Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Rench 16:17, 02 gru 2013

Tylko 3 tygodnie,zaczynamy odliczanie niestety Grudzień migiem ucieka
Pozdrawiam Elu
ka1sia 16:18, 02 gru 2013

Ela, ja tego dziadostwa nie widzialam, ale listki takie troszkę wygryzione to i owszem będzie wojna!
gierczusia 16:23, 02 gru 2013

Rench napisał(a)
Tylko 3 tygodnie,zaczynamy odliczanie niestety Grudzień migiem ucieka
Pozdrawiam Elu

Czemu " niestety " Reniu ... To jeden z fajniejszych " czasów " w roku ... Wprawdzie wpimpczają mnie te krótkie dnie, ale to oczekiwanie na święta ...hmmmmmm,..... Uwielbiam
gierczusia 16:31, 02 gru 2013

ka1sia napisał(a)
Ela, ja tego dziadostwa nie widzialam, ale listki takie troszkę wygryzione to i owszem będzie wojna!

Koffana bo jak one balują To Ty smacznie śpisz .....nooo chyba ,że podobnie jak ja będziesz biegała w pidżamie po ogrodzie z latarką w celu wyśledzenia opuchlaków...

Ale to grozi fieszzzzzzzz. ..... Że nas zamkną w domku bez klamek
Rench 16:35, 02 gru 2013

Właśnie chodzi mi o to, że już ucieka za szybko
ka1sia 16:35, 02 gru 2013

gierczusia napisał(a)

Koffana bo jak one balują To Ty smacznie śpisz .....nooo chyba ,że podobnie jak ja będziesz biegała w pidżamie po ogrodzie z latarką w celu wyśledzenia opuchlaków...

Ale to grozi fieszzzzzzzz. ..... Że nas zamkną w domku bez klamek

Ela, jest szansa, że mnie nie zamkną bo moich głupotek nikt nie widzi, nie mam sąsiadów w pobliżu, tylko las a domownicy chyba na mnie nie doniosą chyba...
gierczusia 16:45, 02 gru 2013

Rench napisał(a)
Właśnie chodzi mi o to, że już ucieka za szybko

Eeee...ucieka Reniu tak samo , tylko że szybciej ciemno...ale czyż nie jest prawdą ,że im ciemniej tym przyjemniej ??..... Hmmmmm ??
gierczusia 17:06, 02 gru 2013

ka1sia napisał(a)

Ela, jest szansa, że mnie nie zamkną bo moich głupotek nikt nie widzi, nie mam sąsiadów w pobliżu, tylko las a domownicy chyba na mnie nie doniosą chyba...

Dzięki Bozi .... To przynajmniej jak mnie zamkną , to będziesz mi paczki wysyłała .....

Szczęsciara ... Bez sąsiadów .... A mojego domu weselnego przypadkiem nie kcesz ??... Takkkk , w ramach atrakcji ??

Ps.. Też myślę ,że na Ciebie ńie doniosą ... ...nooo chyba,że obiadu nie bedzie przez tydzień ....
ka1sia 17:16, 02 gru 2013

gierczusia napisał(a)

Dzięki Bozi .... To przynajmniej jak mnie zamkną , to będziesz mi paczki wysyłała .....

Szczęsciara ... Bez sąsiadów .... A mojego domu weselnego przypadkiem nie kcesz ??... Takkkk , w ramach atrakcji ??

Ps.. Też myślę ,że na Ciebie ńie doniosą ... ...nooo chyba,że obiadu nie bedzie przez tydzień ....

Paczki masz na bank

Ela, za dom weselny dziękuję, w ramach atrakcji mam w sezonie letnim koncerty niedzielne na harmoszce Janko Muzykant mieszka wprawdzie troszkę dalej, ale wiatr nam muzyczkę niesie...

upss, muszę się starać z tymi obiadami, bo to nigdy nic nie wiadomo
gierczusia 17:19, 02 gru 2013

Kaśko... To ja widzę ,że też masz chić namiastkę domu weselnego w postaci Janka Muzykanta

A za ofertę paczek bardzo dziękuję ... Taki więc mogę bez sztresu gonić te moje czarne pierniki

Hmmmm...a obiad .. No cóż ja mogiem powiedzieć .....