a byłam zakupami już zmęczona

Ulka .. Naprawdę nie ma za co przepraszać.. Dzięki Ci ,że nas wyprowadziłas , bo my z Boguśką , to niezłe obieżyświaty .... Nie wiem czy słyszałaś jak jechałyśmy " tam "... Tak więc bardzo dziękujemy

Buziole .. Oczywiście ,że będę zaglądać
gierczusia 10:56, 08 lip 2013

GosiaJoanna napisał(a)
Czosnki superaśnie

Czosnki naprawdę były Gośku fiku - miku ... Jakieś Kobitki się nawet dziwiły ,że to czosnki słysząc nasza rozmowę , bo wcale na czosnki nie wyglądały a napis był tylko po łacinie ...

A teraz tak myślę ,że mogłam kupić i postawić np na stole w charakterze ozdoby ...achhhh dziamdzia- ramdzia
gierczusia 11:04, 08 lip 2013

siaaska napisał(a)
Elu dziękuję za wspaniałe spotkanie i za roślinki Już posadzone i solidnie podlane narazie na mój przechowalnik (oj... miejsca mi już na nim brakuje trzeba pomyslec nad nowymi rabatkami

Pozdrawiam i wpadnij do mnie czasem powspominać stare czasy

Asiu .. Mnie teź było miło Cię a raczej Was poznać.... Podziwiam Twoje grzeczne Dzieciaki .... były super cierpliwe dla nas Szalonych Kobit Ogrodomaniaczek

Bardzo dziękuję za kłosówkę .. Kombinuję , gdzie ją sobie upchnąć ... Mammma, jaka ona śliczna

Oczywiście ,że będę wpadała na wspominki i nie tylko ale myślę ,że to nie nasze ostatnie spotkanie
gierczusia 11:09, 08 lip 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Miło Cie było poznac Elu Nachyłek w tym kolorze i ta ilosc robi wrażenie Co popatrze na mojego tulipanowca to pomyśle o Tobie i mikro ogrodzie Może to mini odmiana? Pozdrawiam i miłej niedzieli

Danuś .. Ja teź się ieszę ,że Cię poznałam

Bozi dziękuję ,że mnie uchroniła przed atakiem nachyłkowym , bo tak jak piszesz , jest fantastyczny w takiej dużej masie ale u mnie dużej masy zrobić się nie da

A Tulipanowiec .. Wiem , co masz na myśli .. Wielkie drzewo , ogród malusi .. Ale zrobię fotkę , to zobaczysz jak to wygląda ... A rośnie u mnie już 3 rok ... Tylko na tej glinie mu się wyrażnie nie podoba

gierczusia 11:09, 08 lip 2013

Aaa ... Czy ta kłosówka może tam być ????
gierczusia 11:12, 08 lip 2013

ewsyg napisał(a)
Tak sobie Elu oglądam zdjęcia z Waszego spotkanie i żal mi pewną część ciała ściska

Ja wiem... Mnie też ściskało, jak oglądałam fotki ze święta róż .. Ale na to jest jedna metoda ... Jak tylko nie jest to na drugim końcu Polski to się pakować i przyjeżdżać
gierczusia 11:13, 08 lip 2013

BarbaraM napisał(a)
Ela,dziękują za spotkanie.
I za to też że zwróciłaś moją uwagę na nachyłki.
Rzeczywiście piękna łąka byłaby...
Chyba gdzieś wykorzystam ten pomysł
Ale dowiedziałam się właśnie że nie zimuje w gruncie

Basieńko .. Ja teź dziękuję również za wiele mądrych rzeczy ,których mnie nauczyłaś

Mówisz ,że nachyłki nie zimują .. Katasrofffffa
danuta_szwajcer 11:49, 08 lip 2013

Elu widzę, że go posadziłas identycznie jak ja Moj przez 5 lat mało co poszedł do góry ale teraz śmiga Mam tego innego co jeszcze większe drzewo. Ale bardzo go lubie Czekam kiedy w koncu zakwitnie. A nachyłek lubi się wysiewać sam Jak go nie wyplewisz co ja robię notorycznie A ten świerk to też chyba duże drzewo urośnie?