Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Agania 20:11, 26 lis 2013

Elu, wianuszek cudniasty, wszyscy jakieś talenty na ogrodowisku ujawniają tylko ja taakie beztalencie jestem

Pytałaś o aparacik Zbyszek, śledzi ten temat w sprawie aparatu kompaktowego, podaje u mnie konkretne propozycje, poczytać neusy i opinie o niektórych możesz tutaj

trzeba na to więcej czasu poświęcić

http://www.optyczne.pl/26.4-Test-Test_kompakt%C3%B3w_pod_choink%C4%99_2013_Olympus_Stylus_SZ-16.html
gierczusia 20:11, 26 lis 2013

eliza3 napisał(a)
Śliczny... utalentowane rączki go uwiły.
Zdradź mi jak go powiesiłaś... też bym swój powiesiła, ale nie chcę brutalnie wbijać gwoździa w drzwi... może masz lepszy patent.

Elu ... Dzięki za komplimenta

Już mówię jak wieszam.....

Moje drzwi jakbyś spojrzała na nie z boku kiedy są otwarte to mają górę nie prostą , tylko z takim występem... I o ten występ zahaczam wstążkę, a potem drzwi się zamyka i nie ma problemu ...

Jak mało obrazowo wyjaśniłam , to napisz a w świetle dziennym obfotografuję Ci tą część drzwi ... Ok ??
gierczusia 20:12, 26 lis 2013

Ewa napisał(a)
Ela piękny Ci wyszedł, ale nie dziwie się, bo wykonywałaś go z niezwykłą pieczołowitością

Ewciu .... Bo ja się panicznie bałam ,że mi wyjdzie jakiś maszkaron......
gierczusia 20:34, 26 lis 2013

ewa004 napisał(a)
Piękny wianuszek.
Mówisz że już czas wieszać wianki .....

Achhh tam czas czy nie czas... ... Na dworze szaroburo , dzień krótki jak broda nowonarodzonego krasnoludka, z nieba leci nie wiadomo co... I jak tu żyć ??..... Trzeba sobie humor poprawić .... Wiankowe spotkanie w fantastycznym towarzystwie to jest właśnie to

Buziam Ewka
gierczusia 20:36, 26 lis 2013

Marzena2007 napisał(a)
Nom wianek widzialam. Ale jak to , przecież Adwet za tydzień

Eeeeee ... Tłumaczę się tym ,że noe jest to klasyczny wieniec adwentowy ..... To jest wieniec wprowadzający dobry nastrój
gierczusia 20:38, 26 lis 2013

Bogdzia napisał(a)
Wianek śliczności ale ten plaster u góry , przepraszam , ale niezbyt mi się podoba.Zmień to bo bardzo efekt psuje . Buziaczki.

Bogdziu ... To jest pikna wstążka , która mocują wianek do drzwi ... Albo , jakby to inaczej ująć .. Jest to część dyndaczka ... Całkowicie niezbędna bo gwoździa do drzwi nie wrąbię absolutnie ....

I jest dość estetyczna Bogdziu .... Ale cieszę si ,że pilnujesz szczegółów ... To takie.... matematyczne ....
Buziam .. Do kwadratu
gierczusia 20:39, 26 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Wianuszek gustowny wielce. Pozdrawiam i buziaki zostawiam

Cieszę się ,że się podoba .... Buziam Gośku
Sebek 20:50, 26 lis 2013

Wianki zrobiłyście cudniaste U mnie nadal wisi hortensjowy - za wcześnie na świąteczny Choć śnieg już jest
Jednak ostatnio robiłem ze swoimi badylkami, sąsiadka otwarła okno i pyta: To będzie już choinkaaaa???

A do Ku Klux Klanu raczej nie pasujesz
gierczusia 20:51, 26 lis 2013

Bea napisał(a)
Bardzo piękny wianek i w dodatku pachnący.

Ela dziękuję bardzo za wczoraj.

Pokaż jeszcze inne bo na pewno będą i jestem ich bardzo ciekawa.
Szczególnie tego serdecznego.
Mam nadzieję, że powstanie.
Inspiracje Twoje bezcenne, kopara mi opadła bo bardzo mi się podobały.
Wizyta moja na giełdzie konieczna.
Dziękuję bardzo za niespodziankę. Będzie pasowała do moich świątecznych choinek.

Buziaki

Beatko ... Zabawa z wiankami chyba dopiero się zaczyna ... Nie brałam drugiego podkładu do Ciebie , bo słusznie ( choć raz ) wymyśliłam ,że czasu już na niego nie będzie... Ale jak już powstanie , to oczywiście pokaże ... Co do zbierania inspiracji , to cieszę się ,że pomogłam... Tablet jest wprost wymarzony , do przechowywania różnych tego typu rzeczy.. Serdecznie polecam , tak na przyszłość
Co do wizyty na giełdzie , to ja cały czas mam nadzieję ,że uda nam się wypad na giełdę w okolicy początku grudnia.... Jeśli będziesz miała nadal na nią ochotę w większym gronie , to ja bardzo chętnie ...

A jeśli ten mały drobiazg , który Ci kupiłam bedzie pasował , to cieszę się podwójnie .... Bo kupować cos , kiedy się jeszcze nigdy u Kogoś nie było , to nie lada wyzwanie ...

Buziaki gorące ... Ja tez dziękuję za cudowna atmosferę i prezent .... Uratowałaś mi doooopsko na wiankowaniu ze 100razy

Bardzo mi żal ,że w końcu do ogrodu nie dotarłam.. Tylko tak ocupinkę przez szybkę nacieszyłam oczęta ...ale mam wielką nadzieje ,że kiedyś to nadrobimy ... Atmosfera jest u Was bardzo rodzinna.. Dziękuję
gierczusia 20:54, 26 lis 2013

Agania napisał(a)
Elu, wianuszek cudniasty, wszyscy jakieś talenty na ogrodowisku ujawniają tylko ja taakie beztalencie jestem

Pytałaś o aparacik Zbyszek, śledzi ten temat w sprawie aparatu kompaktowego, podaje u mnie konkretne propozycje, poczytać neusy i opinie o niektórych możesz tutaj

trzeba na to więcej czasu poświęcić

http://www.optyczne.pl/26.4-Test-Test_kompakt%C3%B3w_pod_choink%C4%99_2013_Olympus_Stylus_SZ-16.html

Oooo Agatko ... Dzięki wielkie ... Jak miło ,że pamiętałaś ...

Czas na rozpoznanie tematuest niezbędny , masz rację. ... Cała zima przed nami

A już w to ,że Osoba mająca taki ogród jak Twój to beztalencie , w to uwierzyć się nijak nie da.... ... Spróbuj ... To proste .. Na bank dasz radę