Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Bea 10:06, 06 sie 2013

A Ty już jesteś?
danuta_szwajcer 10:06, 06 sie 2013

Oj dużo stron do nadrobienia Ale chyba dziś masz jakis wypad Więc życzę udanego dnia Pozdrawiam
gierczusia 10:06, 06 sie 2013

Bea napisał(a)
A tak w ogóle to ta figa
bardzo pasuje do Ogrodu w skali mikro
jak i jaszczurka, oczko wodne i rośliny wodne.
Dlaczego to ma być tylko w dużych ogrodach, a małe to co .... też mogą.
Ps. widziałam niebieską żabę

Noo ja siem troszku martwię tym "pasowaniem" figi do mojego ogródeczka małego jak figa .. Bo jak widziałam jak te figi rosną ... Ulllalla .. Cała " pociecha " w tym ,że zimą często wymarzają ... Więc zbyt duża jednak nie urośnie

Aaaa .. A żabie trzeba było zamontować dzipiesa żebym mogła ją zlokalizować kiedy będę chciała za jej skromną pomocą zablokować budowę domu weselnego z naturą 2000

Buziam Beatko ... Dzięki za kwiaty ... Bardzo .. Dawno już kwiatów nie dostałam...

Jestem już a jakże ... Od godzinki prawie ... Ale nic nie kupiłam.. Wierzysz ?? Niccc
gierczusia 10:12, 06 sie 2013

asc napisał(a)
No wymiękłam....

Ale horti odmiana Figa z makiem obejrzałam.. ma piękne niebieskie liście.. dębowe .

Ozzz.. zaimponowała mi Nie dość, że mały "ogródek", to i wiedza "mała" ale jako odwrotność ogrodu...

Kulkę można wyprowadzić z cisa.. ale to trwa długo... bo to wolno rośnie... i zanim się zagęści i uformuje..to niektórym życia może braknąć.. bonzaja będę czekać.. może dożyję, ale fajny bonzaj z cisa..

Aniu ... Ty nie wymiękasz .. To raz

I cieszę się bardzo ,że moja hortka ,upss... figa się podoba to dwa

Nooo i...

Mnie też Ozzi powaliła na kolana ... Trzy lata żyłem w błogiej nieświadomości ,że to hortka .. Nawóz dla hortek i ziemia dla hortek .. I tylko czemu onnna nie kciała kwitnąć ???... Nooo teraz już wiem

A co do kulek cisowych .. Mam nadzieje ,że Twoje zdrowe , bez tych czarnych paskudników.. I byłam ciekawa czy można uformować kulki samemu.. Ale to było pytanie czysto techniczne , bo wiem , jak te ćisy rosną
Buziam
Bea 10:16, 06 sie 2013

to się cieszę

Bea 10:18, 06 sie 2013

gierczusia napisał(a)

Noo ja siem troszku martwię tym "pasowaniem" figi do mojego ogródeczka małego jak figa .. Bo jak widziałam jak te figi rosną ... Ulllalla .. Cała " pociecha " w tym ,że zimą często wymarzają ... Więc zbyt duża jednak nie urośnie

Aaaa .. A żabie trzeba było zamontować dzipiesa żebym mogła ją zlokalizować kiedy będę chciała za jej skromną pomocą zablokować budowę domu weselnego z naturą 2000

Buziam Beatko ... Dzięki za kwiaty ... Bardzo .. Dawno już kwiatów nie dostałam...

Jestem już a jakże ... Od godzinki prawie ... Ale nic nie kupiłam.. Wierzysz ?? Niccc

Chyba mam wyrzuty sumienia
gierczusia 10:18, 06 sie 2013

Ozz napisał(a)
To na jutro lektura o figach :
http://palmy.zameknet.pl/www/forum/index.php?topic=26.0

Ozzi ... Dziękuje ... Ja jeszcze do teraz mam banana od- figowego ... I co włażę do ogrodu to się do tej mojej figi śmieję
gierczusia 10:20, 06 sie 2013

Bea napisał(a)

Chyba mam wyrzuty sumienia

Z powodu żaby ??..... nooo coś Ty ...,..... a nawet jakby ,to przyjadem kiedyś do Ciebie i żabę będziemy gonić
gierczusia 10:21, 06 sie 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Oj dużo stron do nadrobienia Ale chyba dziś masz jakis wypad Więc życzę udanego dnia Pozdrawiam

Nooo dzisiaj dużo .. Ale akuratnie warto poczytać jak to się cudownie hortensja w figę zamieniła
Bea 10:24, 06 sie 2013

gierczusia napisał(a)

Z powodu żaby ??..... nooo coś Ty ...,..... a nawet jakby ,to przyjadem kiedyś do Ciebie i żabę będziemy gonić

to z innego powodu