Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Bea 20:05, 16 wrz 2013

gierczusia napisał(a)
Specjalista od opuchlaków z firmy cieplucha , o którym pisała Kasia Bawarska polecał opaski ochronne na rodki ... Nie wiedziałam ,że coś takiego wogóle istnieje ... A jednak istnieje ... Znacie to ??

http://www.agrosklep.pl/product_info.php?products_id=733

Bo ciekawa jestem czy Ktoś ma doświadczenia z tym produktem ....

jak będziesz zamawiać to ja jestem chętna na takie opaski

są też płytki lepiące, ale nie spotkałam

Buziaki, trzymaj się

jutro już wtorek tydzień jakoś zleci

gierczusia 20:21, 16 wrz 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Widziałam takie u nas w ogrodniczym na drzewa ale na rodki jak to założyć?

Nooo sądzę ,że na główną łodygę.. I może na te łodygi , które dotykają ziemi... Noo nie wiem , tak strzelam ...

To się obcina , więc długość opaski jest regulowana , jeśli o to się martwisz...
gierczusia 20:25, 16 wrz 2013

Bea napisał(a)

jak będziesz zamawiać to ja jestem chętna na takie opaski

są też płytki lepiące, ale nie spotkałam

Buziaki, trzymaj się

jutro już wtorek tydzień jakoś zleci

Noo dobra .. Będę pamiętać ... Ja o pytkach pierwszy raz słyszę ... A tydzień się szykuje koszmarny , bo mam zebranie rodziców i na dodatek pasowanie na pierwszoklasistę , więc w domu będę tylko gościem , a Michałowi trzeba pomagać , bo pisać nie umie... Więc jeszcze etat " pisarza " mam dodatkowo ....

Choć w piątek może być fajnie , bo mam rocznicę ślubu

Buziaki Beatko
Agnieszka_B 20:27, 16 wrz 2013

Ela, podziwiałam lustro i widok w lustrze- bardzo mi sie podoba
ewsyg 20:33, 16 wrz 2013

Gratuluje, superanckie
Madzenka 20:51, 16 wrz 2013

Gazeta musi nabrać mocy urzędowej Niech sobie leży spokojnie na okazję odwiedzin
Szczęście w nieszczęściu, że ostatnio rzadziej jeżdżę
gierczusia 20:53, 16 wrz 2013

Agnieszka_B napisał(a)
Ela, podziwiałam lustro i widok w lustrze- bardzo mi sie podoba

Lustro " ma " tak fajnie ,że gdzie nie staniesz tam widok jest inny .,, serio extra gadżet .. Polecam wszystkim

Ps. Co tylko wpadam do ogrodu , to się gapię na to lustro .., tyle mam z niego radości
anna_g 21:01, 16 wrz 2013

Eluś czytam o librusiku - ja jestem bardzo za... oba moje chłopaki mają- tzn mają mieć bo jeszcze nie
mają - młodszy przyzwyczajony bo to już 3 rok z librusem a starszy załamka bo pierwszy raz no i oceny nie ten teges
Ja tu o jakimś spotkaniu czytam - na które to Anek rzeszowski przybywa choć na razie o tym jeszcze nie wie... no superancko.... To ja będę śledziła dalsze koleje
Lustereczko jest faktycznie fajne. I też tak sobie pomyslałam - z każdej strony inaczej. Jestem pod wrażeniem że go zrobiłaś i to tak szybko
Buziole
noemi 21:07, 16 wrz 2013

gierczusia napisał(a)

Lustro " ma " tak fajnie ,że gdzie nie staniesz tam widok jest inny .,, serio extra gadżet .. Polecam wszystkim

Ps. Co tylko wpadam do ogrodu , to się gapię na to lustro .., tyle mam z niego radości

Elu , jestem zachwycona lustrem ! wyszło genialnie ... nieustannie szukam miejsca na to cudo u siebie ...

pozdrawiam
Madziarzeszow 21:21, 16 wrz 2013

gierczusia napisał(a)

A my z Tobą mamy mnóstwo radości , ja nie mam , to przynajmniej u Ciebie pogapię się trochę