Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 21:45, 16 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)
Gazeta musi nabrać mocy urzędowej Niech sobie leży spokojnie na okazję odwiedzin
Szczęście w nieszczęściu, że ostatnio rzadziej jeżdżę

Dzięki Bogu , ona zbyt dużo nie spożywa.. Ta gazeta ... A nawet wcale ... Może sobie leżeć i spokojnie na Ciebie poczekać .. Wiem jak to jest z jeżdżeniem... Nawet jak się lubi ( a ja osobiście uwielbiam ) to czasami jest już tego po,prostu zbyt dużo i Człekowi odpoczynek się należy .. Tak więc się nie sztresuj , gazeta ma się dobrze
gierczusia 21:46, 16 wrz 2013

Ewciu):... Cieszę się ,że się podoba
gierczusia 21:52, 16 wrz 2013

anna_g napisał(a)
Eluś czytam o librusiku - ja jestem bardzo za... oba moje chłopaki mają- tzn mają mieć bo jeszcze nie
mają - młodszy przyzwyczajony bo to już 3 rok z librusem a starszy załamka bo pierwszy raz no i oceny nie ten teges
Ja tu o jakimś spotkaniu czytam - na które to Anek rzeszowski przybywa choć na razie o tym jeszcze nie wie... no superancko.... To ja będę śledziła dalsze koleje
Lustereczko jest faktycznie fajne. I też tak sobie pomyslałam - z każdej strony inaczej. Jestem pod wrażeniem że go zrobiłaś i to tak szybko
Buziole

U mojego jeszcze ani jednej oceny... Wprawdzie jeszcze nie bardzo ma je jak zdobywać , bo raczej nic nie napisze ale wszak jęzora w gębie mu nie zagipsowali ( a czasem mi szkoda ) więc odpowiadać by mógł... Ale on mówi ,że jeszcze nikt ocen nie ma... Pewnie im zrobili " okres ochronny "... Ale co się odwlecze , to nie uciecze

A z tym spotkaniem to jest niezła jazda ... To było w sferze lajtowego projektu , a tu nagle zrobiła się z tego mega impreza ... Kindzia zaopatrzenie kce w torbie przywozić itp... ... Generalnie genialnie

A z lustrem ...aaaa... Troszku tej jazdy było ... A ile razy widziałam " po drodze " wzrok typu " a ty się babo puknij w głowę "... tego nawet nie zliczę .... Ale efekt zaskoczył nawet mnie .. Pozytywnie

Buziole gorrące
gierczusia 21:59, 16 wrz 2013

noemi napisał(a)

Elu , jestem zachwycona lustrem ! wyszło genialnie ... nieustannie szukam miejsca na to cudo u siebie ...

pozdrawiam

Achh Madziu .. Ty podobnie jak i ja zmagasz się z małym metrażem i wiesz co to jest ... Ja już dawno o tym lustrze myślałam... Ale dopiero jak zmieniłam układ rabat , to utworzyło mi się miejsce wprost idealne ... Bo ktoś to ładnie napisał ... Nie wiem , czy nie Bogdzia.. że lustro ńie powinno byc dodatkowym meblem w ogrodzie... I tak teź kombinowałam... I Szefowa wzór niedościgniony też ma taką ścieżkę prowadzącą " donikąd " ... I tak z sumy tych inspiracji wyszło tak jak wyszło .... Noo i u Gabika podglądnęłam , jak to lustro konstrukcyjnie powinno wyglądać .. Stolarzowi fotka też się bardzo przydała

Nie martw się ... Kiedyś miejsce idealne na lustro pojawi się pewnie i u Ciebie ... Czego serdecznie życzę ....,Buziam gorrąco
gierczusia 22:02, 16 wrz 2013

Madziarzeszow napisał(a)

A my z Tobą mamy mnóstwo radości , ja nie mam , to przynajmniej u Ciebie pogapię się trochę

To ja się cieszę ,że Wy też radochę macie .... Możesz się " gapić " do woli .. Zapraszam albo wiesz cooo??... Siądę i pogapię się z Tobą ... kawusię może Ci zrobię ??... I mufffinkę ??...bo u mnie dom muffinkowy
Elik 22:19, 16 wrz 2013

Eluś, ja na bank chcę oblewać! No przecież nie mogę wziąć na klatę takiego ciężaru, że coś by się z nim podziało. Także mówisz- masz. Oglądam to lusterko i przeglądam się wirtualnie tu i tam i z każdej strony A jak tam z nim po deszczu?
A ja też mam tydzień czaderski – urodzinowy Nie ma to jak 4 imprezy/tydzień No więc; wołami – MIŁEGO TYGODNIA Elu!
A swoją drogą, to do tej pory znałam tylko jedną Elę- siebie
anna_studio 00:25, 17 wrz 2013

Mikro w lustrze całkiem....maxi
Super wyszło....
Pozdrawiam Elu...
Kindzia 08:56, 17 wrz 2013

Chciałam Ci zameldować, że się konkretyzuje...Alinka też z Anią przyjedzie
Szykuj taśki!!!
gierczusia 17:23, 17 wrz 2013

Elik napisał(a)
Eluś, ja na bank chcę oblewać! No przecież nie mogę wziąć na klatę takiego ciężaru, że coś by się z nim podziało. Także mówisz- masz. Oglądam to lusterko i przeglądam się wirtualnie tu i tam i z każdej strony A jak tam z nim po deszczu?
A ja też mam tydzień czaderski – urodzinowy Nie ma to jak 4 imprezy/tydzień No więc; wołami – MIŁEGO TYGODNIA Elu!
A swoją drogą, to do tej pory znałam tylko jedną Elę- siebie

Nooo jasne ,że tego na swoją klatę brać nie możesz ... Chyba ,że masz coś wspólnego z Arnoldem ... tzn. wielką klatę ... Natomiast jeśli masz klatę normalnych wymiarów ( a tak się spodziewam ) to w żadnym wypadku nie możesz

Tak więc rozumię ,że na oblewanie się szykujesz .. Oki

Ja też lustereczko obserwuję, zwłaszcza teraz podczas intensywnego deszczu .. Ale nic się z nim nie dzieje .. Stoi i trwa na posterunku

4 imprezy w jednym tygodniu ...achhhh .. Niezła jazda ... Ja też mam kumulację ogólną imprez od września do grudnia... Prawie każdy weekend ... A potem posucha ... Nie mogła to rodzić się moja rodzinka bardziej różnorako ????

Czy jedna z imprez jest Twoja ??

Masz rację , El jest dość mało na tym świecie ... Ale tym bardziej jest fajnie , kiedy czasem się odnajdują ... Buziaki i miłego tygodnia
gierczusia 17:25, 17 wrz 2013

anna_studio napisał(a)
Mikro w lustrze całkiem....maxi
Super wyszło....
Pozdrawiam Elu...

Anka .. Dzięki za miłe słowo , bardzo się cieszę ,że się podoba ... Mnie podoba się również , choć to żdżiebko nieskromnie brzmi , ale coooo mi tam

Pozdrowionka i buziole