Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Gosiniak 20:43, 27 sty 2013

Mi też się taki marzy
gierczusia 20:44, 27 sty 2013

I do tego taka ozdóbka

http://www.gapphotos.com/featuredetails.asp?featureref=826

Szkoda ,że jeszcze bazi nie ma ...
GosiaJoanna 20:44, 27 sty 2013

gierczusia napisał(a)
Dziewczyny a mnie się już marzy taki parapet .....

http://www.gapphotos.com/imagedetails.asp?imageno=320174

Fajnie tak BIAŁO heheh sorki tak na serio to też lubię takie kolory limonka (mieta) i biel
Gosiniak 20:49, 27 sty 2013

A te serducho to na walentynki by się przydało
I chyba nawet nie trudno je zrobić.
GosiaJoanna 20:51, 27 sty 2013

gierczusia napisał(a)
I do tego taka ozdóbka

http://www.gapphotos.com/featuredetails.asp?featureref=826

Szkoda ,że jeszcze bazi nie ma ...

O to serducho jest super
baraga1904 20:55, 27 sty 2013

.... piękne inspiracje...jak wchodzę na Gap - a nie mogę wyjść... z zachwytu i podziwu...prawie wszystko chcę...
gierczusia 20:58, 27 sty 2013

asc napisał(a)
Jedne na Malediwy latają, drugie na Kanaryjskie..... a ja najpierw muszę chyba jakiego trupa zrobić..... co by się dało...
I ja też jak źle wychowana wpadłam z buciorami do ogrodu... bez przywitania...poprawiam się..... witam się (zawsze wspólnik do chowania trupów się przyda) ..... ciastkiem wzgardzę, bo siem odchudzam..a jak pogadam o opuchalakach to już niczego nie zjem...
I niech to białe będzie do końca lutego...... nienawidzę ciapy i chlapy.... a teraz jest łądnie.. wiec nie zaklinać mi pogody... ma być jeszcze zima...

Łoj Aniu ... Ale się uśmiałam ... Przydają się przede wszystkim Osoby z Poczuciem Humoru .,,zapraszamy do klubu ... Buciki Kochanie wytrzyj ,albo zdejmij albo zostaw , jak chcesz ... Daj się skusić na ciastko ... Przecież nie codzień jadą się ciastko kultowe ... Bo te nasze są jak te kremówki z Wadowic ... Noooo prawie tak więc odrzucamy myśli o leczeniu kalorii na rzecz myślenia : raz kozie śmierć

O robalach pisała nie będę ,żeby Ci nie było niedobrze i jeśli chcesz następne trupy zrobimy razem , to potem będzie nas stać na te malediwy

Ja tam wolę ciepełko , ale nie będę Cię drażnić opowiadaniem o topnieniu
GosiaJoanna 21:00, 27 sty 2013

baraga1904 napisał(a)
.... piękne inspiracje...jak wchodzę na Gap - a nie mogę wyjść... z zachwytu i podziwu...prawie wszystko chcę...

...ale fajna stronka
gierczusia 21:01, 27 sty 2013

GosiaJoanna napisał(a)

Fajnie tak BIAŁO heheh sorki tak na serio to też lubię takie kolory limonka (mieta) i biel

Nooo , ja już walczę o realizację mam biały dzwonek karpacki , moj biały storczyk szykuje się do kwitnienia, biały hiacynt już ma nawet korzenie .... Tylko jeszcze tych diabelnych bazi mi trza

Do białych częściowo mebli będzie chyba w sam raz
gierczusia 21:02, 27 sty 2013

Noooo ... Ten Gap jest niemożliwy