Aniu Asc Ty jesteś niemożliwa podejście do temperatur masz prawie takie samo jak moje : minimum 26 na plusie , a jak jest koło 40 to jestem jak młody bóg ... Upppsss .. Bogini - ma się rozumieć .. Bo jeszcze pomyślicie ,ze w międzyczasie przeszłam operację zmiany płci ..,, na tych kanarach , oczywiście ... A chyba wywołałyśmy temat ciapy bo u mnie bardzo ciapowato, temp ok zera ale to już nie -15
Trupa w szafie jeszcze co prawda nie mam , ale tydzień przed feriami niektórzy są już tak nieznośni ,że wnet chyba u mnie w szafie w pracy cały garnitur się znajdzie
Potem już te Malediwy , o których wspomniałaś .. chyba nie mają tam umowy ekstradycyjnej ?? buziole
A do mnie właśnie dotarła moja wyczekana deska do prasowania montowana do ściany ... Może to z roślinami nie ma za dużo wspólnego ....,, ale ja tak się cieszę ale w zasadzie ... Jak mi prasowanie pójdzie sprawnie , to więcej czasu będę mogła spędzić w ogrodzie ..,,, to , związek deski z ogrodem udowodniono ... Dowód nie wprost
A do mnie właśnie dotarła moja wyczekana deska do prasowania montowana do ściany ... Może to z roślinami nie ma za dużo wspólnego ....,, ale ja tak się cieszę ale w zasadzie ... Jak mi prasowanie pójdzie sprawnie , to więcej czasu będę mogła spędzić w ogrodzie ..,,, to , związek deski z ogrodem udowodniono ... Dowód nie wprost
Dawaj adresa to wyślę Ci trochę prasowania boooo mam lenia dzisiaj
Ja mam zawsze lenia na prasowanie Gosiu Joanno ... Dlatego ta deska ..zachętą ma być .. Bo moj eM do pracy mus w białej ... Brrrrr ... Aż mnie trzepie na samą myśl
Eluś, jakby ta deska jeszcze sama prasowała, ech.... A Seba to niech się w ramach relaksu sam koszule nauczy prasować, jak Karwowski z 40-latka. Ja wmówiłam mojemu, że to bardzo odprężające zajęcie i sam sobie koszule prasuje