Nooo Dziewczynki ... To się nazywa " śruba ogrodowa "... Wszyscy balują lub wróżą a ja biegam po ogrodzie z konewką i zaciągam się wrotyczem..... Achhhh te zapaszki .... I Wy mi każecie z tego zrezygnować na korzyść zabawy andrzejkowej ???... Nooooo , niemożliwe .... Ja tu mam tańce z opuchlaczkami - przystojniaczkami ....
A wlasnie ze jest, pisalam juz o tym
Gierczusiu, Ty nasza czarownico wrotyczowa, daj juz sobie spokoj z tym podlewaniem, teraz nie ma juz najmniejszego sensu, poniewaz opuchlaki schowaly sie gleboka pod ziemia...Szkoda Twojej pracy i czasu...i nosa... Zbierajmy sily na wiosne, wtedy zaatakujemy je ze zdwojona sila i z glowa
P.s. 1
wynalazlam pulapki na chrzaszcze opuchlaka lalala
p.s. 2
swietnie prowadzisz swoj watek, znowu siem ugilalam Pozdrawiam bawarkowo
Nooo coooooo ??... Takie przystojniaczki w czarrrrrnych garniturach ... Nawet w nocy w nich śpią ??... Widziałaś juz chłopa w czarnym gangolu w nocy ??.... Noooo nie mówię o kopidole , tylko o " normalnym " chłopie .. ...
A ten opuchlak to zawsze elegancki ... MEN in black
Kaśka , no szukałam .. Nawet pytanie pod artykułem zadałam ....
I myślem ,że moje opuchlaki jeszcze nie śpią.. ... Niestety.. Po pierwsze są nowe koroneczki , a po drugie temperatury mamy rzędu +8 st , więc te czarne pierony wprost siem wygrzewają ......
Nooo i jeszcze mam jeden słoik ... Przeca pić go nie bedem , jak go ugotowałam z takim gazowym poświęceniem
Napisz coś o pułapkach plizzz , bo jeszcze nawet nie znalazłam tych opasek na rośliny ma to bedzie wiosenny must have ...zamiast nowego trencza ....
A jest pisalam o stadiach rozwoju Zawartosci sloika lepiej nie pij ale...te paskudy sa juz schowane gleboko pod ziemia i watpie abys miala go tyle, ze wystarczy na podlanie na glebokosc 30- 40 cm...
Tu tez dyskutujemy o opuchlakach, zajrzyj https://www.ogrodowisko.pl/watek/17-opuchlaki?page=16 mamy sporo nowych wiadomosci
Wszystkim Uroczym Zaglądającym i tym oficjalnie i tym po tajniaku życzę miłego i spokojnego tygodnia..... To już tylko 3 tygodnie do Świąt , hurrrrrraaaa .... Buziaki